|| || || || || || || 

3. října 2013

... zářijové tipy!

Říjen je tady a proto přináším opět mé kosmetické tipy za minulý měsíc. Chtěla bych Vám také velmi poděkovat, protože jsem včera zjistila, že jsem v nominaci jako Blogerka Roku :) Což tedy znamená, že pro Lovely Things můžete -TADY- hlasovat :) Děkuji všem a přeji hezký zbytek dne! 
DSC_1626_YMax
MAC - Blot pudr, odstín medium (MAC 690,-)
Blot pudr myslím nemusím nijak dlouze představovat. Ve zkratce se jedná o pudr, který je vhodný pro mastnou pleť. Co jsem zaregistrovala v poslední době je často srovnáván s pudrem od NYC, který je dostupný v drogeriích za samozřejmě podstatě menší cenu než MAC (o NYC pudru jsem psala -TADY-, který mi sice vyhovoval) ale znáte to :) Chtěla jsem zkusit něco nového a tak jsem pořídila minulý měsíc tento ještě dodatečně k narozkám co jsem měla v srpnu. Vybrala jsem si odstín MEDIUM, který je naprosto ideální pro mojí pleť. Pudr nepráší a pozor není opravdu vůbec krycí (což výše zmíněný NYC se mi zdá, že alespoň trochu kryje) mě osobně to nevadí, protože se mi jedná opravdu o to zmatnění než o nějaký nános pudru. Rozhodně MAC udrží mojí mastnou pleť déle matnou než NYC. Na pleti není tedy vůbec vidět ani cítit. Pudr mám necelý měsíc takže nemůžu zatím soudit jak bude mizet, ale co mám zkušenost (dva MAC pudry doma už mám) vydrží mi jejich balení opravdu velmi dlouho. Což se u pudrů z drogerie řici nedá (viz. NYC pudr, který za necelé 2 měsíce jsem prodřela na dno) a zatímco minerální MAC pudr jsem používala skoro denně a na dno jsem se dostala zhruba až po roce. Dle mého se třeba investice i do pudru vyplatí a ve výsledku Vás to za rok používání vyjde pak i nastejno. Koupit prostě jeden dražší než šest levných. Každý to má ale jinak samozřejmě. Do komentářů mi můžete napsat třeba jak to vy vnímáte? :)
DSC_1614_YMax DSC_1609_YMax
Rimmel - Scandaleyes Retro Glam řasenka (drogerie 189,-)
Nová Rimmel řasenka, která má tvar kartáčku jako přesýpací hodiny. Musím říct, že mi velmi vyhovuje a i když je trošku většího rozměru. Pracuje se s ním velmi dobře. Co se týče samotné řasenky tak nemám co bych vytkla. Nezaznamenala jsem žádné slepování, opadávání nic takového :) Sama za sebe jí můžu klidně doporučit. 
Rimmel - Scandaleyes stíny, 05 Golden Bronze (drogerie 129,-)
Krémové oční stíny o kterých jsem si v počátku myslela, že mi budou slušet. Nakonec se mi ale výsledný odstín na mě vůbec nelíbí (jsou sice zlaté, ale na mě mi přijdou až moc do zrzava) a nesluší mi prostě. Kdybych, ale měla jinou barvu tak bych jim opět neměla co vytknout. Mají praktické balení se štětečkem, jsou velmi pigmentované, dobře se s nima pracuje a na víčku jsem je měla bez problémů 10h. Pokud máte krémové stíny rády a vyberete si správný odstín budete určitě spokojené :)
DSC_1669_YMax DSC_1656
Bourjois Paris - Color Boost, odstín Peach On The Beach (DM 249,-)
Momentálně mám období, kdy rtěnky jdou celkem stranou a používám jenom svůj oblíbený chubby stick od Clinique. Vzhledem k tomu, že ho ale už skoro dodělávám rozhodla jsem se pořídit si nějaké nové barvící "pero" :) Sáhla jsem tentokrát po novince Color Boost od Bourjois kde mě moc zaujal tento krásný korálový odstín. "Pero" je krásné pigmentované, slušně hydratuje, voní a rty se s ním mažou doslova jako po másle :)) Výdrž je také velmi dobrá a po chvíli se hezky vsákne do rtu a drží. Já mám v plánu si pořídit ještě fuchsiový odstín. 
DSC_1672_RGBMax
DSC_1639_YMax
China Glaze - Neon & on & on (ebay.com 7,95$)
China Glaze - Purple panic (ebay.com 7,95$)
China Glaze laky jak už asi víte mám hrozně ráda a má sbírka je už jich celkem obsáhlá. Ještě i prázdniny jsem si objednala tyto dva krasavce z ebay. Jsou to neonky a hlavně Purple Panic je nádherná fuchsiovo/fialová neonová barvička, která mi ve sbírce právě chyběla. 
Model own - Southern lights (asos.com 3,50£)
Třpytky jsou lak, který mi od každé značky za nějaký čas vždy vyschne nebo tak hnusně zhoustne, že se s ním velmi špatně pracuje. Objednala jsem si naposledy od Model Own tyto krásné barevné třpytky a moc se mi líbí.
DSC_1630_RGBMax
DSC_1651_RGBMax
Čistič černých teček (THE BODY SHOP cca do 100,-)
Už ani nevím u koho jsem tuto šikovnou věcičku viděla, ale hned jsem věděla, že pro mě je to naprosto nezbytná věc. Používání je velmi jednoduché a hlavně po koupání, když je pleť krásně napařená = černé tečky mizí jako po másle :) Používání se mi dokumentovat zrvona nechtělo, ale -TADY- se můžete podívat třeba na video v praxi :)
(Omlouvám se za ten špinavý parapet, ale zapomněla jsem ho utřít a pak jsem fotila nové fotky. Jenže ty jsem omylem vymazala takže mám jen tuto a teď večer už to prostě nenafotím) 
DSC_1652_Xe847
Na závěr Vám chci ještě ukázat dva Ladyboxy, které jsem obdržela za poslední dva měsíce. První je srpnová edice ve které mě velmi potěšil Ryor uvolňující gel na unavené nohy a hlavně také lesk na rty od značky KORRES, která mě velmi láká, ale zatím s ní žádné zkušenosti nemám.
DSC_1252_RGBMax
V poslední zářijové edici mě zaujalo hlavně trio očních stínů od MUA a gelové linky stejné značky. Které jsem zatím jen zkoušela, ale jejich aplikace mi přijde opravdu velmi dobrá a doufám, že se konečně naučím alespoň trochu s nima pracovat abych takto namalovaná mohla vylézt mezi lidi :D
Co vy a Ladybox? Máte tyto dvě vydání? Potěšilo vás tam něco? :)
DSC_1659_YMax
Lovely Things || FACEBOOK || TWITTER || ASK.FM || INSTAGRAM ||

32 komentářů:

  1. Jeej, southern light mam aj ja, je nadherny, tiez osm ho kupovala na Asose, ze tu cenu som ho tam nemohla nechat :) A ladybox som neobjednavala, z MUA mam z akcii co som chcela :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty laky CHG jsou nááádherné! Přesně moje oblíbené odstíny! :))
    A ten color boost od Bourjois jsem si chtěla koupit, ale z těch odstínů jsem si nějak nevybrala, jedině ten fuchsiový, ale ten mám hodně podobný od Astoru, tak se mi to zdálo zybtečné, i když určitě bude supr :)
    No a tím pudrem si mi úplně padla do noty, zrovna jsem přemýšlela, že bych si pro nějaký pudr do MACu došla. Asi si ještě od nich nechám poradit, jestli přesně tenhle, protože mám pleť spíš smíšenou, než vyloženě mastnou.. ale jsem rozhodnutá, určitě tam zajdu :))
    Fakt díky, super článek se super věcma :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že se ti líbí :) Já až dodělám ten Clinique půjdu i pro ten fuchsiový :) Určitě zajdi. Jak jsem psala mám už tři pudry a všechny mám moc ráda :)

      Vymazat
    2. Tak jsem si říkala, že si udělám radost a dojdu pro ten Bourjois a u nás to měli úplně vybrané a byl k dispozici jen ten červený, ten nechci :D Tak neva, příště! A díky za doporučení, aspoň jsem se pro ten mac rozhoupala :))

      Vymazat
    3. Není zač :) Já právě taky na ten červený narážela všude o dny Marianne a docela mi trvalo než jsem konečně sehnala tenhle co jsem chtěla. Velká poptávka no :)

      Vymazat
  3. odstiny laku i te Bourjois pastelky se mi moc libi! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné kousky;) Ta Bourjois tužka mě láká! Vypadá skvěle;)

    OdpovědětVymazat
  5. Mua pudr vypadá skvěle :) a teď ten poslední ladybox, není nic moc podle mě :/

    Blog ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat
  6. Laky jsou nádherný!! A přesně tenhle odstín "chubby sticku" od Bourjois mám taky a jsem maximálně spokojená! Je fakt úžasná :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak vidím, že pudr je nakonec skvělý :), a ten Bourjois chubby stick je opravdu krásný :)

    OdpovědětVymazat
  8. ten chubby stick vypadá suprově- krásný odstín

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  9. Ty laky jsou bezvadné :)) mají pěknou barvičku :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. laky jsou nádherné, a Bourjois v DM jo? tak to hledím :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsem si myslela, že v Praze, tady v zapadákově máme jen Essence v DM :D ale je dobrý to vědět, třeba to tu taky bude brzy.

      Vymazat
  11. ahh, všechno chci vyzkoušet! Nejvíce mě láká pudr od Macu. Kéždy Bourjois měli i u nás v DM, ne jen v palladiu :/

    OdpovědětVymazat
  12. Chubby Stick od Bourjois je paráda a ten odstín!! Mě je celkově značka Bourjois sympatická...škoda, že není tak jednoduše dostupná ve všech kamenných obchodech :( a na Korres si taky brousím zuby, doufám, že bude recenze My Small Happinesses

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě také a někdy bych ráda vyzkoušela od Bourjois nějaký make-up. Dost mě lákají a i co jsem četla tak většinou samá chvála :)

      Vymazat
  13. Ta farba na pery od Bourjois vyzera nadherne!! Musim si zbehnut do parfumerky omrknut, ake ine odtiene maju :)

    OdpovědětVymazat
  14. beautiful ♥
    i love the china glaze colours!

    OdpovědětVymazat
  15. 100% suhlasim s pudrom a pastelkou. :)

    OdpovědětVymazat
  16. jeee ten Čistič černých teček sháním už strašně dlouho, takže díky za tip :)

    OdpovědětVymazat
  17. také jsem si koupila pudr od MACu a rozhodně nelituji, rozhodně se vyplatilo do něj investovat. ten extraktor je zajímavá věc, také teď přemýšlím o jeho koupi, protože je to rozhodně lepší než rýpání do obličeje rukama plnýma bakterií. ty neonky jsou úžasný!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...