|| || || || || || || 

6. prosince 2013

... listopadové tipy! ;)

Nafotit nějaké fotky je momentálně opravdu dost obtížné :( Většinou, když přijedu ze školy je už tma a o víkendy nějak nestíhám nebo nejsem doma. Hrůza, ale nastávající měsíce to prostě lepší nebude.... Každopádně kosmetiku za listopad co jsem vyzkoušela máte tady :)
DSC_2703_RGBMax
L'oreal - micelální voda (DM 99,-)
Nedávno jsem dodělala mojí oblíbenou zelenou Bioderma micelárku a jelikož jsem na tuto od L´oreal četla asi jako spousta z Vás mnoho recenzi a v celku i pozitivních. Rozhodla jsem se jí koupit, když byla ve slevě za 99,- :D Moc jsem od ní neočekávala, ale jsem příjemně překvapená. Je vážně dobrá a troufám si říct, že odličuje o trochu lépe a snadněji než Bioderma. Jen možná menší výtka a mám pocit, že už jsem to i u někoho četla, že celkem rychle ubývá a to si toho na tamponek neliji nějak extra moc. Ve výsledku jsem z ní opravdu nadšená a budu si kupovat teď asi jen tuhle L'oreal, protože co si budeme povídat L'oreal koupíte v každé drogerii na což Bioderma je jen v lékárnách, které člověk nemá vždy po ruce. 
DSC_2733_RGBMax
Essence - banánovo-čokoládový krém na ruce (Rossmann 54,-)
Jako každý rok má Essence před Vánoci nové krémy na ruce v limitované edici. Letos jsou to ovoce (jahoda, kiwi, banán) vždy v kombinaci s čokoládou. Jediná vůně, která mě z nich zaujala je banán, protože v kombinaci s čokoládou-to já můžu! Krásné voní, dobře se roztírá a celkem obstojně i hydratuje. Nemám mu co vytknout jen možná to, že bych čekala v tomhle období více vánoční vůně :)))))))) 
DSC_2730_Xe847
Catrice - (Rossmann ???)
Catrice je značka, kterou v drogerii úplně přehlížím. Nikdy mě nelákala. Až nedávno, když jsem v Ladyboxu našla tyto dva produkty řasenku a rtěnku jsem změnila názor. Řasenka je opravdu výborná. Krásně natočí řasy, neopadává, nerozmazává se. Klidně si jí tedy koupím i příště.
Catrice - rtěnka (Rossmann ???)
Rtěnka má spíše balzámovou konzistenci. Je lesklá, perfektně se nanáší a hydratuje. Výdrž není nijak extra závratná, ale na rtech je fakt moc příjemná takže jí to odpouštím. Opravdu mě překvapila a až jí dodělám půjdu do ní znova a možná mrknu i po jiných odstínech :)
DSC_2722_Xe847 DSC_2719_RGBMax DSC_2723_Xe847
Gabriella Salvete - Eleganza 17 (Rossmann cca 80,-)
Rimmel - Aurora (Rossmann 40,-)
Pískové laky aneb má momentální posedlost. Z nové kolekce Stars Enamel jsem si vybrala tento nádherný vínový odstín a u Rimmel mě okouzlil pro změnu nude/stříbrný odstín, který je na nehtech také krásný. V současnosti fakt nosím jen "pískače", protože jejich aplikace je jednoduchá, rychlá a výdrž celý týden není problém. Co se týče odlakování tak to není zase taková hrůza na rozdíl třeba od třpytek.
Miss Sporty - 003 (DM 30,-)
Jo třpytky sice u odlakování šíleně nadávám, ale prostě se vždy tím jejich krásným efektem nechám nalákat :D No řekněte, že je nádherný?! :))
DSC_2709_YMax DSC_2394_Xe847 DSC_2485_YMax
Na závěr Vám chci ukázat tyto dva parfémky, které jsem obdržela někdy v průběhu listopadu k recenzi a úplně jsem je zapomněla nafotit společně s ostatními produkty :/ 
Christina Aquilera - Unforgettable 
Vůně celebrit mám celkem ráda. Jak už jsem se tu vícekrát zmiňovala třeba od Paris Hilton mi jich voní hned několik. Bohužel, ale tohle není úplně můj šálek kávy. Co jsem tak četla recenze u ostatních jsou v celku jen pozitivní a skoro všem voní. Mě se sice moc líbí flakonek, ale samotná vůně je na mě prostě moc silná a vůbec na mě nevoní hezky. Tyhle květinovo-orientální vůně to není prostě nic pro mě. Takže poputuje určitě dál. 
MEXX - Energizing Woman 
Dále jsem si vyzkoušela pruvodcesvetemvuni.cz a po zadání hesel sexy, úspěšná (haha jak výstižné, že?! :D) jsem měla na výběr ze třech vůní a po přečtení složení mě nejvíce zaujal právě Energizing woman. A je to opravdu trefa, protože to je přesně ten ovocný, sladký parfém co já můžu! Nic těžkého z čeho člověka rozbolí hlava. Vůně je opravdu moc příjemná a myslím, že je jako dělaná do teplejších měsíců. Takže si jí spíše nechám na jaro/léto :) 
DSC_2161_Xe847 Lovely Things || FACEBOOK || TWITTER || ASK.FM || INSTAGRAM ||

27 komentářů:

  1. Achjo, a já tady každý den chodím do DMka koukat, jestli už náhodou nepřišly ty voňavé krémy od Essence, ale stále nic! :D Rossman tady totiž není, a ten s vůní čokoláda-banán nutně potřebuji k životu! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tyhle krémy právě seženeš pouze v Rossmanu...Ifka

      Vymazat
    2. ani ten Rossmann není záruka jistoty! já tam chodím krémy vyhlížet už jak dlouho, a není po nich ani stopy...

      Vymazat
    3. Markéta: určitě k Vám také brzo dorazí :) Já je viděla už i v Drážďanech ;)

      Vymazat
  2. L'oreal micelárku budu muset taky konečně vyzkoušet.. Všude na ni čtu samou chválu. Moc se mi líbí ten lak od GS, jeden pískový od Rimmelu na mě čeká na Vánoce:)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty laky jsou nádherný, a neřikám to jen proto, že dva z nich mám doma :P Také poslední dobou nosím jen pískáče, jejich efektu a barvám prostě nejde odolat :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mě se moc líbí ten pískový lak, asi ho potřebuju :D!

    OdpovědětVymazat
  5. Mám krém od essence akorát jahodovo čokoládový :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. voní ten jahovový aty laky jsou ted moc krásné:) mají hezko barvu:)

    OdpovědětVymazat
  7. Jej, ty pískové červené laky vypadají perfektně. Dlouho jsem nebyla v drogerii a ten rimmelovský si nepamatuji, asi po něm mrknu, protože laky od této značky jsou perfektní.
    Jinak kombinace ovoce x čokoláda zbožňuji, děkuji za info o limitce ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten od Rimmel má nádherný odstín bohužel jsem nějak zapomněla vyfotit na nehtech (tak třeba příště v outfit postu ukážu) :)

      Vymazat
  8. Ty laky jsou úžasné! Hlavně GS <3

    OdpovědětVymazat
  9. Micelárku mám od Mixy a taky mě hodně překvapila :) Laky od GS jsou super, točím je teď pořád dokola O:) A škoda, že ty krémy nejsou "vánoční" po těch bych určitě hned šla! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Laky jsou nádherné, a ta řasenka od Catrice vypadá moc dobře a jejich řasenky jsem nikdy nestudovala :-)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já celkově prostě Catrice přehlížím, ale jak jsem se u těchto dvou věcí předsvedčila je to asi chyba ....

      Vymazat
  11. Ten lak miss sporty je přenááááádhernýýýýýýýý :) jsem z něj úplně unešená :))

    Giveaway o Sleek paletku

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já také a to mají tuším ještě další 3 barvy, které jsou taky nádherné :)

      Vymazat
  12. No, ty laky jsou bombové, ale já na to nemám nervy na ty třpytky :D Ale ty nové krémy od Essence voní moc pěkně, já mám doma ještě jeden z loňské i jeden z předloňské kolekce :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odlakovat třpytky je vážně peklo, ale jak jsem psala neodolám nikdy :D

      Vymazat
  13. ten červený lak od GS si budu muset pořídit, působí na mě hrozně vánočně:-)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  14. většinu věcí mám také, a jsem s nimi spokojená. micelárka je úžasná, sice ještě příště ze zvědavosti vyzkouším Mixu, ale k této se 100% vrátím :) řasenka i rtěnka od Catrice také nejsou špatné, no a o pískovém laku ani nemluvím :)

    OdpovědětVymazat
  15. Naprosto souhlasím s krémem od Essence, taky mě zaujala jen tato vůně a taky jsem čekala něco trochu vánočnějšího ;)

    OdpovědětVymazat
  16. Z řasenky jsem byla taky nadšená a lak od Rimmel jsem nosila celý minulý týden :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...