|| || || || || || || 

3. února 2014

... lednové tipy :)

Leden byl sice ve znamení zkouškového takže kosmetika šla stranou, ale i přesto jsem stihla vyzkoušet pár nových věcí a dnes se s Vámi zase podělím o své dojmy :)

Aussie Miracle Moist šampon na suché vlasy (DM 149,-)
Fakt, že do do Česka přišla veselá a optimistická značka Aussie, která je inspirovaná Austrálií, obsahuje výtažky z australských rostlin atd. všichni už asi dávno víte. Já sama jsem byla dokonce na tiskovce (viz. tento článek). Šampon má jako celá řada naprosto božskou žvýkačkovou vůni, kterou já prostě můžu. Konzistence je taková gelovo-krémová a stačí ho na umytí celkem málo. Vlasy jsou po použití hezky jemné a hebké a hlavně nádherně voňavé. 
Aussie Miracle Moist kondicionér na suché vlasy (DM 149,-)
Kondicionér má opět stejnou konzistenci jako šampon, ale já ho musím na mé vlasy použít vždy trochu více abych vlasy poté hezky rozčesala. Jinak nijak zvlášť vlasy nezatěžuje a jsou po něm také hezky hebké a voňavé.
Aussie 3 Minute Miracle hloubkový balzám na poškozené vlasy (DM cca 180,-)
Tento balzám je tak moc vychvalovaný, že jsem opravdu čekala hotové zázraky! Vůně, konzistence stejná jako u obou předchozích produktů. Balzámu musím dát také vždy trochu více, ale ve výsledku to není žádný zázrak. Dokonce mi po něm ani tak hezky vlasy nejdou rozčesat. Za ty skoro dva měsíce co tuto řadu používám jsem si nevšimla žádných výrazných změn. Rozhodně neříkám, že jsou ty produkty vyloženě špatné, protože vím kolik nadšených uživatelek Aussie po celém světe má, ale bohužel mé vlasy si s Aussie nerozumí. Jakou máte vy zkušenost s Aussie? 
Essence - Ice Ice Baby krém na suchou a hrubou pokožku (Rossmann cca 55,-)
Nejsem zrovna typ, který musí mít od Essence každou blbinu, která se objeví v různých limitkách. Ale občas i mě něco zaujme jako jsou následující dvě věci. První je tento krém na suché ruce. Co si budeme povídat nechala jsem se zlákat hlavně obalem, který je dle mého krásný/zimní :) Vzhledem k tomu, že mě suché ruce trápí a krémů není nikdy dost proč ho tedy nekoupit. Vůně je jemná taková až neutrální. Rychle se vstřebává a ruce překvapivě i dobře hydratuje. Nemám s ním žádný problém a používám ho teď neustále.
Essence - vysoce efektivní odlakovač (DM cca 55,-)
Další věc, která mě zaujala hned na první pohled. Vzhledem k tomu, že si neustále lakuji nehty je odlakovač můj nepostradatelný pomocník. Tento je speciálně vytvořený na odlakování třytivých laků. Má oproti jiným odlakovačům hutnou konzistenci a obsahuje třpytky (nechápu tedy jejich význam, ale proč ne no). Celkem i hezky voní po "ovoci"?! Ale bohužel funkci kterou má plnit, plní stejně NE-dobře jako kterýkoliv jiný odlakovač jiné značky. 

L'oreal - Nude Magique Eau De Teint make-up -120 Ivoire (DM cca 11eur)
L'oreal make-upy mám celkově ráda a proto mě tato novinka velmi zaujala. Líbí se mi balení, které ale samo o sobě není vlastně vůbec praktické. Lahvička je z matného skla a je celkem i dost těžká takže pokud člověk ráno pospíchá je třeba dávat pozor aby mu nevypadla z ruky. Make-up se musí před použitím protřepat, protože má dost řídkou konzistenci. Nemá žádný dávkovač což je docela taky mínus, ale upřímně mě to zase v aplikaci nijak zvlášť nevadí. Jednoduše odšroubuji, přiložím prst/štětec k hrdlu a otočím lahvičku. Nejvíce se mi, ale líbí jak make-up při roztírání na pleti tak zvláštně "taje" je sametový a nádherně se do pleti vpije. Pleť je po něm krásně matná, hebká a sjednocená. Krytí je velmi slušné. Na pleti je lehký a netvoří pocit masky + neucpává zbytečně póry. Vrstvení také není problém a celková výdrž je na jedničku. Takže pokud máte mastnou pleť jako já zřejmě si rozumět budete :) Mám druhý nejsvětlejší odstín a je tedy pravda, že o kapku světlejší bych i snesla (na fotkách se make-up zdá možná až moc tmavý, ale ve skutečnosti je světlejší) Rozhodně bych tento make-up doporučila. Nevím zda se bude někdy prodávat u nás, ale pokud ano nebo až pojedete někam do zahraničí mrkněte po něm ;)

Lovely Things || FACEBOOK || TWITTER || ASK.FM || INSTAGRAM ||

19 komentářů:

  1. Já ten makeup mám taky a naprosto ho zbožňuju, ten jeho finiš je bomba! Na pleti vypadá hrozně pěkně podle mě :)

    OdpovědětVymazat
  2. A to jsem si zrovna vymluvila dva až tři nové make-upy, že mám ještě plné 40ml BB:-). Ten Nude magic vypadá moc dobře, už jsem tu lahvičku po internetu viděla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, když ty novinky se na nás valí jedna za druhou co :)))))

      Vymazat
  3. Mám ten krém na ruce a docela mi vyhovuje - nepřevoněnou vůní a slušnou hydratací. Chtěla jsem si koupit 3 minute miracle, ale čtu čím dál více zklamaných recenzí, takže jsem si to prozatím rozmyslela. Moc hezký článek. :)
    Klara's Candle

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám mastnou pleť, takže určitě vyzkouším, děkuju za tip. :-)
    Mia z lesimplecharme.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Aussie musím vyzkoušet :)) A ten makeup vypadá dobře :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. ahoj, kde si kupila ten make up? nepoznas nejaku stranku kde sa da kupit? weru w nasich drogeriach o nom mozme asi len snivat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, koupila jsem do v Drážďanech v DM. Jinak mají ho třeba tady http://www.feelunique.com/p/LOreal-Paris-Nude-Magique-Eau-de-Teint-Foundation-SPF-18-20ml :)

      Vymazat
  7. makeup vyzerá fakt dobre :) no po tom odlakovači som už aj ja pozerala ale po prečítaní tvojej recenzie bude asi zbytočné ho kupovať. s tými trblietkami na nechtoch je to ťažko :P

    OdpovědětVymazat
  8. krásné fotky :) ten odlakovač od Essence má vážně skvělý obal! <3

    OdpovědětVymazat
  9. Ten odlakovač od Essence mám taky, prostě jsem naprosto podlehla obalu, ale jinak jsou to teda vyhozené peníze, třpytkatý laky odlakovává ještě mnohem hůř než jinej odlakovač a s normálním lakem mu to taky moc nejde...Ale krémy od Essence můžu, tenhle jsemteda nekupovala, protože jich mám spoustu v zásobě.

    OdpovědětVymazat
  10. Aussie 3min mám taky ráda :) to by mě taky zajímalo, k čemu jsou ty třpytky v odlakovači :D Uvažovala jsem o tom makeupu.. ale podle recenzí, nevím, nevím... Někdo ho miluje, někdo nesnáší :D

    OdpovědětVymazat
  11. Ten krém na ruce je má roztomilý obal. :)
    Od Aussie chci zkusit šampon na objem, tak jsem na to zvědavá...

    OdpovědětVymazat
  12. žádný z přípravků jsem dosud neznala, ale zaujal mě ten odlakovač, konkrétně jeho obal a pak taky krém na suchou pokožku rovněž od essence. Obojí je dost slušně cenově dostupné, asi se po tom v drogerii kouknu :-D Díky za tip :) lost-strength.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. také pro mě 3 Minute Miracle není takový zázrak, prostě normální kondicionér nebo balzám na vlasy. tenhle make-up mě docela zajímá (sice nepočítám, že by předčil mého favorita od Revlonu, ale vyzkoušet bych ho chtěla :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...