|| || || || || || || 

27. února 2014

... různé novinky :)

Hezké odpoledne. Dnešní článek obsahuje převážně fotky z mého instagramu, ale i nějaké jiné novinky a bude trošku povídací :) První fotka je ze sobotní Prahy. Vydala jsem se jako už pravidelně za mojí nejlepší kamarádkou a udělaly jsme si klasický holčičí den. Znáte to obchody, povídání u dobrého jídla a pití atd. Na sobě jsem měla vestičku, kterou už všichni určitě dobře znáte a křivák, který se mi společně v téhle kombinace hrozně moc líbí. Co Vám? :)

Koncem minulého týdne mi už konečně přišly i šaty z asosu (-TADY-) č.2. Jak jsem tady již psala. Původně jsem chtěla na ples naší školy úplně jiné, ale bohužel mi nesedla velikost takže jsem je obratem prodala a objednala nové. Velikost mi u těchto sedí naštěstí už perfektně a moc se mi líbí. Mám k nim ještě objednané lodičky a začínám mít už trochu strach, že nestihnou přijít do této soboty :( Objednávala jsem sice s předstihem, ale mají teď od nich balíčky nějaké zpoždění. Objednával jste tam teď někdo? Máte taky tento problém? Jinak šaty Vám určitě na sobě ukážu, ale nejsem si úplně jistá zda budu dělat nějaký samostatný článek na blog, protože zrcadlovku s sebou určitě tahat nebudu, ale na mobil fotky uděláme a 100% hodím nějakou na instagram :)
Podprsenky na blog obvykle nefotím, ale dnes dělám výjimku. Objevila jsem totiž nedávno tohle basic duo v H&M bez ramínek a nemůžu si je vynachválit. Tenhle typ jsem sháněla už delší dobu a nikdy žádná né a né mi hezky sedět. Tyhle jsou ale vážně velmi dobré, krásné drží a seženete je v balení pouze po dvou za 399,- a mají je i v kombinaci meruňková a bílá. Čerou si vezmu teď do šatů a jsem si jistá, že v létě je také využuji :) Tento týden jsem ve schránce našla MK katalog na jaro 2014. No co si budeme povídat, vybral abych si samozřejmě. Každopádně jsem si říkala, že do konce roku bych si letos nejspíš ráda pořídila menší crossbody kabelku MK. Uvidím jak půjde šetření, protože od nového roku mi to letos bohužel nějak nejde.  Moje mánie po obalech na telefon nemá konce. Tento roztomilý krasavec z ebay.com je můj poslední úlovek :) Mé první ombre :D Koupila jsem si na to houbičky z ebay.com . Ale samozřejmě Vám poslouží dobře i nějaká jiná obyč. houbička. Tato z ebay stejně není ničím zázračná. Každopádně dělala jsem to poprvé a myslím, že se to i celkem povedlo. Nejvíce mě štvalo pak očištovaní kůže okolo odlakovačem, grrr z toho jsem kvetla a stejně se mi ani nepovedlo vše perfektně odstranit. Co vy a ombre nehty? :)
Maxi sukně je věc, která se mi hrozně moc líbí, ale já sama si nejsem úplně jistá zda jí budu
umět nosit (no jako rozhodně ne s UGG a svetrem jako tady na fotce :D) ale tak uvidim. Koupila jsem ji cca pred dvěma týdny v Tally Weijl za krásných 99,- ze 799,- nekupte ji, že :))
A na závěr mé nové parfémky od Miss Sporty, které jsou u nás v drogeriích novinka na trhu. Měla jsem možnost vyzkoušet všechny čtyři a svým způsobem mi voní všechny. Výdrž není samozřejmě žádná sláva, ale nemám ani s jednou problém. Sice sama bych je v obchodě asi nevyhledávala, ale jako taková lehká toaletka proč ne třeba v létě. Určitě jsou vhodné hlavně pro mladší slečny což je asi jasné, protože celkově Miss Sporty značka je takto zaměřená. Mě osobně nejvíce voní oranžový s pomerančem. No vyzkoušejte v drogerii a uvidíte. Nebo už nějaký máte? :)
růžová - Clubbing Proof (Fresh Rose & Peach Accord), fialová - Crush On You (Freesia & Violet Petals Accord), oranžová - Morning Baby (Orange Blossom & White Musk Accord), zelená - Pump Up Booster (Sparkling Mimosa & Jasmine Accord)
Lovely Things || FACEBOOK || TWITTER || ASK.FM || INSTAGRAM ||

28 komentářů:

  1. maxi sukně se mi líbí, ale pro mě to asi není :-/ a stejně tak i ty toaletky od Miss Sporty.

    OdpovědětVymazat
  2. vůně jsem očuchávala, do kabelky asi fajn, ale že bych po nich nějak toužila to ne, přesně jak píšeš - pro mladší slečny fajn vůně :)
    ombré nehty jsem jednou dělala - červené a to pomocí obyčejné houbičky na nádobí a povedlo se :))

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem úplně nadšená z tvého pražského outfitu, je naprosto dokonalý!!! :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/02/giveaway-insta-post-2.html

    OdpovědětVymazat
  4. Myslím, že ta vůně se jmenuje spíše ,,Crush ON You". Nebo alespoň to teda dává z jazykovýho hlediska větší smysl :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano máš pravdu :)))) psala jsem to včera pozdě večer tak jsem to popletla .... opravím :)

      Vymazat
  5. Outfit je opravdu úžasný, velmi vkusný a dobře sladěný!!! Bomba :)
    Co se týká dlouhých sukní, líbí se mi na ostatních, ale když si ji obleču já, přijdu si hrozně :D

    http://mujerworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji a jinak mám to úplně stejně. Maxi se mi právě na ostatních také moc líbí, ale na sobě nevím no ... uvidím ještě :)

      Vymazat
  6. Vůně jsem dneska zkoušela v Rossmannu a nic moc, ale věřím, že náctiletým vyhovovat budou. Dlouhá sukně je super. Ale nejvíc je ten detail šatů:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Dokonalý outfit a máš úžasnou postavu! Maxi sukně se mi také hrozně líbí, ale nevím, zda bych jí uměla nosit. Za tu cenu bych ale neváhala! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. asi tak no :) za tu cenu to zkusím a třeba si jí v létě ještě fakt zamiluju :)

      Vymazat
  8. Tak to ombre na nehtech vypadá dost dobře :)) Maxi sukně nejsou můj styl :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. já to mám s maxi sukněmi úplně stejně :D Doma jednu mám ale stejně jsem jí ještě nevytáhla, nějak se na to necítím nebo nevím, připadám si v ní divně :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no já v ní také nejsem zrovna ve své kůži, ale uvidím v létě :)

      Vymazat
  10. Outfit ti moc sluší :) Ty šaty jsou nádherné, budeš na plese vynikat :) A ten obal na mobil je super cute!

    OdpovědětVymazat
  11. ten obal <3 juj :D mě z těch voňavek nejvíc voní ta růžová :D

    OdpovědětVymazat
  12. První outfit je krásný :) Jinak maxisukni jsem si také nedávno pořídila a jsem z ní trochu v rozpacích... nevím, s čím ji zkombinovat, hlavně co se vršku týče :D ALe snad si nějak poradíme :)

    OdpovědětVymazat
  13. Tvůj outfit je naprosto perfektní...slintám...:)

    OdpovědětVymazat
  14. první outfit je pecka a jsem zvědavá na fotky s šaty:)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj :) Pokud se zajímáš o hubnutí, fitness a nebo tě jen prostě baví zdravý životní styl, navštiv můj blog :) Přidávám články, které by tě mohli zajímat :) http://beautyhealthyfitgirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. jsem neskutečně zvědavá, jak budou šatičky vypadat :)) já bych si od MK chtěla pořídit malinkou peněženku na mince, ale nevím, zda je u nás v kamenných obchodech vůbec mají :/ na nic většího bych určitě neušetřila, protože se moc dobře znám :D i když třeba jeho Sloan je božská!!!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...