|| || || || || || || 

18. srpna 2014

... narozeninový dárek :)

Hezké pondělní odpoledne. Srpen se přehoupl do své druhé poloviny a to znamená, že v pátek oslavím své 22. narozeniny. Letos jsem neměla žádné speciální přání, ale to se změnilo, když jsem cca před dvěma týdny zjistila, že mé oblíbené brýle jsou prasklé a momentálně jsou už v koši. Takže jsem měla jasno, že půjdu konečně do Ray Ban brýlí po kterých koukám již léta. Jela jsem si pro ně minulý pátek do Prahy. Vybrala jsem si klasický model Wayfarer, ale tu nejmenší velikost. Původně jsem chtěla větší sklíčka, ale než jsem si tyhle brýle koupila, tak jsem asi týden chodila po optikách a různě si je zkoušela, které tedy vybrat. A právě u těch větších jsem měla problém, že se mi vůbec nelíbí jak "sedí" na tvářích a celkově ten typ mi na obličeji neslušel. Proto jsem byla ráda, že jsem objevila tento nejmenší model ve kterém se cítím dobře. Navíc jsem je vychytala i s hezkou slevou. Nosím je teď asi třetí den a jsem z nich vážně moc nadšená. Takže v outfitech se budou objevovat velmi často :) Co vy a Ray Ban brýle? Máte/Chcete? Nebo Vám to přijde zbytečnost a koupíte si raději brýle někde v řetězci?

24 komentářů:

  1. Jsou prostě nejlepší, nemám slov :)!

    OdpovědětVymazat
  2. Jsou TOP, zajímá mě jak vypadají na obličeji:)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadají moc hezky! :) Mě se v červnu též brýle rozbily, nějak mi zůstala v ruce ta nožička a šroubeček na zemi :( :D. Ale tyhle má od přítele nevlastní teta a říkala, že je maximálně spokojená!! :) Jsou krásný, oči jsou hodně důležitý, tak proč na nich šetřit! :) Když mi řekla tu cenu, tak jsem koukala, ale asi musí stát za to! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja jsem zatim take moc spokojena :) Cena je na muj vkus tak vysoka, ale jak pises myslim, ze tahle investice neni marna :)

      Vymazat
  4. Já mám Wayfarery už třetí rok a jsem z nich nadšená... Rozhodně se do nich vyplatí investovat. Ještě bych si chtěla pořídit Clubmastery. V tomhle případě se investice rozhodně vyplatí! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty se mi take moc libi na ostatnich, ale ja v nich bohuzel vypadam divne :/

      Vymazat
  5. Mě se brýle Ray Ban moc líbí, konkrétně ty Tvoje.. Nemám ráda široké obroučky, takže tahle velikost je fajn.. Já si kupovala nové dioptrické brýle před měsícem a nechala jsem si je poslat přes internet. Takže bez vyzkoušení a bylo to prostě hop nebo trop. Nakonec mi sedí krásně a jsem moc spokojená. Určitě to ale nebudu dělat vždycky.. Jinak, brýle Ray Ban, no myslím si, že to asi trošku zbytečnost je, ale přesto by je každý asi tajně chtěl :-)) Naopak brýle pokládám spolu s hodinkami za doplněk, do kterého se může trošku zainvestovat, takže z řetězce určitě ne :-))

    Hezký den,
    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Presne tak jak pises :) na hodinky a ted i bryle mam stejny nazor. Jinak ja nejdriv take uvazovala o koupi online, ale pak jsem si rikala, ze preci jen to neni vec za 200,-, tak bude lepsi, kdyz si j vyzkousim a jeste, ze jsm tak udelala, protoze jsem si nakonec vybrala jine nez jsem puvodne vybrala na netu :)

      Vymazat
  6. Krásné brýle :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Jsou pěkné :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Jsou krásne.. ne nadarmo se řiká v jednoduchosti je krása ;) Já bych jedny také chtěla, ale raději jsem si pořídila ty dioptrické .. ale chci i sluneční ;))) Tak doufám, že tyhle do koše jentak nepoletí :)

    http://katlynsfashion.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Jsou super! Já si nedávno pořídila troje Ray Ban, takže moje peneženka trochu plakala :D. Ale jsou vážně super, hodně kvalitní a dobře chrání oči. Wayfarer jsem si koupila taky, jen hnědé :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak to verim :D hnede jsem si take zkousela a v jednu chvili pro ne byla i rozhodnuta, ale nakonec jsem zase skoncila u cerny klasiky no (klasika proste) :D

      Vymazat
  10. jsou parádní :) vůbec bych se za ně nezlobila :))

    OdpovědětVymazat
  11. Dopředu všechno nejlepší:) Já slavím v pátek taky a dokonce čtvrtstoletí:) Těším se na hodinky MK, které jsem si k narozeninám vybrala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji a preji Ti take vsechno nejlepsii :))))) To se nedivim. Hodinky si uzij, ja na ty sve MK nedam dopustit :)

      Vymazat
  12. Nádhery!!! No nemám slov. :)

    OdpovědětVymazat
  13. kráásne sú :)) síce by som mala na tie okuliare peniaze ale bála by som sa potom že by som si ich pokazila a to si radšej kupim nejake za 5 euro a ked niečo tak si kupim druhe :D ale možno niekedy aj raybany :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to já se teď o ně taky právě bojím, ale tak snad to bude v pohodě a vydrží mi :)))

      Vymazat
  14. Tie sú krásne :) Moje vytúžené od Ray Ban sú hlavne Clubmastery.

    http://just-followyourdreams.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  15. vypadají fakt moc pěkně, ale pro mě by jich bylo fakt škoda :) buď bych je někde v lepším případě nechala nebo bych si je poškrábala či zničila :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...