|| || || || || || || 

2. září 2014

... srpnové tipy :)

Se začátkem nového školního roku přicházejí další mé kosmetické tipy za poslední prázdninový měsíc :)
Dove - Invisible dry antiperspirant (DM cca 70,-)
Nové verze antiperspirantu od Dove, který by neměl zanechávat žádné stopy na oblečení a jak hlásá reklama byl prý testován na 100 různých barvách. V nabídce této řady je ještě kulička, sprej a tento tuhý, který jsem si vybrala já. Vůně je jemná a není nijak vtíravá. Což mi vyhovuje. Co se týče jeho hlavního účinku. Pocení zabraňuje v mém případě na jedničku a žádných fleků na oblečení jsem si také nevšimla. Takže rozhodně doporučuji :)
Catrice - makeup ALL MATT PLUS, odstín 010 Light Beigne (babybaby.cz 164,-)
Nedávno jsem si objednala několik věcí z e-shopu babybaby.cz, kde mají velmi slušný výběr kosmetiky Catrice, ale i třeba Essence. Mám pocit, že jsem to tady již psala v minulosti, že stojany s kosmetikou Catrice v drogeriích celkem přehlížím. Až tedy nedávno jsem si prohlížela zmíněný e-shop a nabídka této značky mě překvapivě dost zaujala. Jako první padla má volba na matující make-up ALL MATT PLUS. Na první pohled se mi moc líbí balení. Matná, skleněná lahvička doplněná o praktickou pumpičku. Parfemace je jemná a nevadí mi. Konzistence není řídká, ale ani není moc tuhý. Je to takový střed a tím pádem se s ním velmi dobře pracuje. Krytí bych ohodnotila jako střední. Dá se vrstvit a po nanesení je pleť krásně matná a sjednocená. Na pleti působí přirozeně a ani neoxiduje. Výdrž na mé mastné pleti teď v horkých dnech byla bez přepudrování cca 6h. V chladnějších dnech, ale bude dle mého perfektně matný po celý den. Za mě je to zatím nejlepší make-up jaký jsem z drogerie vyzkoušela a rozhodně ho teď budu střídat s mým oblíbeným BB od Misshy. Takže kdo máte mastnou pleť nebo smíšenou a hledáte nový make-up. Doporučuji vyzkoušet :)
Essence - Glitter Jewels, odstín 06 Party in bottle (babybaby.cz 54,-)
Zelený lak s třpytky, který je jako všechny tyto laky nádherný na nehtech, ale bohužel (jako všechny třpytivé) jde celkem dost špatně dolů. Víc myslím není co dodávat. Kdo miluje třpytky jako já, tak je to jasná volba :)
Jako poslední Vám dnes chci ukázat dva výrobky, které jsem měla možnost vyzkoušet ještě před spuštěním nového e-shopu na našem trhu a to konkrétně značky Makeup Revolution. Přiznám se, že jsem o ní ještě před pár týdny nikdy neslyšela. Poté co jsem si prohlédla různé fotky produktů na google se mi značka začala celkem zamlouvat. Vyznačuje se tím, že nabízí své produkty za velmi dostupné ceny, které se prý těší vysoké kvalitě. Je velmi známá tím, že nabízí dupe paletky očních stínů slavných ikonických paletek Naked od Urban Decay. Jedná se tedy o oficiální zastoupení pro ČR a SR. Pro náš trh byl e-shop spuštěn včera www.makeuprevolution.cz a pro SK by měl být spuštěn v polovině tohoto měsíce www.makeuprevolution.sk. Mimo jiné budou u nás produkty MR k dostání i na jiných e-shopech, ale samozřejmě celý sortiment jen na tom oficiálním. Teď už k tomu co jsem si vybrala. Rtěnku, lak na rty a paletku očních stínů, kterou mám zatím ještě na cestě, protože se zpozdila dodávka do ČR.
Makeup Revolution - Amazing rtěnka, odstín Beloved (makeuprevolution.cz 45,-)
Na rtěnky si dost potrpím. Takže má volba byla jasná. Odstín jsem si vybrala podle různých swatchů na google a skvěle jsem se trefila. Jedná se o matnou rtěnku. Má jemnou, příjemnou parfemaci (asi po vanilce??) pigmentace u tohoto odstínu není nic moc. Rtěnkou musím po rtech opravdu několikrát přejet aby bylo něco vidět. Každopádně poté je na rtech opravdu moc hezká. Je to hezký růžový odstín, který se hodí na běžné denní nošení. Má tendenci vysušovat takže rozhodně doporučuji před aplikací použít balzám. Výdrž není také žádná hitparáda. Chce to častěji přemalovávat. Za tu cenu co stojí (45,-) nemůže člověk čekat nějaký hydratační "zázrak". Mé hodnocení je asi takové, že kvalita odpovídá ceně. Další bych si asi žádnou nepořídila, ale zase na druhou stranu se mi moc líbí tento odstín. Takový snad ještě ani nemám a používat jí budu, protože s použitím balzámu to není tak špatné jak jsem už psala výše.
PS. Odstín rtěnky ve skutečnosti odpovídá fotce na ruce :)
Makeup Revolution - lak na rty, odstín You took my love (makeuprevolution.cz 129,-)
Na tento produkt říkám jedno velké WOW! Podobný "lak" jsem si pořídila nedávno od Catrice, ale oproti tomuhle je to jen slabý odvar. Úžasná pigmentace, nádherný fuchsiový odstín, který prostě miluju! Praktický aplikátor se štětečkem se kterým se dobře nanáší. "Lak" je bez parfemace. Po nanesení do pár minutek na rtech krásně zaschne a vydrží OPRAVDU VŠE!!! Můžete s ním pít nebo dát klidně příteli pusu a nikde nezůstanou žádné nežádoucí obtisky. Výdrž je vážně celodenní a už z první věty je asi jasné, že jsem si tento výrobek moc oblíbila a objednám si určitě i další odstín. Takže rozhodně doporučuji. Na rtech fotku zatím nemám, ale v outfitech se bude objevovat často, takže ho tu uvidíte později. Zatím můžete mrknout na fotky všech odstínů k této slečně -TADY- a také na její hezkou video recenzi -TADY- :)
Znáte značku Makeup Revolution? Plánujete si něco objednat? 

10 komentářů:

  1. Ten deodorant od Dove chci vyzkoušet taky, ale nevím, jestli jít do spreje nebo do tuhého, protože z těch 3 verzí si nejvíce chválili sprej :). Slyšela jsem o MR, že budou mít nový e-shop, ale zatím jsem jejich nabídku neviděla. Lak na rty má krásnou barvu
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Od Makeup Revolution - Amazing rtěnku si chci pořídit v nějakém odstínu :))) Dove mám a je super! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Ta rtněnka má překrásný odstín, něco takového hledám. Díky za tip!

    OdpovědětVymazat
  4. Jé, tak lak na rty budu asi potřebovat! Děkuji za super tip :)

    OdpovědětVymazat
  5. ten make up presne aj v tom odtieni som si kupila minulu zimu ked som bola bledaa a myslim ze lepši make up v drogerke fakt nieje! JE UžASNYYYYY milujem jeho finish :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten lak je nádherný, stejně jako všechny tyhle třpytivé od Essence. Osobně ale nemám nervy na to odklakování :D

    OdpovědětVymazat
  7. Ten lak je super, kryje dobře nebo máš víc vrstev? :)

    OdpovědětVymazat
  8. ja som ten make-up mala ale podla mna mal strasne bielu farbu a moc dobre nekryl. Na to, ze mam Catrice rada tento by som si uz nekupila :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...