|| || || || || || || 

3. prosince 2014

... listopadové tipy :)

Hezký podvečer. Mám tu pro vás mé další kosmetické tipy. Jak vidíte už z první fotky i odstíny několika produktů jsou vyloženě podzimní barvy. Takže se do toho rovnou pustíme :)
Essence - Cookies & Almond krém na ruce (Rossmann 55,-)
Tyhle vánoční limitky od Essence opravdu můžu. Vždy bych si nejraději pořídila všechny vůně, protože je jedna lepší než ta druhá. Letos jsem vsadila na kombinaci sušenek a mandlí. Já osobně z něj cítím vůni marcipánu. Roztomilé mi přijde i balení a jsem si jistá, že spousta s Vás se na tyhle krémíky také těší celý rok stejně  jako já. Krém je hutný, ale za krátkou chvíli se vstřebá a ruce krásně hydratuje.
Essence - Lip cream beauti-FALL red (Rossmann 70,-)
Z limitky Hello Autumn a tomu i odpovídá krásný podzimní - červený odstín. Moc se mi líbí i když bych řekla, že mi až tak moc nesluší. Balení je jako u klasických lesků s houbičkovým aplikátorem. Barva je perfektně pigmentovaná a po zaschnutí jsou rty krásně matné. Výdrž je celkem dobrá. Zvládne pití i menší svačinu :)
Clinique - Chubby Stick 01 richer raisin (parfumerie cca 700,-)
Chubby stick doma jeden už mám. Naposledy jsem sáhla po tomto krásném hnědém odstínu, který je opět svou barvu ideální na podzim/zimu. Rty hezky zbarví do hněda, hydratuje, krásně voní a celkově je na rtech moc příjemný. Momentálně je to jeden z mých nejoblíbenějších balzámků :)
Blistex - MEDPLUS (drogerie cca 100,-)
Jako každý rok mám v tomhle počasí celkem dost suché rty. Proto jsem si pořídila tento balzám od Blistex, který obsahuje hojivé látky (eukalypt, mentol a kafr). Na rtech je hrozně moc příjemný a já osobně úplně miluji mentolovou, svěží vůní. Používám ho hlavně na noc, kdy si nanesu na rty silnější vrstvu a ještě ráno po probuzení cítím jak jsou rty hezky mastné a hydratované. Do tohoto počasí je to nejlepší společník. 
Bobbi Brown -  Natural Finish Long Lasting Foundation SPF 15 (parfumerie cca 1200,-)
Pokud se nepletu, tak toto je můj první make-up z parfumerie a celkově má první zkušenost se značkou Bobbi Brown. Make-up jsem si vybrala v odstínu Porcelain (druhý nejsvětlejší odstín, který se vyrábí) mimochodem škála odstínů tohoto make-upu je opravdu veliká. Mrkněte -TADY-. Odstín mi tedy sedí naprosto perfektně. Konzistence je můj vkus celkem řídká, ale i tak se s ním pracuje dobře. Make-up není nijak zvlášť krycí, ale teda co musím vyzdvihnout jak je na pleti přirozený. Opravdu neuvěřitelné! Pleť je sametová a připadám si vždy, že jsem ani žádný make-up nepoužila. Je lehoučký a vypadá opravdu nádherně. Má matný finish a na mé mastné pleti vydrží cca půl dne a poté už musím přepudrovat. Takže rozhodně pokud budete uvažovat o nějaké investici do make-upu z parfumerie. Doporučuji se podívat po tomto.
MAC - z limitované kolekce MALEFICENT v odstínu Flaming Rose (MAC 360,-)
Nádherně rudý odstín, který plně kryje už v první vrstvě!
MAC - z limitované kolekce ALLURING AQUATIC v odstínu Shimmerfish (MAC 360,-)
Další krásný odstín "zimní", který se mi hrozně líbí. No podívejte se sami na mé nehty. Bohužel nafocený na nehtech mám jen tento lak. Oba MAC laky mají skvělou výdrž. Na mých nehtech bez problémů týden.
Catrice - Milion Brillance v odstínu 04 Lost´N Roses (Rossman cca 80,-)
Krásné růžové třpytky, které mě neomrzí prostě nikdy. Jen to odlakování, achjo....

Lovely Things || FACEBOOK || ASK.FM || INSTAGRAM ||

18 komentářů:

  1. Ten stříbrný lak od MAC je úžasný! :-) na nehtecb vypadá vážně krásně.

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, ty laky, jé, ty balzámy na rty! <3

    OdpovědětVymazat
  3. jééé ten poslední láček je úžasný :) to jsem ani neměla vidět :DDD

    OdpovědětVymazat
  4. Tak na ten make-up BB budu mít zálusk;) A lak alluring aquatic je nádherný!

    OdpovědětVymazat
  5. Ten třpytivý MAC lak je úžasný ! A máš moc krásné nehty :)

    thekatesdiary.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Najviac sa mi páči asi ten druhý lak od MAC-u a tá Chubby Stick. Lak je fakt nádherný a je dokonalý na tvojich nechtoch. Čo sa týka produktu od Essence, toho krému na ruky, ja mám trochu iný názor. Všetky mi prídu rovnaké a vôbec z nich necítim to, čo je napísané. Obal je fakt pekný. To zaujme asi najviac ľudí. Inak, na mojom blogu prebieha Vianočná Giveaway, tak keď by si chcela, môžeš sa zapojiť. Stačí splniť pár podmienok :).
    Stronger2gether Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha. Fakt jo? Mě právě přijde, že ty vůně odpovídají. Tak máme asi každý jiný nos no :))) Jinak ten obal to je jasné. To si také myslím. To ty krémy hlavně prodává, protože jsou vážně roztomilé a hezké :)

      Vymazat
  7. Laky vypadaji bozsky!

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Ten krém od Essence se chystám taky pořídit :) A ten lak vypadá na nehtech úžasně! :)

    OdpovědětVymazat
  9. hezké laky :) kočko, co budeš zase kupovat v Primarku?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji :) Možná jedno pyžamo, které se mi tam včera líbilo. Ale ještě uvidím. Nejedu tam znova kvůli Primarku, ale jedeme s mamkou prostě na trhy a pro nějakou kosmetiku :) Ale je pravda, že mamka teda se tam chce taky mrknout. Co to je za obchod o kterém prý všichni mluví. No uvidíme. Myslím, že tam bude zítra hrozně moc lidí.... tak snad se tam vůbec dostaneme :)

      Vymazat
    2. na klobásku jedete, vánoční trhy jsou nejhezčí :) už se těším až nám ukážeš nové věci :)
      prve holky nakupovaly v NY, HM a teď všechny v Primarku.

      Vymazat
    3. ano, přesně tak :) Něco ukážu, ale moc jsem toho nenakoupila. Bohužel nic mě tam nijak neuchvátilo. To je pravda. Celkově mi Primark připadá jako takový mix obchodů Ann Christine s Terranovou :D

      Vymazat
  10. Krása :) http://glamourandstyl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...