|| || || || || || || 

8. prosince 2014

... Primark v Drážďanech :)

Jak jistě víte už pár týdnů je teď nově v Drážďanech otevřen Primark. Má tři patra a nachází se který se v Centrum Galerii na Prager Strasse. Já jsem ho minulý týden navštívila rovnou dvakrát a proto jsem si řekla, že z toho udělám takový větší foto-report, protože co jsem různě po internetu četla. Plno lidí se ptá jak to tam vypadá, co tam mají atd. Nefotila jsem samozřejmě vše, ale myslím, že fotek je dost. Osobně jsem v Primarku byla cca před čtyřmi lety v Londýně a nijak zvlášť jsem z něj nadšená nebyla. Proto i v Drážďanech mě to nechávalo celkem v klidu, ale jezdíme tam pravidelně na vánoční trhy a zvědavost byla přece jen větší než já. Ve čtvrtek kolem 14h jsem tam byla poprvé a lidí tam bylo opravdu hodně, ale u poklady jsem čekala asi půl minutky. V sobotu jsem tam byla někdy kolem 12h a lidí opět lidí hodně, ale ve srovnání se čtvrtkem to nebyl až takový rozdíl. Jen tedy u poklady jsem čekala asi max. 5 minut. Takže nic tak hrozného. Co se týče kabinek, tak vůbec netuším, protože já jsem ji nepotřebovala využít. Svetr jsem si zkusila normálně u stojanu. Pokladny jsou na každém patře a obchod je opravdu veliký. Seženete tam od oblečení až po doplňky, kosmetiku, cukrovinky ... no prostě všechno. Dají se tam sehnat určitě i hezké věci asi jako v každém obchodě, ale za mě tedy asi to není obchod kvůli kterému bych tam cíleně jela. Můj nákup byl velmi malý a uvidíte ho níže. Ani ceny si nemyslím, že jsou až tak levné. Mám pocit, že plno lidí u Primarku mám povědomí, že je to velmi levné, ale když to přepočítáte na naše koruny, tak myslím, že to taková sláva ani co se týče kvality není. Ale jak píšu výše bude to určitě kus od kusu. Pokud budete někdy v Drážďanech, tak určitě se tam ale mrkněte a uděláte si sami svůj obrázek na tento obchod :)
 
Můj sobotní nákup - 4x spodní kalhotky za 3 eura :D Můj nákup. Pilníky na nehty za 1,50, vánoční svetr za 17eur (bohužel ale dost pouští chlupy a smrdí i po vyprání) takže mi to celkem dost tohle kazí dojem, protože se mi fakt líbí. Kalhotky 2x 1,50 eur/kus, ponožky 3 eura, žvýkačky 1,50eur a pak jsme koupili několik dárků pro mé malé bratránky :) ... sobotní nejlepší kauf! Výborně 450g marshmallow jen za 50centů :D Nový EOS balzám z parfumerie Douglas 5,99eur Nejlepší 1/2m klobása :) Moje posedlost! Svíčky!!! Ta marcipánová z obchodu Depot na Prager Strasse je přímo boží. A malý tip pro ty Vás, kteří jsou z Ústeckého kraje. Vždy u článků z Drážďan my pak chodí spoustu dotazů jak tam jezdím a kolik to stojí. Takže my jezdíme vlakem na jízdenku Labe-Elbe za 400,- na kterou může jet až pět osob! Je zpáteční, ale POZOR platí jen na osobní vlaky! Existuje i varianta pro jednu osobu a ta stojí 200,- tam i zpět. No a pokud se chystáte teď o víkendu, tak v prosinci jezdí z Ústí nad Labem speciální vlak - Vánoční kometa v 9:18 přímo do Drážďan a v 16h zase zpět do Ústí nad Labem.

11 komentářů:

  1. Tak to mě docela překvapuje... Čekala jsem, že bude Primark opravdu levný - třeba trička za 2 Eura atd. Kamarádka, která je právě v Drážďanech na stáži, říkala, že je to tak levné, že už tam nesmí vkročit. Ale podle cen na Tvých fotkách mi to přijde podobné jako Forever 21.
    Každopádně poslední adventní víkend tam jedu, takže se přesvědčím na vlastní oči :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak. Také mi to nepřijde vůbec levné. Jo jako určitě se tam dá narazit na nějakou super slevu. Viděla jsem tam balerínky za 1euro nebo kabelky (jsou i na fotce) za 5eur, ale ani jedno z toho nebyl můj styl. Jinak bez nějaké výrazné slevy jsou to "normální" ceny jako ve spoustě jiných obchodů. Jo tak poslední adventní neděli jedu také s kamarádkou ještě naposledy :D

      Vymazat
  2. Musím říct, že oproti Vídni je tam krásně uklizeno a přehledno. Já byla před 3 týdny právě v Rakousku a bylo to fakt šílený. Lidí tam bylo tak, že mi tam všichni pošlapali nohy a nedalo se skoro ani dýchat + bordel všude, věci na zemi, v jiných regálech než mají být.. fakt šílený.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš a to jsem v článku úplně zapomněla zmínit. Máš pravdu bordel tam opravdu nebyl. Jako občas bylo někde odloženo něco co nemělo být, ale když to porovnám s Londýnem, kde si pamatuju, že bylo spousta věcí na zemi, tak v Drážďanech mají opravdu pořádek :)

      Vymazat
  3. Teda oblečenie na fotkách ani mňa nezaujalo:-( A to sa čudujem, pretože z Primarku v Anglicku som odchádzala vždy s plnými taškami. I keď... Tej bielej macíkovskej kozmetickej taštičke by som len ťažko odolala:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tady v Anglii je primark bozi, rada do nej chodim nakupovat. O vikendu se chystam.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Musím se podívat na ty vlaky, protože bych se tam moc ráda jela podívat :) Fotky jsou moc pěkné, více se mi líbí teda všechny ty dekorace a drobnosti. A ten svetr, co sis koupila je moc pěknej :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  6. bože, toto kebyže mám niekde blízko, každý deň by som bola v Primarku! :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Můžu se zeptat,odkud máš tu černou čepici?Děkuju:)

    OdpovědětVymazat
  8. Primark je obrovský obchod, kde si každý, podle svého vkusu, něco musí najít.Slevy jsou u některých kusú obrovské.Trika 2-3 Eur, svetříky džíny, prádlo, noční prádlo ve velmi dobré kvalitě velmi levně.Vzorná orgsnizace u kabinek i u kas.Hodně lidí, žádné čekání , prodavačky velmi zdvořilé a trpělivé.Elegantní prostředí Byla jsem spokojena.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...