|| || || || || || || 

7. prosince 2014

... v Drážďanech :)

Hezké odpoledne. Kdo sledujete můj profil na instagramu víte, že jsem teď poslední týden byla dvakrát v Drážďanech a navštívila jsem i Primark. Byl tam otevřený ke konci minulého měsíce a mám teď pocit, že se všude na internetu o něm diskutuje. Proto jsem i já samozřejmě neodolala a také jsem tam byla. Spojila jsem to s naší každoroční vánoční návštěvou Drážďan o které Vám píšu jak si jistě pamatujete každý rok. O tom ale spíš až více v příštím článku, který chystám věnovat právě zmíněnému Primarku. Dnes jen fotky outfitu, který jsem měla na sobě. Jsou ze včerejšího dne a měla jsem na sobě nový vlněný kabát z Adidas NEO, který mám pocit, že jsem tady ještě ani neukazovala. Je krásně teplý a teď ho nosím opravdu často. Čepici také ještě neznáte je značky Bekka kupovala jsem jí nedávno v Intersportu. Podobný typ jsem chtěla už několik let jenže se mi žádná nelíbila až tahle. No a boty UGG a kabelku už moc dobře znáte :)

Kabát - Adidas NEO
Kalhoty - Tosphop
Boty - UGG
Kabelka - Michael Kors
Čepice - Bekka

22 komentářů:

  1. Krásný outfit :) Také bych se hrozně ráda podívala do Drážďan :) A Primark mě stále láká, ačkoliv naposled jsem odcházel s prázdnou :( :D

    OdpovědětVymazat
  2. kabát je hezkej, jsem nevěděla, že adidas prodává zimní kabáty. kolik tak přibližně stál? musela jsi dlouho stát v Primarku ve frontě, tolik lidí. nakupují lidí a nebo se jen dívají a čekají na slevy?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano, ale je to label Addias NEO. Mrkni tady http://www.adidas.cz/kab%C3%A1t-duffel/S90468_390.html já ho kupovala ve slevě za 1500,-, ale na webu ho mají teď ještě levnější. Jinak ve frontě jsem nestála skoro vůbec. Mrkni na dnešní článek o Primarku, píšu to tam :) No dle mého lidi nakupují jako blázni :D všichni plno tašek a hlavně z Primarku. V Drážďanech si nosil minimálně jednu tašku každý druhý člověk skoro :D a slevy jsou tam už teď i když né tak veliké, ale jsou ;)

      Vymazat
  3. Ten outfit je krásný hlavně se mi líbí ten kabát, ani jsem nevěděla, že Adidas takové kabáty prodává :-) Jinak v Primarku jsem ještě nebyla a i když je teď v těch Drážďanech tak i tak to do něj mám poměrně daleko no, takže se tam jen tak nepodívám.. :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano já to donedávna také nevěděla, ale Adidas NEO má plno hezký věcí, které jsou na "normální" nošení a né jen na sport :) Aha, to je škoda, ale určitě se Ti jednou poštěstí si tam udělat výlet.

      Vymazat
  4. Já se tam snad taky brzo dostanu, chtěla bych jeste před Vánoci ale spis asi až po :)

    OdpovědětVymazat
  5. Velmi pekny outfit. Tesim se na outfit.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Do Drážďan se taky chystam, mám to kousek, ale možná to necháme az na lednové slevy, kdy tam snad nebude tolik lidi ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no on jak je tam teď ten Primark nově, tak myslím, že ještě bude nějaký čas trvat než se to tam hodí do "normálu" :D

      Vymazat
  7. Kabát je krásný, vůbec bych takový v Adidasu nečekala.

    OdpovědětVymazat
  8. Tak já jsem zvědavá na nákup! Chystám se tam, ale jak se o tom všude diskutuje, tak mám strach, že to bude hrozně probrané :-/ A připojuji se ke slečně nademnou, taky bych takový u Adidasu nečekala. Moc Ti to sluší! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslíš v Primarku? Tak toho bych se opravdu nebála. Mrkni na fotky co jsem publikovala dnes. Je tam všechno dostatek/velikostí a průběžně to doplňují :)

      Vymazat
  9. tam se taky chci zajet podívat :) jinak kabátek je opravdu pěkný, Adidasu teda velká poklona - mají krásné kousky, které nutně nevypadají sportovně.

    OdpovědětVymazat
  10. M*dky hadry, vše No Name, takže nic pro mě...:/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...