|| || || || || || || 

3. února 2015

... lednové online nákupy :)

Hezké odpoledne. Včera jsem sice psala, že se ozvu až ke konci týdne, ale dnes jsem si to rozmyslela. Trhání osmičky jsem dopoledne naštěstí přežila celkem v pohodě takže se mi dost ulevilo, že je konečně venku. Za poslední dva týdny jsem sice nebyla nikde po obchodech, ale za to mi přišlo hned několik balíčků a proto jsem se rozhodla, že udělám zase takový menší new-in článek, kde vám všechno ukážu :)
První věc, která mi přišla až dnes jsou hodinky Daniel Wellington vybrala jsem si model Classic Sheffield s černým koženým páskem a stříbrným ciferníkem. Nad jiným modelem jsem ani neuvažovala, protože já a černá barva jsme jasná dvojka. No a také jelikož MK hodinky mám v odstínu rose gold, tak jsem šla tentokrát do stříbrných abych měla trochu změnu. Na rovinu říkám, že ještě před nějakým časem bych vůbec netipovala, že zrovna mě se bude líbit tenhle typ hodinek, ale vzhledem k tomu, že tyhle hodinky jsou stále více populárnější a jejich plný instagram, tak i já jsem jim přišla na chuť a moc se mi líbí. Jsou jednoduché a budou se hodit ke všemu. Jen možná jsem čekala, že ciferník bude větších rozměrů, ale je to asi zvyk u mých MK, které jsou až moc velké a mě teď každé jiné hodinky připadají prostě malé. Vzhledem k tomu, že jsem je dostala jako pozornost, tak jsem dostala i pro Vás slevový kód: angellovely-things na 15% slevu z ceny hodinek. Uplatnit ho můžete na www.danielwellington.com do 15.února :)
Další věc, která mi přišla minulý týden jsou tyhle rozkošné Melissa balerínky po kterých jsem koukala už několik let. Objednávala jsem z www.differentfashion.cz, kde mají velmi slušný výběr a hlavně momentálně i slevy na vybrané modely. Po delším zvažování jsem se rozhodla pro model Color Feeling, který má na špičce lego srdíčko. Nevím jak vám, ale mě přijdou hrozně roztomilé a jsem z nich nadšená. Tipuji, že na jaře je z nohou nesundám. Mimochodem opravdu nádherně sladce voní a vnitřní stélka je perfektně vyměkčená takže jsou díky tomu měkké jako bačkůrky :)
Další novinkou jsou v mém botníku tyhle krásné svítivé Roshe Run tenisky v odstínu Grape & Lime. Koukala jsem na ně už delší dobu, ale rozhodla až sleva na www.asos.com a bylo jasné, že je beru. Ve skutečnosti jsou ještě víc zářivější a jsou neskutečně pohodlné a lehoučké. Pokud si pamatujete ve wishlistu před Vánoci jsem psala, že bych si ráda pořídila nějaké tenisky a začala se zase více hýbat (hlavně běhat) takže tohle jsem si konečně splnila ;)

Další novinkou je lokai náramek z www.mylokai.com. Náramek u kterého černý "korálek" obsahuje bahno z Mrtvého moře a symbolizuje v životě momenty, kdy je člověk tzv. na dně, nedaří se mu atd. nebo-li "stay hopeful" a naopak bílý korálek obsahuje vodu z  Mt.Everestu a ta samozřejmě logicky značí ten protipól, kdy je člověk úspěšný a na vrcholu nebo-li "stay humble" ostatní "korálky" slouží jako spojnice při životní cestě člověka. Asi nejlíp jeho funkci vystihuje ta jednoduchá fráze "find your balance". Pokud Vás to zajímá více mrkněte na jejich oficiální web. Je to tam podrobněji popsané a ukázané co to znamená. Mimochodem, kdo třeba nevěří, že tam je to bahno a voda doporučuji třeba tohle video. Chápu, že někomu to bude připadat asi jako blbost k ničemu a možná má trochu i pravdu. Ten náramek jakoby vlastně "nic nedělá" ale mě se ta jeho myšlenka líbí takže ho teď nesundavám vůbec z ruky. Mimochodem je ze silikonu a je na ruce příjemný takže třeba při spaní netlačí :) 

Mé letošní šaty na ples. Jak vidíte šla jsem opět do černé barvy, ale letos jsem se trošku pokusila "odvázat" a zvolila alespoň nějaké se zajímavým vrškem. Objednávala jsem opět na www.asos.com od značky Chi Chi London a jsem spokojená, protože mi hezky sedí. Na ples jdeme v půlce února a pokud se mi povede něco vyfotit dám sem určitě fotky i v nich :)

Ziaja je má oblíbená značka a minulý týden jsem si objednala několik novinek z e-shopu www.ruzova10.cz. Některé věci jsem už použila jako např. micelární vodu nebo žvýkačkový sprchový gel, ale více vám povím až v kosmetických tipech postupně jak vše otestuji :)

No a jako poslední věc, kterou jsem si objednala v průběhu ledna je diář Moleskine, který jsem objednávala z obchod.moleskine.cz stejně jako rok předtím. Původně jsem chtěla nějaký jiný větší/barevný, ale nakonec jsem uznala, že je to asi zbytečné a vsadila jsem na tuhle klasiku. Včera jsem si z ebay objednala různé samolepky, lepítka a podobné kravinky se kterými plánuji ho trochu "vytunit" :D
Lovely Things || FACEBOOK || ASK.FM || INSTAGRAM ||

30 komentářů:

  1. Vsetky veci su uplne kraaasne! :)

    Pozývam ťa na moju valentínsku giveaway o krásnu knižku od P. Coelha! :)
    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné novinky, hlavně hodinky a botky se mi moc líbí :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Líbí se mi ten náramek, uvažuju, že si ho taky koupím, jenže ta cena :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já vím no a ještě poštovné, které taky není zrovna levné :(

      Vymazat
  4. Hodinky a kabelka,v jednoduchosti je krása :)

    OdpovědětVymazat
  5. Paní! Ty šaty vypadají uplně božsky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. žejo :) já jsem z nich úplně nadšená! Byla to láska na první pohled :)

      Vymazat
  6. Samé poklady! Moc se mi líbí mylokai náramek, chystám se si ho také pořídit, jen teď zrovna není vhodná doba na utrácení za náramky, ale těším se na něj! :) A také bych chtěla vyzkoušet konečně značku ziaja, v poslední době čtu jen samou chválu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Chápu ten náramek není zrovna bohužel levná "sranda" a Ziaju určitě vyzkoušej. Já už vyzkoušela spousty produktů a většina byla super :)

      Vymazat
  7. Ty hodinky jsou velmi pěkné. Takové jednoduché a to se mi na nich líbí nejvíce.

    OdpovědětVymazat
  8. hodinky jsou krásný a Melissky si chci na léto také pořídit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no už aby bylo jaro :)))) nemůžu se dočkat až v nich vyrazím ven!

      Vymazat
  9. moc se mi líbí botičky (botofil se ve mně nezapře) :D a v těch šatech budeš královnou večera - jsou nádherný a doufám, že nám je ukážeš i na sobě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju :) určitě to mám v plánu, tak snad bude nějaké dobré světlo a tak ...aby vznikla nějaká publikovatelná fotka :)

      Vymazat
  10. ahoj,mám otázku ohledně toho náramku Lokai : ty jsi ho kupovala přes ty oficiální stránky,kolik stál i s poštovným a vším okolo? dá se sehnat i jinde nebo jen na tech oficiálkách? předem děkuji za odpověď

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, pokud si dobre pamatuji, tak i s postovnym 28$ nic vic jsem pak uz neplatila :) jinak objednat se da asi zrejme jen na tech ofic.strankach o jinych nevim ;)

      Vymazat
    2. aha dobre,dekuju moc,hrozně se mi totiz libi a nevedela jsem kolik to bude stat s clem,postovnym a kdo vi cim vsim..tak dekuju mooc :) a platit se asi nedá dobírkou že? :/ jen převodem? nebo jak si to platila ty?

      Vymazat
    3. clo by jsi platit neměla určitě a dph jsem také neplatila :) na dobírku ani převodem to také nejde. Musíš zaplatit bud kartou a nebo přes PayPal ;)

      Vymazat
  11. Ahoj, když sis kupovala náramek Lokai, nebyly s tím nějaký komplikace? Platila jsi přes PayPal nebo kartou?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, ne :) vse probehlo v poradku. Pres co jsem platila Ti ted uz bohuzel nereknu, protoze si to po roce jiz nepamatuji :(

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...