|| || || || || || || 

6. února 2015

... lednové tipy :)

Hezké odpoledne. Leden díky zkouškovému hrozně rychle utekl a proto mám pro vás mé další kosmetické tipy. Přeji příjemné počtení a hezký nadcházející víkend :)

Ziaja - Senstitive micelární voda (ruzova10.cz 90,-)
Nedávno jsem vypotřebovala micelárku od Nivea a na e-shopu ruzova10.cz mě zrovna zaujala tato od značky Ziaja. Je bez parabenů, hypoalergení, parfemace a vhodná pro citlivou pleť. Svůj účel splňuje perfektně. Make-up dobře odlíčí a pleť hezky vyčistí. Nemám s ní žádný problém. 


Ziaja - sprcghový gel s vůní žvýkačky (ruzova10.cz 74,-)
Miluju vůni žvýkačky! V tomhle jsem vážně stále jako malá holka. Proto, když jsem uviděla tento sprchový gel z dětské řady musela jsem ho mít. Gel voní přesně jako růžová dětská žvýkačka Orbit z čehož jsem upřímně měla druhé Vánoce :D je to vážně úžasná vůně a já se teď pokaždé těším až se večer budu sprchovat a použiji ho. Mimochodem mají ho v nabídce i ve verzi s vůní coly. Takže příště asi půjdu do toho druhého :)


Ziaja - Blocker antiperspirant (ruzova10.cz 45,-)
Jestli znáte Driclor, který se prodává v lékárně, tak tenhle antiperspirant je vlastně to stejné. Jen je tedy o hodně levnější. Ještě teda musím napsat, že Driclor jsem nikdy neměla, ale dle toho co jsem četla na internetu fungují na stejném principu. Hned na začátku musím napsat, že na webu se sice píše, že Blocker je bez parfemace, ale dle mého to tak není. Vyloženě mi jeho vůně není příjemná. Nevím jak bych jí popsala, ale je to takových trochu "puch". Takže to mě zklamalo hned na úvod. Používá se večer první 2-3 noci a poté 1-2 za týden a pozor ráno by se Blocker již znovu používat neměl. Já jsem to tedy zkoušela a opravdu fungoval dle toho co slibuje. Poslední dobou se potím celkem dost a pomohl mi na to. Takže pokud používáte Driclor, tak zkuste určitě pro zajímavost i tenhle a ještě ušetříte (tedy pokud vám nebude vadit ta jeho vůně jako mě).


Ziaja - krém na ruce s avokádových olejem (ruzova10.cz 55,-)
Poslední věc, kterou jsem zatím stihla vyzkoušet z balíčku Ziaja je tento avokádový krém na ruce. Já osobně mám Ziaja krémy na ruce moc ráda hlavně ten z Kozí řady takže ani tenhle nezklamal. Krém je celkem chutný, příjemně voní a co je pro mě vždycky hlavní rychle se vstřebává. Ruce mám teď zimě suché a moc mi s tím teď pomohl. Dobře hydratuje a změkčuje kůži. 


Tetesept - zdravotní sprchový gel (drogerie ???)
Tento sprchový gel jsem dostala a byla jsem překvapená, že vůbec takový zdravotní gel se vyrábí. Já doposud žádný nikde neviděla. Je tedy určený hlavně při nachlazení a slibuje zlepšení dýchání. Já se tedy musím přiznat, že já teď za poslední měsíce nemocná nebyla. Takže tuto funkci jsem až tak dobře nemohla vyzkoušet. Ale můžu ohodnotit jeho vůni, která opět se mi hrozně moc líbí protože voní jako takové ty bonbony "Klokanky" a ty já mám moc ráda. :) 


Rimmel - řasenka Scandaleyes Rockin'Curves (drogerie 199,-)
Má celkem dost velký kartáček což mi moc nevyhovuje a celkově jeho zakřivení je takové zvláštní a mě se s ní pracuje špatně. Co se týče, ale efektu je dobrá. Řasy hezky natočí, neslepuje, ale k večeru začne trochu opadávat. Každopádně díky tomu, že mi moc nevyhovuje kartáček bych si jí už znovu nepořídila. 

7 komentářů:

  1. Teď mám spoustu kosmetiky, takže nechci dělat zásoby, ale jak ji dopotřebuju, chystám se na objednávku u Ziaji :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Ten sprcháč musím mít, žvýkačková vůně je moje! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Diky za tip urcite rada vyzkousim micelarku od ziaji a krem na ruce mam ale kozi a super!
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Ziaja krémy na ruce jsou super, taky mně moc vyhovují. Kartáček od řasenky vypadá docela hrozivě, moc si nedokážu představit, jak bych se s ním líčila :D

    OdpovědětVymazat
  5. Micelarku a zvykackovy sprchac Ziaja musim urcite vyzkouset! :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...