|| || || || || || || 

17. února 2015

... ples a několik dalších novinek :)

Dnes klasicky několik fotek z posledních dnů, kde jsem byla, co jsem dělala/kupovala a také fotky z plesu na kterém jsem byla tuhle sobotu. Tak snad vás něco zaujme :)

První věc je detoxikační čaj od byronbody.com, který mi přišel i s tímhle roztomilým sítkem ve tvaru panáčka. Mám detox 2x na 14dní. Je to už můj několikátý detoxikační čaj a upřímně chuťově mi zatím chutná nejvíce. Jsou v něm ingredience jako africké mango, máta, jasmín, citron a spoustu dalších. Koho by čaj více zajímal může se podívat zde -TADY-. Já ho piji zatím něco přes týden takže ještě nějak nemohu moc o něm napsat, ale napadlo mě, že bych časem mohla napsat samostatný článek na téma detoxikační čaje (recenze) od různých značek, protože jak jsem psala výše vyzkoušela jsem jich už celkem dost.

Další věc, kterou jsem si koupila nedávno je šampon a kondicionér od Alverde z avokádové řady. Zatím také používám celkem krátce takže Vám více napíšu až v kosmetických tipech jako obvykle :)
Jelikož jsem si nedávno pořídila ty nové Nike tenisky, které jsem tady už ukazovala a od nového roku jsem se vám tu také zmiňovala, že se chci začít hýbat což se mi momentálně (překvapivě) daří. No a proto jsem si pořídila novou sportovní podprsenku. Byla jsem nadšená jaké hezké Nike vyrábí a chvíli mi trvalo než jsem se rozhodla, ale nakonec to vyhrála ta s pruhy. Už v ní teď pár dní cvičím a je super. Takže můžu doporučit.
Minulý týden jsem byla za kamarádkou v Praze a to si samozřejmě žádalo začít den pořádnou snídaní. V mé podobě to znamená oblíbené karamelové macchiato a lívance s karamelem, které jsem v nabídce Starbucks viděla poprvé takže jsem je samozřejmě musela hned vyzkoušet a jsou teda výborné!! :)
A když jsem v Praze hrozně ráda chodím na oběd do restaurace makakiko.cz. Pokud neznáte a budete někdy v OC Palladium určitě tam zajděte na jídlo. Jedna část restaurace funguje jako running sushi a v té druhé si můžete dát klasické jídlo a sushi. Já tam miluju kuřecí s houbami a bambusem to jsem tam měla už asi miliiionkrát a vždycky je stejně úžasné, ale i sushi mají moc dobré :)

Sváča před sobotním plesem :) Nové psaníčko, které jsem si objednala z ebay.com a jsem s ním moc spokojená. Je stejně krásné jako na fotce, ale co je hlavní vešel se do něj můj mobil sice tedy akorát, ale vešel. Původně jsem měla totiž objednané úplné jiné, ale do toho se bohužel mobil nevešel takže jsem ho hned prodala.
Jak jsem minule slíbila fotka šatů na mě. Bohužel lepší fotky nemám. Znáte to na plese se prostě hrozně blbě fotí, špatné světlo, bez zrcadlovky, ale tak alespoň něco. Byla jsem s nimi moc spokojená, protože dle mého jsou vážně nádherné a i letos mám stejný problém, že nevím zda je poslat dál nebo si je nechat.
Poslední novinkou je má nová Michael Kors Jet Set travel tote kabelka. Kdo mě sledujete pravidelně moc dobře víte, že mám pro MK velkou slabost a už když jsem si kupovala Hamilton jsem věděla, že model Jet Set si výhledově také pořídím. Ta chvíle nastala právě teď a jsem z ní nadšená. Miluju a jsem hrozně spokojená se saffiano kůží, která je pevná a celkově všechny ty tři kabelky co od MK mám jsou perfektní kvality a neměnila bych. Klasicky o žádné jiné barvě jsem vůbec nepřemýšlela takže černá byla zase jasná volba. Je to možná škoda, ale já opravdu jiné odstíny neumím nosit co se týče kabelek a kdybych si koupila jinou barvu asi bych z ní ani neměla vůbec radost, protože bych věděla, že mi prostě "nesedí". O téhle černé, ale nemám pochyb, že mi bude dobře sloužit stejně jako ty ostatní co mám a nosím neustále. Mimochodem objednávala jsem ji na Apple Store. Zní to možná divně a překvapivě, ale jelikož ta kabelka má uprostřed kapsu na Macbook prodává některé kabelky, psaníčka MK právě i Apple jako příslušenství k jejich produktům. A pokud jsem dobře koukala v MK v Praze, kde právě černou neměli, tak na Apple store je ještě o cca 400,- levnější. Tak jen pro informaci kdyby jste se některá chystala Jet Set také kupovat :)
Lovely Things || FACEBOOK || ASK.FM || INSTAGRAM ||

22 komentářů:

  1. Krásné fotky a kabelka je moc pěkná :) Ten článek na detoxikační čaje bych si ráda přečetla. Plesové šaty Ti moc sluší
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji a článek o čajích se tedy pokusím do budoucna zpracovat, protože dnes mi přišel další měsíční detox :)

      Vymazat
  2. Ty šaty jsou top a seknou ti. Po sportovních podprsenkách taky pokukuju, vybrala jsi hezkou :-)

    OdpovědětVymazat
  3. kabelka je dokonalá a šaty ti veľmi pristanú, sú naozaj krásne :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Tu kabelku zavidim :) šaty si mala nadherne..ja mam doma tiež kopu šiat, ktoré som mala len raz a neviem čo s nimi :)

    MORE than FASHION

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě z loňska prodala, ale mám doma ještě své maturitní u kterých také nemám to srdce je prostě prodat :( a tyhle asi fakt taky nechám :))

      Vymazat
  5. To psaníčko je úžasné. ♥ A hned bych si dala kuřecí s houbami a bambusem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já taky :D zítra jedu do Prahy, tak zase asi skočím na oběd :))))

      Vymazat
  6. Šaty si nech, jsou moc pěkné a sluší ti, určitě je ještě někdy využiješ :)

    OdpovědětVymazat
  7. Na plese vam to hrozne moc slusi a mas super hubeny a hezky nohy! Muzu vedet, kolik meris? Cajovy detox me vazne zajima! Kabelka je pekna a psanicko je top!
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  8. Jéé, ty jsi kočka, šaty jsou dokonalé, dokonale ti padnou a to psaníčko k tomu je úplně top!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju Kristý :) joo to psaníčko je nejlepší a jsem moc ráda, že jsem ho díky tvému článku o plesu objevila :)

      Vymazat
  9. ten čaj mě určitě zajímá a až budu v Praze, už vím, kam se mám jít najíst :D mimochodem, kamarádka se jmenuje stejně jako já :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. cože??? ty jsi Táňa? :-O Já myslela, že Natálie....podle tvého nicku všude na sítích :))))

      Vymazat
  10. Ty šaty jsou nádherné, vypadáš krásně :-)

    OdpovědětVymazat
  11. ten čaj! čumím jako blázen... jsi vážně krásná jako anděl :) moc Ti ty šaty sluší!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...