|| || || || || || || 

3. srpna 2015

... červencové tipy :)

Nový měsíc = nové kosmetické tipy :) Už z první fotky je vidět, že jsem toho vyzkoušela v červenci poměrně dost oproti jiným měsícům. Takže se do toho rovnou pustíme :)
Scholl Velvet smooth - elektrický pilník na chodidla (DM sada 1099,-)
Chtěla jsem si ho pořídit od první chvíle co jsem ho viděla prodávat v DM a se začátkem letošního léta moje touha byla větší a větší. Protože, kdy jindy se nejvíce starat o svá chodidla než v létě?! Jen mě stále odrazovala na můj vkus vysoká cena, ale v červnu za jednu zkoušku jsem se konečně rozhoupala a pořídila jsem si tuhle růžovou variantu v sadě, kde byla ještě jako dárek Scholl koupel na nohy a sérum. Pilník se používá na suché nohy a můžu po měsíci používání napsat, že ty peníze ve finále opravdu nelituji. Je to skvělá věc a začala ho používat i moje mamka, která si k němu dokoupila jinou hlavici a také si ho nemůže vynachválit. Chodidla krásně obrousí od staré kůže aniž by člověk vynaložil nějakou velkou námahu a výsledek jsou fakt krásně hladké nohy. Já po použití si nanesu na noc ještě toto sérum co bylo v sadě a jsem maximálně spokojená. Na léto je tohle fakt nutnost a samozřejmě ani v zimě by člověk neměl nohy zanedbávat takže se nebojím, že bych to nevyužila :)
Treaclemoon - borůvkové tělové mléko (DM cca 1euro)
Cestovní balení tohoto úžasně vonícího krému jsem si zamilovala na první pohled. Celkově mě vždy v Drážďanech v DM tahle značka velmi láká a několik jejich sprchových gelů jsem už v minulosti vyzkoušela, ale tělové mléko zatím ne. Proto jsem sáhla nejdříve po malém cestovním balení a teď už vím, že jsem měla vzít rovnou to velké balení. Úžasná vůně, praktické balení s pumpičkou a velmi rychle se vstřebává a krásně hydratuje takže není co řešit. Příště rozhodně kupuji plné balení :)
Makeup Revolution - matující make-up v odstínu Ivory (makeuprevolution.cz 99,-)
Hledala jsem na léto nějaký lehký BB krém nebo make-up a nakonec jsem se rozhodla objednat si tento od MR. Mimochodem tuto značku nově seženete i v drogeriích Rossmann. Jedná se o matující make-up takže ideální pro mojí mastnou pleť. Odstín jsem zvolila Ivory, který mé pleti perfektně sedí k tomu nemám co vytknout. Jen mě trochu překvapilo, že make-up je opravdu hooodně lehký. Jak jsem psala chtěla jsem něco lehkého, ale po nanesení tohoto make-up mám pocit, když se na sebe podívám do zrcadla, že jsem vůbec žádný nepoužila. Ve finále mi to ani moc nevadí, protože jsem chtěla opravdu něco lehkého, ale rozhodně tedy nedoporučuji pro ty z vás, které chtějí zakrýt nějaké nedostatky. Pleť opravdu ani nesjednotí hezky a navíc matný celý den teda fakt nevydrží. Na mé pleti jsou to zhruba cca 2-3hodiny. Takže za mě tento make-up určitě ne. Já bych si ho znovu už nekoupila.
Makeup Revolution - zapečená tvářenka v odstínu All I Think About Is You (makeuprevolution.cz 129,-)
K objednávce jsem si dále přihodila tuto už na první pohled kráskou zapečenou tvářenku v růžovém odstínu, která je ve velmi bytelném plastovém balení. Přiznám se, že občas trochu bojuji s tím, že mi nejde ani otevřít. Odstín se zdá na první pohled růžový, ale je to podle světla. Někdy naopak vypadá jako broskvová. Každopádně odstín je to opravdu povedený a dala by se klidně použít v malém množství jako rozjasňovač nebo oční stíny.. Tvářenka nepráší a pigmentaci bych ohodnotila cca střední. Na tváři drží bez problémů celý den. K večeru je jí tam už méně, ale večer mám stále vždy co odličovat :) Klidně bych šla i do dalších odstínů. 
Makeup Revolution - konturovací štětec na tvářenku a rozjasňovač (makeuprevolution.cz 249,-)
Na první pohled štětec už působí luxusním dojmem. Štětinky jsou velmi jemné a mají perfektně zkosený tvar. Mě osobně se s tímto štětcem skvěle aplikuje bronzer. Původně je sice na tvářenku a rozjasňovač, ale na tvářenku se mi zdá moc malý a na rozjasňovač může být také dobrý, ale to mám už jiný. Mě vyhovuje na bronzer se kterým se díky tomu tvaru štětinek dobře konturuje obličej. Štětec jsem prala zatím jednou a nevypadl ani jeden chloupek a celkově působí velmi kvalitně takže myslím, že něco vydrží. 
Makeup Revolution - ICONIC PRO rtěnka v odstínu Liberty Matte (makeuprevolution.cz 129,-)
Poslední věc z mé objednávky od MR byla tato krásná fialová rtěnka. Víte, že já miluju zářivě růžové odstíny, ale tentokrát jsem si říkala, že zkusím nějaký odstín, který doma fakt ještě nemám. Fialová byla jasná volba od první chvíle. Trošku jsem pochybovala zda mi bude slušet, ale teď musím napsat, že se v tom odstínu cítím překvapivě dobře a i si troufám tvrdit, že mi sluší. Určitě později se objeví fotka v outfit postu, kde vám jí na sobě ukážu. Co se týče kvality rtěnky, tak je tedy matná což znamená jako všechny matné rtěnky má tendenci vysušovat rty. Takže před aplikací to chce rty namazat balzámem. Pigmentace je na jedničku a výdrž má také velmi slušnou cca 4 hodinky klidně zvládne.
Essence - rtěnka 03 Come Naturally (drogerie cca 70,-)
Další odstín, který nejsem zvyklá úplně často nosit. Nemám ráda vyloženě nude rtěnky, protože v nich vypadám "mrtvolně". Tahle není vyloženě nude, ale je to hnědý odstín, který na mých rtech působí až trochu opět do fialova. Kupodivu zase musím napsat, že se mi i tenhle odstín na mě líbí. Kvalitou je tato rtěnka na tom už hůře než výše zmíněná. Essence je spíš jako takový lepší balzám než rtěnka. Takže na rtech vydrží málo, ale zase na druhou stranu rty celkem hezky hydratuje :)
Essence - lesky na rty v odstínech 01 Shy Beauty a 03 Taste The Sweets (drogerie cca 50,-)
Lesky na rty nemám ráda. Používala jsem je naposledy v době, kdy jsem se začínala líčit. Momentálně dávám přednost rtěnkám a proto bych si sama tyto lesky nekoupila, ale jelikož jsem je dostala, tak jsem je samozřejmě vyzkoušela. První v nude odstínu, který jak jsem psala výše nemám prostě ráda. Na rtech je divně průhledný, ale co musím napsat, že příjemně voní. Druhý odstín se mi barvou líbí už o něco více takže ten momentálně i nosím. Opět stejně hezky voní. Lesky překvapivě ani moc nelepší, ale kvalita není žádná sláva. Osobně bych si je prostě nekoupila.
Balea - kokosový deodorant ( DM cca 1 euro)
Na rovinu se přiznám, že tento deodorant jsem si koupila hlavně díky hezkému obalu, který mě zaujal hned na první pohled. No a samozřejmě voní po kokosu!!!!!! To je prostě vražedná kombinace :) Svůj účel plní, tak na 50% takže v průběhu dne je potřeba se znovu přestříkat, ale za tu cenu je to fajn produkt a určitě si příště od Balea zase nějakou jejich hezkou vůni koupím :)
Marvis - jasmínová pasta (parfemy-elnino.cz 100,-)
Marvis miluju od té doby co jsem byla ve Florencii a přivezla si první dvě. Miluju to krásné balení, které mi připomíná tempery na malování a momentálně jsem úplně nadšená z téhle jasmínové, protože vůni jasmínu já opravdu můžu. Pasta voní přesně jako můj oblíbený zelený čaj s jasmínem od KUSMI tea :) 
Essence - the gel lak na nehty v odstínu 11 4 ever young (DM cca 30,-)
Krásný jahodový odstín a celkově Essence laků není nikdy dost :) Mám jejich laky ráda. Drží velmi slušně a jsou za super cenu!
Lovely Things || FACEBOOK || ASK.FM || INSTAGRAM ||

15 komentářů:

  1. Essence rtěnku mám také, a mám tedy jiný názor, když obtisknu do kapesníčku, vydrží mi i 5 hodin a jsem s ní naprosto spokojená. Jinak je teda nádherná to máš pravdu:)

    OdpovědětVymazat
  2. Essence rtenk vypada dobre, diky za tip. Laky od essence jsou fajn za takovou slusnou cenu.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Perfektné tipy, iste vyskúšam produkt od Balei

    Izabell │my diary/klik/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zkus já mám v plánu si zajít i pro ten malinový co mají ještě v nabídce :)

      Vymazat
  4. Skvělé tipy! Essence rtěnku a lak mám také, jsem spokojená, za tu cenu..Tmavě fialová rtěnka vypadá úžasně!

    OdpovědětVymazat
  5. Moc se mi zalíbila tvářenka a rtěnka od MR, ten odstín je vážně krásný a neobvyklý :)

    OdpovědětVymazat
  6. po telovom mlieku sa musím poobzerať, musí voňať geniálne :) inak veľmi pekné rúže aj lak na nechty ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Tu rtěnku od Essence mám taky a jsem s ní spokojená. Je to krásná barva. A ten deodorant Balea bych chtěla zkusit :)

    Recenze na značku Freeman

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě zkus za 30,- je to fakt super věc :) mají ještě i malinový

      Vymazat
  8. Já jsem lakům na nehty od Essence na chuť nepřišla, ale rtěnka vypadá zajímavě :) traclemoon je naprosto boží značka! z Německa jsem si přivezla jahodový peeling a to je těžké popsat <3 z d&m deodorantů bych zas doporučila třešňový, z toho jsem naprosto unešená :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tvárenka a rúž od MUR vyzerajú naozaj skvelo! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...