|| || || || || || || 

14. října 2015

... podzimní wishlist 2015 :)

Venku máme typicky podzimní počasí. U nás od rána prší a je pěkná zima. Tak si říkám, že si už dnes impregnuji své UGG válenky a pomalu zahájím další sezónu. No a samozřejmě je také na místě si sestavit svůj wishlist pro následující chladné dny. Já už jsem si pár věcí pořídila jako je šála, čepice, svetr, ale ještě spousty mi toho chybí. Neříkám, že mám doma třeba málo svetrů, ale přece jen je potřeba si každý rok nějaký nový kousek určitě pořídit. Mě se letos u všech kousků líbí dlouhá délka. Ať jsou to kabáty a nebo svetry. Hlavně dlouhé cardigany se mi teď hrozně moc líbí, ale nejsem si úplně jistá jestli tato délka je pro moji výšku zrovna vhodná. Zatím po nich v obchodech jen koukám, ale žádný jsem neměla odvahu vyzkoušet. Tak uvidíme, jak to dopadne až se odhodlám. Stejně jako předchozí roky mě baví chlupaté vesty. Mojí oblíbenou černou ze shein.com se kterou jsem tady měla už spousty outfitů dobře znáte. Letos bych si chtěla pořídit nějakou "žíhanou". Naposledy mě v H&M zaujala tato na obrázku. Takže ji půjdu v brzké době určitě ještě omrknout znovu. Když jsem u toho H&M, tak mě tam také zaujala vínová parka s kožíškem, kterou jsem, ale bohužel na jejich online e-shopu nenašla. Tato na fotce ze shein.com a je ji trochu podobná. Jen ta z H&M je trošku hezčí. Takže na tu se také chci znovu podívat. No a křiváky mě baví celoročně, protože i v zimě pod bundu/kabát jsou super, tak třeba tento na obrázku bych brala hned. Co se týče doplňků, tak začínám velmi uvažovat o nějaké šedé kabelce. Celkově šedá barva mě letos baví. Víte, že mám velmi ráda kabelky Michael Kors takže mě celkem zaujala tato na fotce, ale nejsem si úplně jistá jestli chci messeger typ a nebo shopper bag. Každopádně žádná mě zatím nezaujala, tak moc, že bych si řekla tu musím mít. Takže tomu nechám volný průběh a uvidím co mi padne do oka časem. Z kosmetiky si momentálně plánuji koupit rtěnku Clinique Pop v odstínu Punch pop a nezlobila bych se ani za tu jejich krásnou kytičkovou tvářenku, ale vzhledem k tomu, že jsem si nedávno koupila od Too Faced Love Flush Blush, tak tuhle Clinique si pořídím spíš časem. Momentálně je tohle tedy asi vše co mě teď napadá a chtěla bych si pořídit v nejbližší době. Ještě vlastně možná nové džíny.. ty si kupuji už nějaký čas jen v Topshopu, ale teď bych ráda zkusila změnu a chci si je pořídit nejspíš v Zaře. A co je na vašem letošním podzimním wishlistu? :)
wishlist1

12 komentářů:

  1. Vínový svetr vypadá hezky, taky teď nějaký sháním :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  2. ten křivák je krásný, ale pořád mi to přijde pod bundu divná kombinace - no nikdy neříkej nikdy uvidíme :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, zajímavé :) Mě to přijde naopak úplně normální a i hezké, když si pak někde sundám v zimě bundu/kabát a mám křivák :)

      Vymazat
  3. Pěkný wishlist. :) Ta kabelčička MK vypadá dobře a červená parka je taky fajná. :) Já bych taky chtěla novou parku, ale nějakou klasickou barvu a chtěla bych nějaký camel kabát. Ale žádný pěkný jsem u nás v obchodě zatím neviděla. :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě klasickou parku už mám a camel kabát bych chtěla také i když sice jeden už také mám, ale je mi trošku větší.

      Vymazat
  4. chlpatú vestičku by som aj ja brala, ale ešte som nenarazila na takú, čo by sa mi naozaj páčila :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Krásnej černej křivák a barva rtěnky ♥ JOoo to by se mi taky líbilo

    OdpovědětVymazat
  6. Vínová parka a svetr se mi líbí nejvíc, prostě vínová a podzim, to jde skvěle k sobě :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...