|| || || || || || || 

10. prosince 2015

... vánoční GIVEAWAY II.

Pěkný den. Vánoce jsou za dveřmi a proto je tu slibovaná druhá soutěž. Tentokrát se jedná o kosmetický balíček ve kterém najdete od každého něco. Od suchého šamponu na vlasy přes pěny do koupele až po dekorativní kosmetiku nebo náramek. Takže věřím, že jedné z vás tím udělám alespoň trochu radost :)
sdsd
Pravidla soutěže: 
1) do komentářů napsat, jak se těšíte na letošní Vánoce a zda máte už nakoupené všechny dárky? :)
2) kontakt na sebe (e-mail)
Výherkyně bude opět jedna a vzhledem k dnešnímu datu soutěž KONČÍ 15.prosince (23:59) abych stihla balíček výherkyni zaslat ještě do Štědrého dne :)
Losování proběhne za pomocí random.org. Přeji všem hodně štěstí :)
Lovely Things || FACEBOOK || ASK.FM || INSTAGRAM ||

84 komentářů:

  1. Krásné produkty jsi vybrala :). Letos mám už od začátku prosince vánoční náladu a tyto Vánoce si chci maximálně užít, jelikož jsou moje poslední doma s rodiči, takže se těším moc :). Musím se stydět, ale pořád mi většina dárků chybí, snad to ještě všechno stihnu dokoupit :D. lucie.el.zet@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. live-a-little@atlas.cz
    Těším se každý rok hrozně moc jako malá :D akorát tenhle rok nemám ještě žádný dárek, protože nestíhám.

    OdpovědětVymazat
  3. 1. natalii.dankova@gmail.com
    2. Ke dnešnímu dni nemám ani jeden dárek. Sice jsem na hodně webovkách viděla inspirace ale když pak jednu z věcí vidím v obchodě, řeknu si "sakra, líbilo by se mu/jí to?" a tak tam věc nechám a jdu dál... Dnes je desátého takže mám ještě necelých čtrnáct dnů do dnu "D" tak doufám, že něco najdu:) Už se ale nemůžu dočkat až budu ležet doma u telky s cukroví (které nemám napečené, hihi) a nic nedělat:) Taky se moc těším na návštěvu babiček které jsem neviděla od léta a na jejich výborné jídlo ♥ :D

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Ja se na vanoce hrozne moc tesim, vanocni darky jeste nemam vsechny nakoupeny. Nejak nestiham no.
    Misa.Pavlikova15@gmail.com
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  6. Bohužel, na tyto Vánoce se vubec netesim. Neprozivam zrovna šťastné období a s tim souvisí i to, že na nakupování vánočních dárku nemam vubec náladu.
    minarovazaneta@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Tento rok se na Vánoce velmi těším. Všechno cukroví mám už napečeno. Parádně jsem si užila vytváření vánoční výzdoby a adventního věnce. Dárky už mám nakoupeny, ale nezabaleny ještě. Balit je budu nejspíše o víkend. V týdnu možná ještě nějaký dárek dokoupím.
    slovakovairca95@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Na Vánoce se tesim,konecne bude na chvili klid od zapoctu. Darky nakoupene vsechny ještě nemam, jen neco malo.
    Ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. já se těším každý rok na vánoce, i když letos jsem si to trochu zkomplikovala, ale i tak doufám, že to bude období klidu a štěstí :) s dárkama ještě bojuji, hlavně mi chybí dárek pro bratra. MikulkovaVendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. No jasne ze se tesim na Vanoce. Moc nechapu lidi,kteri rikaji,ze by Vanoce ani neslavili a ze je nemaji radi a neradi vybiraji darky a tak. Ja to mam rada, i kdyz kazdy rok nejdriv taky nevim,co kupovat, ale pak pak radost, ze me neco napadlo, a docela si to nakupovani uzivam. Takze darecky uz mam vsechny :)
    Nikolik.v@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Na Vánoce se těším každý rok.Začíním už Adventem,kdy nazdobím celý byt a zapaluji vonné svíčky.Tuhle atmosféru miluju.Dárky ještě všechny nemám,ale zbývá dokoupit jen maličkosti.
    marcela.lisecko@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Na Vánoce se těším hrozně moc! Obzvlášť na ten neskutečný klid a co se týče dárečků tak bohužel ještě zatím žádné nemám :)
    kajush.01@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  13. úžasné vecičky, nemohla som sa prestať na fotku dívať :D ;) na Vianoce sa zatiaľ pripravujem iba výzdobou izby a počúvaním klasických vianočných pesničiek a čo sa darčekov týka, zatiaľ som ich kúpila len bráchovi - ktorému som pôvodne nechcela dávať nič :D
    sange578@gmail.com

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  14. produkty pěkné!:)
    Vánoce pro mne letos znamenají převážně články na blog s vánoční tématikou:) miluji Vánoce. Ne kvůli dárkům, ale kvůli atmosféře:)
    Momentálně mám nakoupeno jen pár dárků a zbytek mě ještě čeká. Měla jsem přípravy s maturitním plesem, teď jsem hned onemocněla. No, snad to vše stihnu a všem udělám radost:)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. No jako každý rok moc!!! :-) Všechny dárky nemám, ale musím to už popohnat, protože příští týden je už vlastně poslední možnost (pro nej opozdilce ještě tři dny pak), já už mám několik let pravidlo, že do 20. všechno nakoupeno a zabaleno!!! littlesmitka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Krásný dárečky jsi nachystala a já se také pokusím polechtat štěstěnu. Letos jsem naštěstí dárky nenechala na poslední chvíli a začala s jejich nákupem s předstihem, takže už mám většinu nakoupenou a zbývají mi jen drobnůstky!
    kkiss@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Na Vianoce sa teším ,tak ako každý rok :). Pár darčekov už mám nakúpených ,ale ešte hľadám niečo pre oca :).
    lavanduladiarybytatiana@gmail.com
    Vianočná súťaž

    OdpovědětVymazat
  18. Všechno dělám zásadně na poslední chvíli :D Je to sice hrozná vlastnost, ale nejsem ten typ, který by se už od září donutil nakupovat vánoční dárky. Ale na Vánoce se jinak moc těším, hlavně na volno a cukroví :)
    amy.morango@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Zrovna jsem si říkala, jak se letos ani nestíhám těšit. Mám toho hrozně moc do školy, a tak více než kdy dřív, poznávám takový ten předvánoční stres. Navíc dárků mám zatím jen pár. Pořád ale doufám, že víkend a příští týden bude klidnější, začneme doma péct, seženu zbývající dárečky, v klidu kouknu na vánoční film a konečně trošku nachytám vánoční atmosféru :)

    styleinheart@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  20. Každý rok se těším jako malá pomalu už od listopadu, miluji Vánoce, no bohužel letos se mi vánoční nálada pořád vyhýbá, protože nemám čas si jí nějak navodit, učím se na velkou zkoušku, co mám v lednu a na nic jiného mi čas nezbývá, takže ani dárečky ještě vybrané nemám, musím si najít chvilku na pauzu a už konečně nějaké sehnat, přeci jen už se to hodně blíží :)
    kackadlouha@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Darčeky ešte vôbec nemám všetky nakúpené.. Na Vianoce sa teším ale nemám s toho nejakú drámu, niesom v nejakej super Vianočnej nálade, ale teším sa :)
    lenus.ka133@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  22. Na Vánoce se každý rok těším hrozně moc! Miluju celé vánoční období, takže se ho pokaždé nemůžu dočkat. ♥ A dárky ještě nakoupené nemám, ale už mám všechno promyšlené, takže alespoň vím, co komu dám. :)
    diaryofagirlythings@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Těším se hlavně na rodinu, kapra a bramborový salát.. :) Doma si moc dárky nedáváme, takže nic moc koupeného nemám.. Nám to ale vůbec nevadí, hlavně že jsme spolu :)
    jana-milickova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. To jsou ale samé krásné věci :) Já už všechny dárečky nakoupené mám, začala jsem už v listopadu, takže jsem se krásně vyhla těm davům, co teď jsou :).
    Takže už mi je zbývá jen zabalit, papír i jmenovky jsem si koupila a mašle budu letos vyrábět :)
    A na Vánoce se těším už moc, i když se přes prázdniny budu hodně učit, protože hned jak přijdem do školy, tak HURÁ zkouškový začíná :D

    VeruKru@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Na Vánoce se moc těším, bohužel mi to těšení se trochu kazí myšlenky Na mé první zkouškové období na VŠ...Ale perníčk už jsou napečené i nazdobené, dárečky zabalené nebo alespoň vyhlídnuté, pokoj vyzdobený vánočními dekoracemi😊 Každý den se těším čím dál víc, jako malá. Nejvíce se těším na nové pohádky.
    Přeji krásný Vánoce!!!😘😃

    Janovacova@seznam.cz.

    OdpovědětVymazat
  26. na Vánoce se těším, snad budou bílé :) dárky mám ze 3/4 nakoupené, takže fajn. a na VŠ doufejme budu psát jen jednu seminárku a zbytek stihnu teď před svátky :)
    lindik1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  27. Na Vánoce se moc těším, tak jako každý rok, prostě miluju tu atmosféru :) Jen doufám, že napadne sníh :D Dárky už mám skoro všechny nakoupené, nerada to nechávám na poslední chvíli, takže vždycky začínám s nákupy včas :) satnam@email.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Na Vánoce se těším,ikdyž jdu ještě 24.12. do práce.Bohužel prodavačka.Většinu dárků mám koupenou, chybí mi jen pár drobností.
    langmaierova1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Těším se moc, ale pravá vánnoční nálada přijde až když dorazím domů:) a Jinak dárky už mám z půlky zařízené :)
    darinda@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. na Vianoce sa nejak extra netesim, ale tesim sa, ze bude volno od skoly :D a na zemiakovy salat :D vierka.sedlakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  31. Těším:). Nějaké dárky mám a ještě nějaké musím dokoupit. :D
    E-mail: Te-ri-nka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Dneska jsem koupila poslední dárek, takže už se můžu jen a jen těšit. V.Belikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Darceky nemam este ziadne. Zajtra sa chystam na nakup.
    Zuzana.velcekova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  34. těším se hrozně moc! nemůžu se dočkat, až si přítel rozbalí dárky, které dostane od Ježíška (od koho jiného :D) :)) ještě mi chybí pár maličkostí, ale takové ty hlavní dárky už mám naštěstí nakoupené :)
    kucmys@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Krasne darecky :) Ja se letos na Vanoce moc tesim, uz se nemuzu dockat az si konecne zase pustim Lasku nebeskou, to je pro me behem Vanoc takove kazdorocni "must-see" :) A darky jeste bohuzel vsechny nemam, ale snad uz budu mit brzy taky vse porizene :)

    zakov77@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Těším se strašně. Miluju tento čas nejvíc :) Dárky už mám, takže ten už jen počkat na Štědrý den :) czg.i.r.l@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Dárky mám všechny kromě posledního pro manžela a doufám, že to vyjde, protože je to překvapení a chtěl to už hrozně dlouho ale nebyla možnost se k tomu jaksi dostat. Letos jsou Vánoce mě a mé rodiny takové prapodivné, doufám, že špatné období je za náma.
    krybea@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  38. Na letošní Vánoce se těším moc, protože už z toho malá dcera bude mít trochu rozum. A dárků mi ještě zbývá pár dokoupit, ale to zvládnu.
    scruffy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. já se těším hlavně na odpočinek. ten podivný klid a pohoda, co je jen o vánocích, alespoň u nás, je nenahraditelná. a taky že uvidím všechny své blízké, na které bohužel nemám přes rok tolik času, kolik si zaslouží :)
    kat.safarikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  40. Velmi krásné produkty.
    Na Vánoce se těším hlavně proto, že konečně po dlouhé době uvidím rodice a své blízké. To je pro mě nejdůležitější, a proto se na to také nejvíce těším.
    Jinak dárky jdu vybírat zítra. Zatím mám dárek jen pro mamku (Versace dárková sada).
    E-mail : thanhthao.dauova@post.gymtce.cz

    OdpovědětVymazat
  41. Parádní věcičky! Dárky ještě pořízené nemám, teprve začínám a promýšlím a už se cítím tak trochu pod tlakem... Ale těším se moc, milé a voňavé vánoční období mám velice ráda. :)
    Přeji krásné a pohodové Vánoce! :)
    hezkakytka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Na Vianoce sa veľmi teším,mám rada tú atmosféru(tú nekomerčnú časť:D ).Čo sa týka darčekov,na moje prekvapenie ich postupne kupujem už teraz:)
    Balíček vyzerá super!:)
    Prajem pekné Vianoce
    luckap123@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  43. ahoj tesim se moc a darky uz mam jen pro pritele by se mi hodilo neco extra co ma napad ale letos uz jsem na nic extra neprisla takze je to klasika
    tomanova.katerina@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Mě už chybí dárek jen pro švagra, jinak už všechno mám :-) Nemám ráda nakupování na poslední chvíli. A na Vánoce se těším každý rok moc, hlavně na dětičky až budou rozbalovat dárky.
    macu@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  45. Těším se moc, jako každý rok:) Ale letos jsem dárky nějak podcenila, loni už jsem touto dobou měla všechny a tentokrát mi ještě pár chybí :( Ale to doženu.
    Krásné vánoce!!
    Šárka
    sabera@hotmail.cz

    OdpovědětVymazat
  46. Wooow, to jsou úžasné dárečky :-) Zrovna dneska mám dovolenou, tak se chystám na nákup dárku, mám jen nějaké drobnosti, takže doufám, že během dneška a víkendu vše pořídím !
    anna.vagnerova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  47. Tyhle Vánoce jsou pro mě výjimečné, protože je to poprvé co je budeme slavit jako rodina i s naším maličkým miminkem. Dárky objednávám přes internet, protože se kvůli malému do města nedostanu, tak jsem i ušetřena toho vánočního běsnění. Takže ano, moc se těším :-)
    nikkyna03@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  48. Páni, skvělé ceny! :) Na dnešní Vánoce se těším, jelikož budu konečně s rodinou a konečně si alespoň na chvíli oddechnu. Teď jsou to samé předtermíny, škola, škola a škola :/ Dárečky už mám koupené, už mi chybí jen různé maličkosti pro radost a DIY (na to bohužel ještě nebyl čas). Akorát tentokrát jsem nestihla nakoupit nějaké dárečky sama pro sebe, tak i proto by mě tato výhra moc potěšila :D
    ekuhnerova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  49. Ahojky :) ty ceny jsou krásnýý!
    Já se na Vánoce těším hrozně moc, na tu Vánoční pohodu, na pohádky, na zdobení stromku, na zabalování dárků, na horkou čokoládu, na cukroví. Dárky už jsem nějaké pokoupila, a v hlavě mám ještě spousty nápadů, takže příští týden s přítelem dokoupíme už vše a budeme se těšit na Ježíška a na pohodu s rodinou :))

    Mrs.Nikool@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  50. Ja se na Vanoce tesim, jako kazdy rok! Tesim se ze si odpocnu od prace a budu jen koukat na pohadky a jist cukrovi od babicek :) Darky uz mam skoro vsechny nakoupene, zbyva mi jen par drobnosti pro kamosky...Letos sem to poresila ruznyma voucherama a kuponama na masaze, jidlo atd :)

    JanaRektorikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  51. Ahoj, to je opravdu bohatý balíček.:) Na Vánoce se samozřejmě těším, pořád v sobě mám kousek dítěte a taky věřím na Santu.:D Dárky už mám nakoupené, chybí mi jenom dárek pro bratra. Govana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  52. tak kto by sa netešil na Vianoce =) a darčeky..nooo tak zatiaľ ešte nemám nič.. ale s manželom sme sa rozhodli pre nejaké DIY darčeky tak sa teším ako sa nám to podarí =)
    monikaskvorakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  53. Ahoj na Vánoce se moc těším a dárky mám nakoupené všechny, tento rok sem mela jasno, co komu dám, tak to nebylo tak složité. Ovšem cukroví zatím nemám žádné:D
    aneta.hrabcova1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  54. Na Vánoce se samozřejmě těším, ale už to teď tolik neprožívám jako dřív. Co se týče dárku, tak ti už mám v podstatě všechny nakoupené, ještě příští týden dokoupím pár maličkostí. :)
    email: lucie.kohoutova16@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Na letošní Vánoce se těším moc, stejně jako každý rok :) Jen začínám být trošku ve stresu protože vzhledem k pracovnímu vytížení nemám nakoupené skoro žádné dárky..Doufám, že to všechno stihnu :)

    voneva88@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  56. Velmi sa tesim na prazdniny, je to taky relax. Lebo posledne dni pred sviatkami su vzdy deti v skole jak poblaznene :D A samozrejme si dosyta uzijem rodinu, lebo pocas roka to az tak uplne nejde. ... Darceky este vsetky nemam,ale predstavy ano. :D
    andrea.kukuckova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  57. Na Vánoce se těším tak jako každý rok, ale to pravé těšení začne teprve až zvládnu pondělní předtermín a budu tak mít na chvíli klid :D dárky ještě nemám všechny, ale základ už ano..a samozřejmě jako poslední budu vymýšlet zase pro taťku, protože on je ten nejhorší člověk pro nakupování dárků :D
    luzzie.s@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  58. na letošní vánoce se moc těším, stejně jako každý rok.
    ale jsem ve stresu protože nemám ještě ani jeden dárek....což není dobrý
    barisek22@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  59. Ahoj, skvěla soutěž.
    Na Vánoce se těším. Poslední dárek dorazil včera, ještě zabalit a Vánoce můžou začít.
    lencaklimova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  60. Ahoj, já se letos moc těším, hlavně na vánoční pohodu, pohádky a vánočku :) email: nancyy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  61. Na Vánoce se těším a všechny dárky už naštěstí mám :D pajushka3@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  62. Na Vianoce sa teším celý rok, pretože sú to moje obľúbené sviatky. Zbožňujem tú vianočnú atmosféru (ktorá u mňa začína hneď na začiatku decembra :D), vianočný punč a varené víno, pečenie koláčikov s mojou milovanou babkou a niekedy aj s maminou, sledovanie vianočných filmov v posteli s horúcou čokoládou v ruke, balenie darčekov počas toho, ako mi hrajú moje obľúbené vianočné songy.. A čo ma najviac teší, ľudia sú viac šťastnejší, viac sa usmievajú a to je v tomto uponáhlanom svete veľmi cenná vec :) A čo sa táka darčekov, som toho názoru, že darčeky sa majú dávať celý rok, nielen na Vianoce..ale jasné, že nemám nič kúpené :D Som človek, ktorý nakupuje na poslednú chvíľu.

    miselka710@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  63. Hrozně se těším! Chtěla bych Vánoce každý den. Cukroví, vaječňák a pohádky!
    a.pocepicka@hotmail.cz

    OdpovědětVymazat
  64. oooo neskutočná giveaway :O :)
    sledujem pod tymto učtom
    micka185@azet.sk
    hm mam zatial darček len pre mamu, ale určite si to nejdem nechavať na poslednu chvílu :D teda už aj teraz je celkom už tak tak :D ale pojdem tento tyžden na vianocne nákupy. a prajem krasne Vianoce :)

    OdpovědětVymazat
  65. Těším se moc, hlavně na tu pohodu :)
    Dárky mám tak z půlky, ještě musím máknout :)
    moncha17@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  66. Ahoj, Na Vánoce se těšíme s dětmi moc, už jen proto, že můžeme být pohromadě. Před 2 měsíci mi řekli, že mám rakovinu děložního čípku, takže jsme byli odloučení asi přes měsíc. Dárky samozřejmě už nakoupené mám, ale na tom nezáleží, protože to nejdůležitější si člověk za peníze nekoupí, tj láska a zdraví. Přeji krásně prožití Vánočních svátků. Nanna23@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  67. Nakoupeno mam, jeste zabalit a uz se nemuzu dockat Stedreho dne:)

    OdpovědětVymazat
  68. Těším se moc, dárky ještě nemám - většinou mě čekají někde na poště...kovalovadaniela@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  69. Na Vánoce se vždy těším celý rok, dárečky nakupuji s dostatečným předstihem a ještě raději je balím. Bohužel mi kvůli škole letos nezbývá čas na moje oblíbené pečení, ale i tak se nemůžu dočkat vánoční pohody a mých oblíbených pohádek :) J.Dvouleta@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  70. já se těšim strašně moc ale mrzí mě že zatím nesněží takže mi to moc nepřijde :) dárky už většinou všechny máme ještě něco dokoupit nebo vyrobit a už je hototvo :) muj email bibinka.mirka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  71. nA VANOCE SE TESIM MOOOOC, VIC NEZ JINDY, NEVIM JAK TO, ALE JE TO TAK. DARKY MAM JENOM TY ZAKLADNI. PRO MAMKU MAM BALICEK OD DOVE A PRO TATKU TAKY. POTOM PRO ME MILACKY ZVIRECI MAM NEJAKE PAMLSKY. A SORRY ZE PISU CAPS LOOKEM. muj email je midule.drabkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  72. Těším se na Vánoce ale uz jen tak jako každy rok..nějak mě nechytla vanocni nálada:(..a dárky ještě nemám, nechávám to na poslední chvilky :/ :|=D..věřím,že nejsem sama:D
    sdh.marta@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  73. Dárečky mám doma zabalené už měsíc a nemůžu se dočkat Vánoc. Pokud by se štěstí usmálo právě na mě, daruji tento balíček své sestře, která je kosmetikou přímo posedlá :) Mishulka.D@email.cz

    OdpovědětVymazat
  74. Ja sa moc na vianoce netesim ani darceky este nemam nakupene. michaelagilanova@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  75. Dárky mám už nakoupené, snad první rok s takovým předstihem :):D
    smrckova.lu@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  76. Ahoj, dárky už mám nakoupené, některé i vyrobené! :D (např. konopnou mast)
    patricie@houzva.cz

    OdpovědětVymazat
  77. tak dárky nemám, opět to zustane na poslední chvilku :D a na vanoce se netěším, nemám ani na co vlastně, budu celé svátky v práci, heh kada.jar@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  78. Na Vánoce se těším, i když bez sněhu to asi nebude ono :/ Letos už dárky mám, takže se překvapivě nebude opakovat moje nákupní šílení týden před Štědrým dnem :D
    simp087@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  79. Vánoce miluju a moc se na ně těším - rodina, pohádky, dobré jídlo a klid. Dnes jsem objednala poslední dárky, teď už budu doufat, že přepravní společnosti vše zvládnou :-)
    Placka.L@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  80. Mám moc ráda ty dny do Vánoc.. kdy se objevují světýlka na stromech, vánoční trhy a i takový ten malý stres si užívám :D :) Když už je 24., tak jsem smutná, že už to končí :/ dárky mám nakoupené tak z půlky :D přeji krásné svátky :)) nikkie.holesinska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  81. Mail je: nicol.fleisig@gmail.com
    Dárky nakupuji strašně ráda a ještě radši je balím :) Ale spousta mi jich ještě chybí :)

    OdpovědětVymazat
  82. Nejaké maličkosti už mám ale väčšinu darčekov idem nakupovať až vo štvrtok :)
    Prajem ti krásne a pokojné sviatky.
    zuzna.malikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  83. Ja mám vianočnú náladu skoro celoročne :D keďže som vianočné dieťa :) a darčeky mám už dva týžden kúpené a pomaly aj pobalené :) a všade okolo mňa šírim vianočnú náladičku... :) Teraz ma najviac baví si robiť nechty s vianočnou tématikou.. takže ich každých pár dní prelakovávam :)

    moravcikovamonika@gmail.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...