|| || || || || || || 

7. ledna 2016

... prosincové tipy :)

Včera jsem ještě k večeru rychle nafotila tento článek, protože jsem si nějak vůbec neuvědomila, že je vlastně začátek nového měsíce. Takže abych neměla z minulého roku rest, tak přináším opět souhrn produktů, které jsem za minulý měsíc stihla vyzkoušet :)
DSC_1180_YMax
L'Occitane - krém na ruce bambucké máslo růže (dárek ???)
Vůně růže není zrovna moje oblíbená, ale nevadí mi. Krém i balzám voní naprosto stejně a je příjemná. Co mi, ale vadí je konzistence. Krém je dost hutný, špatně se roztírá a pomaleji vstřebává a to já nemám prostě ráda. Díky tomu bych ho spíš doporučila na zimu jelikož hydratuje velmi dobře.
L'Occitane - balzám na rty bambucké máslo růže (dárek ???)
Opět tedy velmi příjemná vůně po růžích jako u krému. Na rtech velmi příjemný, hydratační a vhodný i třeba jako podklad pod rtěnku. DSC_1188_YMax
Beauty blender (Primark 1,50eur)
Tuto malou houbičku na aplikaci make-upu asi moc představovat nemusím. Většina z vás o ní už určitě slyšela. Originál stojí pokud se nepletu něco přes 400,- což mi přijde za takovou věc opravdu hodně peněz. Já sama bych tolik peněz za to nedala. Takže mě to nechalo chladnou, ale když jsem v Primarku zahlédla tuhle za necelé 2 eura, tak jsem si přece jen říkala, že tomu dám šanci. Před aplikací houbičku vždy lehce navlhčím vodou a poté aplikuji make-up na pleť. Kupodivu to vážně funguje. Make-up se s ní do pleti opravdu krásně zapracuje až jsem z toho byla překvapená. Výsledný efekt působí přirozeně a dobře se s ní pracuje. Na druhou stranu mi to, ale přijde docela nehygienické a špatně se mi čistí. Používám ji teď asi týden a každý den ji čistím šamponem. Za mě tedy jako ano, ale není to asi pro každého. DSC_1184_YMax Balea - sérum na řasy (DM 130,-)
Tohle je relativně nový produkt v nabídce u Balea. Já jsem si pro něj musela běžet hned, jak jsem viděla, že něco takového v DM prodávají. Na rovinu já jsem se s řasy spokojená, ale říkala jsem si co když to může být ještě lepší?!... no znáte to :D Prostě mi to nedalo a koupila jsem ho. Oči mi nedráždilo vůbec z čehož jsem měla docela strach, ale to se nestalo. Má se aplikovat ráno, večer, ale za mě teda nefunguje. Nezaznamenala jsem vůbec žádnou změnu. Řasy mám stále stejné. Takže vyhozené peníze....DSC_1193_YMax
Dermacol - lak na nehty v odstínu 04 orange sparkle (drogerie 60,-)
Tenhle lak jsem dostala a bohužel odstín mi přijde naprosto hrozný a nelichotivý. Na nehtech vypadá přímo hrozně. Oranžová barva mi jinak nevadí, ale tohle fakt ne. Co jsem koukala v drogerii, tak v této kolekci je plno krásných odstínu, ale bohužel tenhle je fakt asi nejošklivější. A celkově nemám tyhle mini laky od Dermacol ráda, protože mají hrozně malé štětečky a blbě se s nimi pracuje. DSC_1195_YMax
Balea - deo&body sprej (DM 30,-)
Sprej, který jsem si koupila jen díky jeho roztomilému obalu (jak nečekané, že) :D A nemá jen hezký obal, ale i krásně voní po vanilce a citrónu. Opravdu moc příjemná vůně jako nějakého koláče nebo muffinu. Co se týče účinku, tak proti pocení opravdu nefunguje. To ostatně tyhle Balea spreje za 30,- z mé zkušenosti nefungují ani jeden. Je to spíš na takové nastříkání a navonění třeba, když jste doma a nechystáte se nikam ven. DSC_1216_YMax DSC_1217_YMax
Yves Rocher - antibakteriální gel (YR 79,-) 
Už nějaký týden jsem nemohla najít můj gel z Manufaktury a tak jsem říkala kamarádce, že si musím koupit nový. Ona mi doporučila tenhle od YR, že ho teď má a je super. Takže jsem si pro něj také zašla. Já nejdříve ani netušila, že i YR má tento gel v nabídce, ale opravdu má. Gel má jemnou nevtíravou vůni a nelepí. Takže splňuje přesně to co mám ráda. Proto vám ho také můžu doporučit :)
DSC_1205_Xe847
Dermacol - sprchový gel s hruškovým extraktem (drogerie 60,-)
Opět vůně hrušky není zrovna moje oblíbená a celkově ji nemám ráda ani jako ovoce, ale v tomhle sprchovém gelu mi nevadí. Je to příjemná vůně a já mám tuhle řadu AROMA RITUAL ráda celou. Takže ani tohle nebylo zklamání. Já vždy, když píšu o sprchovém gelu, tak nějak ani nevím co napsat, protože mi všechny přijdou stejně. Já dělím sprchovém gely pouze na dvě kategorie - ty co mi voní a pak ty co mi smrdí :D Takže tenhle patří do té první kategorie. Je příjemný a pokožku nevysušuje. 
DSC_1212_YMax
Lovely Things || FACEBOOK || ASK.FM || INSTAGRAM ||

17 komentářů:

  1. Dermacol Aroma Ritual sprcháče jsou mé nejoblíbenější a téměř ničím jiným se už roky nemyju, tento nový s hruškou taky moc pěkně voní. Séru na řasy z DMka jsem taky podlehla, ale ještě jsem ho nezkoušela, tak uvidíme, ale po tvé recenzi se mi do toho zkoušení ani moc nechce. Já jsem teda více jak těch 400 kč obětovala a koupila si originál Beauty Blender a musím říct, že to byla nejlepší investice za poslední dobu. Je báječný a tak krásný a sjednocený make-up jsem nikdy štětcem nebo prsty nevytvořila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super, že za ty peníze ten blender alespoň funguje :)

      Vymazat
  2. Hruškový Dermacol budu muset očichat, docela mně zajímá, jak se povedla tahle parfemace:-) A o deo spreji Balea jsem ani nevěděla, ale při poslední návštěvě dm jsem ukořistila sprchový gel ze stejné řady a na ten už se těším hodně:-)

    OdpovědětVymazat
  3. "Beauty Blender" používám nějaký za dvacku z ebay a jsem s ním spokojená. Jen se mi zdá nepoddajný a tvrdší, než ten originál. Taktéž peru po každém použití šamponem a mám ho krásně čistý. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten lak na nehty vypadá už v lahvičce fakt děsivě. "Beauty blender" mám z DM a jsem s ním moc spokojená, každopádně za originál bych tolik peněz fakt nedala, přece jen není to štětec, který vydrží x let.

    OdpovědětVymazat
  5. ten body spray jsem dostala od kámošky k vánocům a nechala jsem si ho doma až se vrátim v létě, přišel mi spíš takovej sladkej, nevim. Stejně tak jsem od ní dostala ten sprchový gel, ale mandarinkovej a ten voní hrozně pěkně! Jediný po čem už dlouho toužím je ta houbička na make up :)

    OdpovědětVymazat
  6. Sprcháč od Dermacolu chci co nejdříve očichat a díky za tip na gel z YR :)

    OdpovědětVymazat
  7. Beauty blender miluju, ikdyž bych si originál taky nekoupila, za ty prachy:D Mám ebelin a je moc fajn:))

    http://kate-trends.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. L'Occitane je úžasný :)

    OdpovědětVymazat
  9. Mám ten originální Beauty blender, zatím jsem ho vyzkoušela párkrát, ale asi ho neumím používat nebo nevím, protože mi dělá hrozné fleky :D štětec je podle mě lepší a ještě rychlejší :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a zkoušela jsi ho před použitím lehce namočit? Já to právě vyčetla někde na netu, že se to má dělat :)

      Vymazat
  10. ty krémy jsou roztomilé!
    Balea sprej jsem ještě nezkoušela, ale sprchový gel stejné "vůně, příchutě" jsem kupovala mamce mého přítele a voní opravdu krásně!
    a bez antibakteriálního gelu bych se neobešla. Chodím na školu zaměřenou na laboratoře a v biologii se někdy docela bojím, co bych si za nemoc mohla domů odnést :D
    pěkné zhodnocení produktů:)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to úplně chápu :) To je antibakteriální gel naprostý must-have pro tebe :)))

      Vymazat
  11. YR dela i antibakteriální gel? To musim vyzkoušet :-) mimochodem ukolem deodorantu neni zabranit poceni. To umi antiperspiranty :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano a určitě se po něm mrkni :) Jojo já vím. Asi jsem to blbě napsala, ale myslela jsem to spíše co se týče zabránění zápachu :)

      Vymazat
  12. Stejnou houbicku na makeup jsem si koupila v DM a jsem s ni spokojena, za originalni Beauty blender bych tolik penez taky nedala :) A ten deodorant od Balei vypada opravdu roztomile :)

    OdpovědětVymazat
  13. Stejnou houbicku na makeup jsem si koupila v DM a jsem s ni spokojena, za originalni Beauty blender bych tolik penez taky nedala :) A ten deodorant od Balei vypada opravdu roztomile :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...