|| || || || || || || 

7. června 2016

... květnové tipy :)

Pěkné odpoledne. Po kratší odmlce jsem zase zpět. Měla jsem teď nějaké problémy a spoustu starostí při kterých jsem neměla vůbec náladu na blog, ale ani jak si možná někdo všiml na sociální sítě včetně instagramu, kde jsem také nebyla aktivní. Ale už je to snad vše pryč a jsem opět tady a tentokrát s kosmetickými tipy. Jelikož již máme týden nový měsíc, tak je nemohu opomenout. Na blog jsem sice neměla čas minulý měsíc, ale i přesto jsem vyzkoušela několik nových věcí o kterých vám dnes povím :)dddddd
Pig Nose Clear čistící pásky (ebay.com cca 5 dolarů/10ks)
Jako první začnu s asijskou kosmetikou na kterou mi přišlo hned několik dotazů, protože v poslední době jsem si objednala právě z ebay více věcí. Minule jsem psala o BB krému a pudru od Holika Holika a teď tu mám od této značky i čistící pásky na nos. Cena byla okolo 100,- a v balení je 10ks pásků. Aplikace je klasická jako u všech. Navlhčíte si nos, nalepíte a čekáte po dobu 15 minut až pásek "ztvrdne" a půjde hezky odloupnout. Čekat, že po použití budete mít perfektně čistý nos bez černých teček je nereálně, ale pásky zachytí překvapivě dost teček. Rozhodně tedy fungují a opravdu několik černých teček vytáhnou, ale všechny samozřejmě ne. Což jsem ani neočekávala. Takže já jsem spokojená a určitě si je zase někdy objednám.
DSC_1075_YMax
TONYMOLY - I'm Real skin purifying maska (ebay.com cca 4dolary/3ks)
Čistící maska s výtažkem z mořských řas, která velmi příjemně a svěže voní. Je ve formě "plachty" masky, kterou si nasadíte čistou pleť a necháte působit 20 až 30 minut. Maska je i na pleti velmi příjemná, chladí, ale po použití jsem nezaznamenala žádné výrazné změny. Pleť je sice jemná a póry jsou lehce staženy, ale efekt je samozřejmě pouze krátkodobý. Žádný zázrak to rozhodně není, ale jednou za čas, proč ne.
DSC_1078_Xe847
Missha - Love Secret krém na ruce (ebay.com necelé 4dolary)
Krémy s naprosto rozkošným balením, které mne upoutalo hned na první pohled. Takže moje volba byla jasná. Jelikož mám moc ráda pandy vybrala jsem si ten na jehož obalu je právě panda :D a voní po bavlně. Vůni bych přirovnala něco mezi krémem s bambuckým máslem od L'Occitane a klasickým krémem od Nivea. Vůně je velmi výrazná, ale mě osobně se líbí. Krém je dost hutný, ale překvapivě i přesto se po chvilce hezky vsákne a nemám žádné ulepené ruce. A co musím ještě zmínit, že pokud krém použiti večer před spaním tak ráno ho stále cítím na rukách a krásně mi voní. a jsou hydratované. Což se mi u moc krému nestává. Rozhodně doporučuji a já už vybírám jaký si objednám příště :) DSC_1080_YMax
SKIN FOOD - Banana conclear stick v odstínu #1 Light Banana (ebay.com cca 5dolarů)
Opět další věc u které rozhodoval její vzhled nebo spíš v tomto případě vůně. Tento korektor totiž voní po banánech a to jako vážně!:)))) Ta vůně je úžasná a je krásně cítit při aplikaci korektoru na pleť. Což mě hrozně baví. Zvolila jsem ten nejsvětlejší odstín #1 a sedí perfektně. Korektor má klasické šroubovací balení v tyčince díky kterému se velmi dobře aplikuje. Je celkem dost hutný a takový trochu suchý, ale krytí má velmi dobré. Takže jsem s ním ve výsledku spokojená. Rozhodně opět doporučuji k vyzkoušení už jen kvůli té skvělé vůni :)
DSC_1097_YMax DSC_1106_YMax
TONYMOLY - Panda's Dream So Cool Eye Stick (ebay.com necelých 6dolarů)
Další panda a jednoznačně nejroztomilejší balení kosmeticého produktu jaké jsem kdy měla. Chápu, že někomu taková ujetá balení mohou připadat infantilní, ale mě se to hrozně líbí a zrovna z tohoto produktu, kdy mi přišel jsem měla doslova druhé Vánoce, jak moc je roztomilý :D Jedná se o chladivou tyčinku na oční okolí, která hydratuje, a uklidňuje citlivou část okolí očí. Tyčinka opravdu chladí. Já ji mám tady na stole u notebook a kdykoliv jsem takhle doma a sedím tu, tak si tím oční okolí namažu a ten chladivý efekt je vážně kor teď v horku moc příjemný. Na druhou stranu žádný jiný zázračný efekt jsem u tohoto produktu nezpozorovala. Rozhodně to není věc, kterou nutně potřebujete. Pokud se vám panda líbí, tak si jí určitě pořiďte a věřím, že minimálně z obalu budete stejně nadšené jako já, ale co se týče účinků, tak tam jsem na pochybách. Mimochodem tuto pandu a mnohé jiné věci od značky TONYMOLY seženete aktuálně i v parfumeriích Sephora ;) DSC_1086_YMax DSC_1089_YMax DSC_1090_YMax
Balea čistící ubrousky s micelární vodou pro citlivou pleť (DM 40,-)
Horká novinka od značky Balea, kterou jsem nutně potřebovala. Nejsem vůbec zvyklá používat k odlíčení podobné ubrousky, ale tohle mě fakt zaujalo, protože celkově micelárka od Balea, kterou jsem měla mi přišla dobrá. V balení je 25ks a za mě je tohle produkt jednoznačně perfektní na cestovní. Make-up mi jeden ubrousek velmi dobře odlíčil a zkoušela jsem odlíčení i řasenky a šlo to opět velmi dobře. Pro mě to asi na domácí užívání úplně není, jak jsem psala na ty ubrousky moc nejsem. Mám raději velké vatové tampónky, ale až někam pojedu, tak tohle balení si na cestu rozhodně koupím. 
DSC_1069_YMax DSC_1072_YMax
Essence lip liner (DM 30,-)
Na závěr jsem si nechala můj nový kosmetický objev za poslední dva měsíce a to jsou konturovací tužky na rty od Essence. První tři na fotografii jsou ze základní řady a stojí krásných 30,-. Mají nádherné výrazné barvy a můj nejoblíbenější je odstín 15 HONEY BERRY. Abych to ještě upřesnila, tak konturky používám na celé rty místo rtěnky. Perfektně drží, ale před aplikací je nutné rty trochu vyživit hydratačním balzámem. Zmíněný můj oblíbený odstín je nádherná fuchsiová barva, kterou já prostě můžu. Odstín 07 CUTE PINK je světlejší starorůžová, která je na rtech také nádherná, ale oproti ostatním jde tužka velmi špatně ořezat a je taková tvrdá a špatně se mi s ní kreslí. Zřejmě nějaký vadný kus, protože ty ostatní dvě ořezávací jsou naprostý opak. Krásné měkké, jdou skvěle ořezat a perfektně si s nimi vykreslím rty. Odstín 05 SOF BERRY je vínová-hnědá na můj vkus dost tmavá barva, ale je také nádherná a překvapivě se mi na mě i celkem líbí.
Essence long lasting lip liner (TETA drogerie cca 45,-)
Co se týče té poslední, tak to je odstín 03 YUMMY BERRY a je z kolekce, která má být dlouhotrvající. Což je trochu paradox, protože já mám daleko lepší zkušenost s těmi výše zmíněnými. Tato dlouhotrvající je navíc i dražší a mě osobně na rtech drží méně i když je také dobrá, tak ty obyč za 30,- mi přijdou o hodně lepší a vážně dlouhotrvající, nádherné a syté barvy! Rozhodně vyzkoušejte :)
DSC_1110_YMax DSC_1129_Xe847
Lovely Things || FACEBOOK || ASK.FM || INSTAGRAM ||

3 komentáře:

  1. cute pink mam aj ja,milujem ju,ale tiez ju mam strasne tvrdu, takze asi su vsetky take :)

    OdpovědětVymazat
  2. Obaly mají roztomilý balení :) A líbí se mi odstíny tužek od Essence

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...