|| || || || || || || 

20. prosince 2016

... listopadové tipy :)

Hezké odpoledne. Minulý týden skončila tady na blogu vánoční soutěž o dva kosmetické balíčky a já jsem již dnes byla na poště balíky výherkyním odeslat (jména výherkyň najdete na FB blogu). Tak snad stihnou dojít do Štědrého dne. Minulé pondělí jsem byla jako už tradičně každý rok před Vánoci v Drážďanech, ale bohužel zrovna ten den nebylo moc hezké počasí a pršelo takže fotek mám naprosté minimum a dělat z toho zvlášť článek ani nebudu. Dám vám pak nějaké fotky toho co jsem si koupila do vánočního random článku, který udělám po Štědrém dnu :) A abych nezapomněla, tak tento týden tady vyhlásím ještě jednu menší soutěž, tak to tu určitě sledujte. Jinak dnes jsem tu s kosmetickými tipy za minulý měsíc :)DSC_1566_YMax
Jako první začnu produkty značky INGLOT. Jelikož těch je početně nejvíce. Tyto produkty jsem vám už ukazovala v novinkovém randomu a zároveň upozorňovala na vánoční akci, která stále probíhá. Takže připomínám ještě znovu, pokud nakoupíte u Inglot za 1000,- získáváte dárek v hodnotě 700,- a pokud nakoupíte za za 2000,-, tak dostanete dárek v hodnotě 1500,-. Více informací najdete na jejich e-shopu www.inglotcosmetics.cz a teď se už můžeme podívat na to jaké produkty jsem si já vybrala :) DSC_1588_YMax
Inglot - Lip Pencil AMC v odstínu 34 (inglotcosmetics.cz za 350,-)
Tužka na rty s praktickým ořezávátkem. Má širší průměrem a vysouvací balení. Já jsem si vybrala krásný vínový odstín 34. Poslední dobou nebo spíš prostě letos v zimě mám hrozně tento odstín ráda a troufám si tvrdit, že mi i celkem sluší. Tužka díky přiloženém ořezávátku jde dobře ořezat a dají se s ní rty hezky vykreslit. Konzistence je na můj vkus celkem tuhá, ale ve výsledku aplikace není vůbec špatná a jde to dobře. Má matný finish a jak to tak bývá, tak lehce rty vysušuje. Je tedy nutné před nanesením použít hydratační balzám. Na druhou stranu, ale výdrž má perfektní. Zvládne pití i nějaké lehčí jídlo. Na rtech je vážně držák.
Inglot - Soft Precision Lipliner v odstínu 74 (inglotcosmetics.cz 250,-)
Tato konturka z této řady je má již druhá. Tu první mám někdy od léta a moc ráda ji používám. Tentokrát jsem si vybrala odstín 74, který bych popsala jako starorůžovou barvu s kapkou hnědé. Na rtech je to moc hezký a přirozený odstín vhodný na denní nošení. Tužka je měkká, dobře se aplikuje a má opět perfektní výdrž! Já rozhodně Inglot konturovací tužky mohu doporučit. Mám tři a všechny moc ráda používám.
newwYMax
Inglot - freedom tvářenka v odstínu 34 (inglotcosmetics.cz za 270,-)
Na začátek upozorňuji, že fotka níže nedopovídá reálnému odstínu. Zde je tvářenka moc zářivě růžová. Ve skutečnosti odstín odpovídá nejvíce na první úvodní fotce. Jedná se o výrazný fuchsiový odstín s kapkou červené a lehkým zlatým shimmer. Mě osobně dost vadí, jak je tvářenka pigmentovaná, protože pokud pospíchám musím si dávat, ale opravdu velký pozor abych to nepřehnala a nevyrazila ven jako klaun. Takže za mě aplikovat velmi střídmě a s rozumem. Výdrž je celodenní.
DSC_1572_YMax DSC_1576_YMax
Inglot - AMC pěnový make-up v odstínu FC1000 (inglotcosmetics.cz za 380,-)
Měla jsem chuť zase zkusit nějaký nový make-up a volba díky mé mastné pleti padla na tento pěnový AMC  v odstínu  FC100, který jsem si říkala že by mi mohl vyhovovat. Odstín jsem si vybrala ten úplně nejsvětlejší a bohužel to není stejně ono. Jak už vidíte v balení je znát, že make-up je docela dost do oranžova a to opravdu je. Bohužel mi navíc přijde, že po nějaké době na mé pleti ještě více oxiduje. Takže je ještě víc tmavý. Za další mi také nesedí to, že velmi zvýrazňuje suchá místa hlavně okolo nosu. Což opravdu nevypadá hezky a celkově na pleti ho "cítím" a dělá efekt masky. Takže za mne bohužel tenhle make-up opravdu ne.
DSC_1582_YMax
Revlon - Ultra HD Matte Lipcolor v odstínu Devotion a Obssesion (drogerie/Fann Parfumerie za 275,-/ks)
Nové revoluční tekuté HD rtěnky od Revlon se sametově matným finishem. Jako první u těchto rtěnek musím vypíchnout jejich úžasnou vůni! Protože voní jako nějaký vanilkový krém na cupcake. Vážně nádherná vůně. Já mám tyto dva odstíny, kdy jeden je růžovo-hnědý a druhý fuchsiový. Díky praktickému aplikátoru (viz.foto níže) se barva dobře aplikuje na rty. Je celkem hutná a dost pigmentovaná. Finish je, jak už jsem výše psala sametově matný. Takže nic pro ty, které hledáte vyloženě matnou barvu na rty. Obě barvy rty hezky hyratují, zjemní a není nutné před použitím aplikovat žádný balzám. Na rtech jsou velmi příjemné, ale mě osobně vadí právě ten sametový finish. Já bych spíš raději klasicky matný finish. Toto je celé takové jakože "nezaschlé" a stále lepkavé. Co se týče výdrže, tak cca 2h drží, ale po jídle a pití je nutné barvu znovu nanést.
DSC_1546_YMax DSC_1545_YMax DSC_1552_Xe847 DSC_1554_Xe847 newedsd
Dermacol - Selfie Make-up (drogerie 199,-)
A tady přichází další make-up zklamání. Stejně jako make-up výše je i tento pěnový a ve výsledku jsou si dost podobné. Ani tento Dermacol mi nesedí svým odstínem. Opět se jedná sice o ten nejsvětlejší, ale na mne je moc oranžový. Navíc tento make-up obsahuje již v sobě rovnou primer a ty celkově mé pleti nedělají vůbec dobře. Make-up mi štětcem ani beauty blendrem nešel pořádně zapracovat. Na pleti ho stále "cítím", "vidím" + také dost zvýrazňuje suchá místa a zalézá do pórů.
DSC_1555_YMax DSC_1560_YMax DSC_1563_YMax
Bath & Body Works - antibakteriální gely (notino.cz za 69,-/ks)
Tyto BBW gely jsem tady ukazovala již v létě. Na podzim jsem si koupila zase další dvě nové vůně a opět jsem s nimi moc spokojená. Baví mě jejich roztomilé balení a úžasný výběr vůní. Gely příjemně voní a nelepí. Určitě doporučuji po nich mrknout ;) DSC_1536_YMax
Lovely Things || FACEBOOK || ASK.FM || INSTAGRAM ||

5 komentářů:

  1. Na ten Dermacol make-up jsem snad ještě nečetla pozitivní recenzi.

    OdpovědětVymazat
  2. Selfie makeup jsem měla ve vzorečku a taky mi moc nesedl, je takový až moc hutný a po několika hodinách byl na pleti hrozně viditelný.

    OdpovědětVymazat
  3. Na ten Selfie make-up má koukám každý jiný názor :-) asi si ho nepořídím :-)

    OdpovědětVymazat
  4. tie antibakteriálne gély musia byť skvelé, tiež sa na ne chystám :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  5. Inglot od nich jsem měla tvářenku a byla jsem teda mega moc spokojená :) Makeup od Dermacol bych ráda vyzkoušela.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...