|| || || || || || || 

20. října 2011

... my hair!

... pěkný čtvrtek všem :) pár x mi už na e-mail přišel dotaz ohledně péče o moje vlasy! Konečně jsem se dokopala k tomu vše nafotit a popsat :) Všichni asi víte jaké mám vlasy (kdo né pod článkem je foto) :))) Moje přírodní barva je světle hnědá a momentálně mám blond melír. Melír nosím cca 5 let???! přesně už nevím ... mám to dost slité takže vypadám jako bych byla celkově blond. Což bych docela ráda, ale dost se děsím toho přechodu z melíru na komplet blond, protože bych pak nerada chodila třeba jako "liška" :D:D takže to asi nechám a jak říká moje mamka takhle jsem to prostě já :))) Vlasy si nechávám cca jednou za 3 měsíce zastřihnout, ale pouze konečky :))) délku nééé, protože miluju dlouhé vlasy a bohužel mi už víc než do téhle délky co nosím nerostou :((( Jinak tedy nepoužívám žádné zázračné produkty. Vím, že mi vlasy docela dost chválíte což mě samozřejmě těší, ale mě samotné se líbí jen čerstvě vyfoukané jinak mě rozčilujou! grr :D
Šampony ráda střídám ... momentálně používám těchto šest!! :)
1, Schauma Repair + Care
2, Balea KRAÜTER SHAMPOO (Balea výrobky mám celkově moc ráda)
3, Cien - šampon s provitamínem na barvené a melírované vlasy (další levný šampon z Lidlu, který stojí 30,- a myslím, že je naprosto skvělý)
4, Swiss Opair SILVER - tenhle fialový šampon používám vždy cca týden, když mám po čerstvém melíru ... stahuje takovou tu ošklivou zrzavou barvu! PS. opravdu pomáhá! :)))
5, LUSH - I LOVE JUICY- úžasně vonící ovocný šampon, kterého stačí velmi málo, aby udělal hezkou pěnu ...
6, LUSH - šampuk NEW - tenhle šampon je z těch všech co používám ten nejvonavějšíííí! :) Miluju skořici!!! Používám ho většinou na cesty, když nechci zbytečně tahat lahev nějakého velkého balení. 
Na závěr bych k těmto všem šamponu řekla, že v nich nevidím/nepoznám prostě rozdíl ... po umytí mám vlasy pořád stejné mi přijde :)))) 
Kondicionéry opět také ráda střídám. Nejraději mám tyto tři. Ciean a Balea jsou na melírované vlasy a Veganese z Lush je pro změnu nejvíce voňavý :))) (úžasná citronová vůně) po umytí je vůně ještě delší dobu stále na vlasech cítit :))
Jinak u kondicionéru si už dovolím určit toho NEJ! a je to ... kokosový od Balea (opravdu vyzkoušela jsem už různé, ale na tenhle za pouhých 30,- nemá žádný jiný)
Masku na vlasy používám 2x týdně (neděle/středa) docela je také střídám, ale jedinou stálicí je ta žlutá L'oreal opět přímo na melírované vlasy s mateří kašičkou, ale jako nejlepší a nejvoňavější bych řekla, že je ta L'oreal Elseve Full repair (po ní mi vlasy přijdou opravdu takové hezčí a hebčí) :)))
Lak na vlasy používám jen, když si udělám drdol nebo culík! Osvědčil se mi tento od L'oreal, který je přímo na výčesy, culíky atd. ... Další věc, kterou používám velmi příležitostně je pěnové tužidlo (cca jednou do měsíce???! když si vzpomenu si ho vetřu po umytí do vlasů) momentálně mám Syoss na objem vlasů.
Myslím, že tento regenerační expres balzám od Gliss Kur nemusím představovat, protože ho má spousta z Vás a za mě tedy rozhodně i účinný! Stříkám si ho cca 2x týdně na konečky a opravdu jsou pak méně roztřepené!
Další věc co používám cca 2x do měsíce je kúra od Garnier pro zvýraznění blond melírovaných vlasů. Přiznám se, že tuhle kúru si stříkám do celých vlasů jen pouze tehdy, když vím, že se další den nikam nechystám a nefoukám si večer vlasy - a jestli funguje? Těžká otázka ... myslím, že to zná každá z Vás. Také určitě používáte přípravky pro svůj vlastní lepší pocit (co kdyby že?? :D) Nevidím nějakou změnu, ale prostě to používám no :))
 ... o tomto malém zázraku jménem Tangle Teezer jsem se tu již zmiňovala. Opravdu si už nedokážu představit česat se jiným kartáčem než tímto! Doma máme už dva, protože mi ho mamka stále "kradla" takže jsem i jí objednala (černý) :D Dost trpím, když jedu třeba k babičce a zapomenu si ho. Rozčesávat se klasickým je opravdu utrpení ... nechápu jak jsem se tolik let mohla takovýma česat???!! :X au, au ... :D
 ... kulmu na vlasy používám cca jednou do půl roku??! haha :D Mám úplně obyč. od ETA snad dokonce za 199,- vzhledem k tomu jak "často" jí používám mi stačí ... i když je pravda, že uvažuji o koupi žehličky a tou si chci natáčet vlasy, protože kulmou se mi to nějak nezdá ...
 ... věc bez které bych se neobešla je fén! Vlasy si fénuji každý večer (kromě tedy víkendů) ale spíš takhle, když se chystám na nějakou akci tak samozřejmě i o víkendu, protože jak si je nevyfénuji ... přijdou mi naprosto hrozné, nepoužitelné ... když je večer vyfénuji mám druhý den prostě lepší pocit! :))

30 komentářů:

  1. vlasy máš naprosto nádherné a na blond určitě nechoď... tohle je daleko přirozenější. znám víc holek, které z melíru přešli na celou blond a je to o tolik nepřirozenější! prostě to podle mě vypadá hrozně :) navíc.. když máš melír odrostený, tak to není až taková hrůza, jak když ti odrůstá celý blond.

    OdpovědětVymazat
  2. Tangle teazer je taky muj nejlepsi kamarad :D Od te doby co ho mam bych se porad cesala, prijde mi to desne prijemny hlavne na vlasovou pokozku!

    OdpovědětVymazat
  3. Na tvé vlásky je opravdu krásný pohled ♥
    Tiš závidím ^^

    .. já už si připadám skoro plešetá :(

    OdpovědětVymazat
  4. Vždycky obdivuji tvoje vlasy,máš je překrásný :)!

    Jinak jak jsi se ptala,tak fotím Canon 1000D a fotky upravuji ve Photoshopu a někdy ještě v Photoscape :)

    OdpovědětVymazat
  5. Máš krásné vlasy :) Je skvělé, že jsi se rozhodla napsat tento článek :)

    OdpovědětVymazat
  6. Potřebuji nějaký dobrý kondicionér a už tak dlouho okukuji Veganes, ovšem pokud říkáš, že nejlepší kondicionér je ten kokosový a ještě k tomu jen za 30 korun. Tak to stojí za uváženou :D

    OdpovědětVymazat
  7. Vlásky máš krásný a díky za tipy, většinu z toho znám nebo mám vyzkoušenou, ale jsou tam i novinky, takže dík, určitě vyzkouším :) Péče o vlasy mě teď zajímá nejvíc, začly mi strašně padat a jsem z toho zoufalá.

    OdpovědětVymazat
  8. od Cien mám kondicionér a vôbec sa nemôžem sťažovať. pri tej cene je ešte lepší, než väčšina drahých, pretože vlasy nezaťažuje a nemastí!!! určite odporúčam. inak práve sa lakomím na masku alebo kúru od gliss kur a rozmýšľam medzi oil nutritive a total repair, tak som rada, že to odporúčaš a možno uľahčíš výber :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tyjo máš vlasy úplně rovné, přitom žehličku asi nepoužíváš (nebo se o ní aspoň nezmiňuješ). Tangle Teezer bych nedala z ruky, nikdy!

    OdpovědětVymazat
  10. N.: ano přesně si to vystihla :) souhlasím!!

    PlumFoolery: jojo! česání je pro mě teď také o hooodně příjemnější!! :))

    nina: za tu cenu jsou Cien i Balea opravdu vynikající!! :))

    ebuu: žehličku na vlasy moje vlasy vůbec neznají :))) Jinak na těch fotkách mám právě čerstvě vyfoukané vlasy takže proto vypadají tak nějak lépe!! :)))))

    OdpovědětVymazat
  11. mne mama tiez kradle Tangle a tiez som uvazovala, ze jej ho na vianoce kupim:))

    OdpovědětVymazat
  12. máš krásné vlasy ;) a ty gliss kur spreje mám strašně ráda, jsou nejlepší! :)

    o Cien šamponu jsem slyšela už takové chvály, že si ho snad pořídím taky! :)

    OdpovědětVymazat
  13. Já si taky vlásky umývám středa a neděle, a když už jsou mastné tak do nich dám přášek na objem a na odmaštění -:D label.m resurrection style dust a ten doporučuju! je perfektní! Dodá objem a je tak lehoučký :)Jinak mám ráda taky balea, mám na žehlení vlasů a je dobrý. No, mám taky skutečného věrného tagledíka :) je užasný, mám ho jako tip od tebe a nemůžu si ho vynachválit, neelekrizuje a uhladí vlásky. Máme se sestrou pink a black, ale sestře nevyhovuje a tak mám dva! Mám ho asi 1 měsíc a teprve před týdnem jsem zjistila že po odklopení víka se štětinkama je tam prostor na věci! Už nemusím hledat gumičku po celé kabelce! :) Jinak díky Ti za článek, moc dobré tipy, Angel, EN

    OdpovědětVymazat
  14. Super článek, vlásky máš fakt parádní! Já už jsem toho taky hodně vyzkoušela a mám toho doma hodně, že to není někdy kam dávat. :) Jinak ten Balela kokosový kondicionér krásně voní! :)

    OdpovědětVymazat
  15. zamilovala jsem se do tvých vlasů ! jsou boží,od přírody tak rovné co? :)

    OdpovědětVymazat
  16. Kokosovej Balea kondicionér za 30,- jooo? No neke :-D :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Týýjo,teď teda nevím co si mám koupit dřív:P

    OdpovědětVymazat
  18. wow,skvělý článek,ty máš opravdu krásné vlasy! :)

    OdpovědětVymazat
  19. máš užasné vlasy! a tých prípravkou máš teda fakt dosť! :DD a uasný článok

    OdpovědětVymazat
  20. vlasy máš fakt krásný a na celoblond bych taky nechodila, tohle ti sluší a vypadá to hezky! jinak šampony Balea mám také ráda!

    OdpovědětVymazat
  21. vlasy máš naprosto nádherný :D :))

    OdpovědětVymazat
  22. im addicted to cosmetics too :)
    take a look at my new blog :) thanx

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj, uz dlhsie sledujem tvoj blog a mam ho velmi rada. A prave dnes som si zalozila svoj vlastny!
    Dufam, ze ti nevadi, ze som vo svojom poste o blogoch ktore nasledujem, spomenula tvoj a takisto tam
    nechala aj link.
    Budem rada, ak sa aj ty mrknes na moj blog, zatal tam vela nie je, ved dnes je moj prvy den :)

    Lucia http://whatluciadid.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  24. Páni,tolik toho vážně nemám . .:DD

    OdpovědětVymazat
  25. ano ano vlasy josu překrásné..já být tebou bych na blond šla a dala bych si do toho..uplně světlunko hnědé až trochu do medově zrzavé melíry vypadalo by to perfektně ;)
    www.rabbit-and-wolf.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  26. podle mě ideální délka, kterou ti můžu jen závidět!

    www.kavarenskapovalecka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  27. (a teď upřímně). Máš nejhezčí vlasy (blond) co jsem kdy viděla. Fakt jsem nikdy takhle krásný, dlouhý a na pohled(nejen) zdravý vlasy neviděla.Klobouk dolů, fakt nádhera! :)))

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj ahoj. Chci se zeptat, jestli nemáš zkušenost se značkou Elixír? Dostala jsem lektvar na vlasy a šampon a ráda bych znala nějaké zkušenosti, než si to dám na hlavu  Bohužel to, co doporučuješ, jsem už vyzkoušela…a nic  Není to tedy šampon, ale pečující lektvar.. (http://www.azvlasy.cz/vyprodej/elixir-79-pecujici-lektvar-krasy-pro-vase-vlasy-100ml.html)

    Děkuju! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...