|| || || || || || || 

26. března 2012

... Calzedonia - push-up leggings!

... pěkné pondělí! Dnes mám pro vás tip na skvělé legíny s tzv. push-up efektem, které jsem si koupila minulý týden. Koukala jsem po nich sice už nějaký ten měsíc, ale nějak jsem se ani neodhodlala jít si ten "zázrak" vyzkoušet, protože jsem si myslela, že mají na zadku určitě nějakou vycpávku, či co?! Ale OMYL! Žádná vycpávka tam NENÍ!!!! Slečna v obchodě mi na moji výšku 168cm vybrala velikost S nebo M. Jako když jsem viděla to S, které vypadalo jako na malé dítě??! Vyzkoušela jsem si rovnou M, které sice nebylo o moc větší, ale nasoukala jsem se do nich :) Nedalo mi to a zkusila jsem si je i v L, ale ty mi byly už delší a hlavně šlo se do nich nasoukat o hodně lépe. Nakonec mi ale bylo stejně doporučeno, že legíny jsou v podstatě stahovací a měla bych si vzít určitě ty M, aby to mělo nějaký efekt. Vzala jsem si teda M a jsem z nich opravdu nadšená!!!!! Jsou z moc příjemného, pevného materiálu v pase mají široký lem, který krásně stáhne bříško, ale zároveň vůbec netlačí/nezařezává se. Postavu opravdu hezky stáhnout, ale hlavně působí zadek a stehna o dost pevněji (za chůze se neklepou) "Detail" na závěr kupovala jsem je za 679,- což mi přijde za legíny opravdu hodně :X takže jsem se dlooooooouho rozhodovala, ale teď jsem ráda, že jsem do nich šla, protože jsou to nejlepší legíny co momentálně mám! :) Pro všechny milovnice legín (což já jsem) určitě dobrá investice! Koho jen zaujaly tak doporučuji si je jít alespoň třeba vyzkoušet ;)
PS. Ještě bych Vás ráda upozornila na rozhovor s mojí osobou pro skvělý LUSH MANIA blog ;)
... číslování
... fotky z google.com
... a teď už ty moje M (foceno až po prvním vyzkoušení) ve skutečnosti vytažené z obalu vypadají ještě menší (nelekněte se) :D  ale nebojte dostanete se do nich určitě!!! Já nejdřív myslela, že přes boky je fakt asi nenatáhnu, ale nakonec až v nich budete je to v pohodě a nic netlačí a krásně sedí!! :)

43 komentářů:

  1. Ježiš, ty máš hubeňoučké nožky:)
    Ty legíny vypadají dobře, ale 600 bych za ně nedela, jak se znám, hned bych je roztrhla:D

    OdpovědětVymazat
  2. Já na ně koukám už delší dobu, ale nevím, jestli se odhodlám. Každopádně stáhnou pěkně a nevím, co ty potřebuješ stahovat. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem po nich koukala, ale porad si rikam, ze je to zas nejakej lacinej reklamni trik :D

    OdpovědětVymazat
  4. Jé, ty by se mně hodily :) protože bych ráda nosila legíny, ale kvůli mým nohám v nich vypadám.. Bohužel ta cena, tak třeba možná někdy v budoucnu :D

    OdpovědětVymazat
  5. No kdyby mi udělaly nohy a pozadí jako máš ty, tak bych je brala i za tisícovku :-))
    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  6. Ja som asi najväčšia milovnička legín, takže to je niečo pre mňa ! :D Ale kde by som ich mohla kúpiť? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. v obchodě jménem Calzedonia (mají tam hlavně punčochy, plavky, legíny aj.)

      Vymazat
  7. Jak je popisuješ a podle fotek vipadají mooc lákavě, ale ta cena mi přijde moc. Možná, že by to stálo za to, tak možná někdy... ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo jsou fakt dost drahé :( já dostala nějaké peníze na svátek takže jsem toho hned využila, protože jsem po nich fakt koukala dlouho a vzhledem k tomu, že legíny ráda nosím tak se nebojím že bych je nevyužila :))

      Vymazat
  8. mně se jakékoliv legíny roztrhnou hned první týden, jsem prostě nešika :D

    http://theblondetime.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  9. máš krásný zadeček, vypadají strašně pohodlně :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ty jo, to si mě nalákala strašně dlouho sháním nějaký perfektní legíny. A dělají i 3/4eční nevíš ?

    OdpovědětVymazat
  11. a nejsou pruhledne??vypadaj jinak dobre

    http://sienastyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. OMG. K čemu ty, se svojí dokonalou spostavou, potřebuješ nějaký efekty? :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, máš nožky jako laňka, na co stahovací legíny :))

      Vymazat
  13. tedy tak ty vypadají skvěle!
    Až zhubnu, tak se po nich budu muset podívat :D

    OdpovědětVymazat
  14. Vypadá to moc hezky) Ale jelikož mám už teď zadeček jako sedmiletý valach, myslím že si je opravdu nepořídím :D :))

    OdpovědětVymazat
  15. Ráda bych viděla v porovnání s normálníma legínama;) vím že máš parádní postavu tak nevím jestli tu je vůbec nějaký efekt

    OdpovědětVymazat
  16. O takové vychytávce jsem nikdy neslyšela, je to zajímavé. Ale Ty máš krásnou postavu i tak :-)

    OdpovědětVymazat
  17. sakra, chtěla jsem si koupit nové džíny ale možná že investuji do těchto legínů :) vypadají vážně pěkně a máš v nich zadeček jako dva česnečky což bych taky chtěla mít :D .. zajímalo by mě jestli je nemají třeba i v nějakých jiných barvičkách než jen v černé :) protože ty džíny jsem si chtěla koupit v mentolové barvě..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ... :D jako česnečky, haha :D:D to mi vždycky říká mamka :D:D:D:D jinak já mám pocit, že bohužel je mají pouze v černé, ale zkus se podívat ;)

      Vymazat
  18. já o nich taky slyšela a jsem dost nalomená je koupit,ale ta cena se mi teda vůbec nelíbí :)....

    OdpovědětVymazat
  19. Mají je opravdu jen v černé a jen dlouhé. Taky po nich koukám od zimy, zkoušela jsem si je (vypadjí opravdu malinké, ale vytáhnou se) a jsou krásně pevný a tak, ale ty peníze se mi za ně prostě dávat nechce. Čekám, jestli nebude někde nějaký slevový kupon :-DDD. Možná když někdy vyzbydou peníze... Ale díky za recenzi, před nějakou dobou jsem o nich hledala info a našla jsem je jen na nějakém italském blogu (byla samozřejmě pozitivní).

    OdpovědětVymazat
  20. Vím že tady máš miliony fanynek, které můj komentář okamžitě rozsekají, ale děvče PROSÍM, nenos legíny místo kalhot, je to hrozné. NECHÁPU co se to rozmáhá za módu, že kdejaká boubelka nenosí kalhoty, ale legíny. Legíny se nosí, pokud máš třičko, šaty nebo světřík POD ZADEK. Ne aby ti koukaly půlky, vypadá to fakt OTŘESNĚ. A ještě ten lem uprostřed zadku, no HOTOVO. VZPAMATUJ SE CELEBRITO. Skutečně si nemůžeš dovolit kalhoty vynechat.. Nejsi tlustá, ale ani až tak hubená. A v tomhle na ulici, no potěš teda. Vím že se to docela nosí (což NECHÁPU), ale pokud chceš mít trochu úroveň, jako aby ti prostře nekoukala řiť jen tak, vem si prosím KALHOTY! Jistě tvé okolí bude potěčeno

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no no nepřeháněj to s tím CAPS LOCKEM :D jestli Ti to nedošlo tak na té fotce kde mám vyfocený zadek jsem si schválně sundala sako (které bylo samozřejmě pod zadek) aby byl vidět ten "efekt" legín. Takže z jedné fotky hned nesuď, že nosím legíny a k tomu jedině nějaké krátké tričíčko jo??! :X Souhlasím s tím, že v dnešní době nosí legíny opravdu i holky, které nemají špetku soudnosti a prostě postavu na to nemají, ale jako sorry já se k téhle skupince fakt neřadím a nemyslím si to určitě jen já, ale i podle reakcí mého okolí to vím ... takže to tu nehroť jo?! :D Ty si klidně kalhoty nos, ale já budu i nadále nosit legíny!!

      Vymazat
    2. No teď nevím jestli se mám cejtit blbě(: jak to tu čtu tak asi postavu na legíny nemám a jsem bez špetky soudnosti;) mám 1oo% silnější nohy než "Angel" a přesto mi ještě nikdo nikdy neřekl že jsem tlustá a měla bych bejt i v relativnim horku spařená v džínech:) ty legíny jsou užasný a popřemýšlím nad nimi!x) moc ti seknou a postavu máš krásnou:))...

      Vymazat
  21. Máš fakt skvělou postavu)) a díky za radu, asi si po nich podívám)

    OdpovědětVymazat
  22. Chtela bych mit postavu jako ty :) a zadek :D, vypadaji fakt dobre, asi je zkusim

    Lee

    Lleenix.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Dají se tyto legíny koupit na nettu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, bohužel o tom nevím ... ale zkus různé bazary, aukro aj. weby kde je třeba někdo prodává použité :)

      Vymazat
  24. Su to najuzastnejsie leginy ake ste kedy vyrobili...

    OdpovědětVymazat
  25. Tyhle mi také pěkně vytvarovaly postavu
    http://www.superleginy.cz/cz/produkt/leginy-cerne-leskle.html#13914305

    OdpovědětVymazat
  26. Taky je mam a jsou skvele pohodlne. Nikdy jine:) Neváhejte.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A kde je můžu koupit ? Jsem z Liberce :/

      Vymazat
  27. Ahoj a myslis ze ted je jeste v Calzedonii najdu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, já do Calzedonie teď vůbec nechodím. Ale podle toho co čtu tak různě na inernetu měli by být stále v prodeji. Jen mám pocit, že jsou o nějakou stovku dražší než jsem je kupovala já.

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...