|| || || || || || || 

11. května 2012

... Dermacol LIP SEDUCTION Lipstick!

... kdo čte můj blog pravidelně tak si určitě pamatuje, že jsem před pár měsíci dostala 
od e-shopu krasa.cz dva výrobky na zrecenzování (-TADY-) no a nedávno mi tato možnost byla opět nabídnuta a jelikož jste si asi všimli, že dost ráda zkouším, zkouším a zkouším nové produkty tak jsem opět nabídku přijala. Tentokrát mi byly zaslány čtyři produkty a já Vám je budu postupně představovat. Jako první začneme hydratační rtěnkou od Dermacol (Lip Seduction lipstick). Musím se přiznat, že je to už nějaký čas co rtěnky z drogerií nějak nevyhledávám, ale třeba naposledy mě zaujala všem známa kolekce Rimmel by Kate Moss kde jsem i já neodolala :))) No zpět k recenzi ... zrovna tahle kolekce Dermacol mě opět hodně zaujala a já měla v plánu si jednu určitě pořídit! Shodou okolností mi e-mail o nabídce produktů přišel ještě před než jsem se stihla vypravit do Rossmannu. Na výběr jsem měla pouze ze dvou odstínů (01 a 10) volba to byla velmi jednoduchá, protože jsem od začátku chtěla odstín 01! Jako první mě naprosto dostal obal (to "vycvaknutí") rtěnky je prostě naprosto skvělé!!!! Obal působí celkově velmi elegantně, pevně a vyryté jméno značky na samotné rtěnce to celé podtrhuje k dokonalosti :))) Ale co se týče obsahu tak jsem četla, že rtěnka má vonět po ovoci liči, ale já teda cítím jen takovou tu klasickou "rtěnkovou vůni" snad víte jakou myslím .... ale to mi nevadí takže to jako mínus neberu. Hodně mile mě překvapila výdrž, protože ta je naprosto skvělá! Pití a menší sváču v klidu zvládne ;) Hezky se roztírá je sytá a hydratační což velmi oceňuji! Hlavní problém vidím spíš v tom, že já se v tomhle odstínu nějak necítím .... miluji sice růžové rtěnky, ale lépe se cítím v takových těch svítivých "HOT PINK" a v téhle si přijdu trošku jako mrtvola a celkově taková "vyblitá" :X Mít jiný odstín tak jsem maximálně spokojená, ale uvažuji, že si koupím ještě odstín 04, protože mě dost láká oranžová ... jen teda nevím jak bych v ní zase vypadala :) No uvidíme pokud si jí pořídím určitě jí tady uvidíte ;) Co se týče ceny tak se pohybuje do 150,- co jsem zatím viděla. Konkrétně tady na krasa.cz jí seženete za 142,- což je myslím velmi slušná cena :)
Co vy a tyto rtěnky? Máte/nemáte/chcete/nechcete? :))))
Na závěr zbývá vyhlásit vítězky giveaway8 které jsou ....
Gratuluji dámy!! :))
... a nezapomeňte na nově otevřený Lovely Things ... STORE! ;)

45 komentářů:

  1. moc pěkná barva, ukaž ji i na sobě:))

    OdpovědětVymazat
  2. Mě se hrozně líbí to zavírání. Rtěnky ale moc nepoužívám ,láká mě to :D

    OdpovědětVymazat
  3. Velice sympatický odstín rtěnky ... nejspíš neodolám a pořídím si ji také :D

    OdpovědětVymazat
  4. jasně, že mám :D 07 a plánuji 02,05 a 11

    OdpovědětVymazat
  5. Tahle rtěnka mě docela láká, už jsem je v drogérce okukovala a docela se mi tam pár odstínů líbilo:-) Ale do toho, co poslali tobě, bych asi taky nešla:-D
    Mila de Illusoire

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. také se mi líbí více odstínů, ale zase si říkám, že tolik bych jich nevyužila ... jinak jak jsem psala i kdybych si jí sama kupovala tak jsem byla rozhodnutá pro 01, ale bohužel se v ní prostě necítím no :/ ale tak třeba si zvyknu :))))

      Vymazat
  6. Pěkná růžovka, ale přiznám se, že taky přemýšlím nad tím odstínem 04.

    OdpovědětVymazat
  7. další důvod, proč si rtěnku koupit. už mě zlákala recenze u Mii a ta Tvoje je taky pěkná, takže asi nějakou vyzkouším :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Dneska jsem na ni koukala v Rossmanu (stojí 130 mimochodem), ale nakonec jsem si vzala jinou, v podobném odstínu od Catrice..ale balení je super, hrozně se mi líbí to klikání :D

    OdpovědětVymazat
  9. Já už mám dva odstíny a plánuju další :D jsou fakt super.

    OdpovědětVymazat
  10. Na tuhle rtěnku čtu samé pozitivní recenze a už sem na ní několikrát koukala v drogérce a moc se mi líbí to balení, takže asi minimálně jeden odstín pořídím :))

    OdpovědětVymazat
  11. Vypadá dobře, akorát jak jsi napsala, ten odstín je podle mě doopravdy jak na mrtvolu. Ale v jiném odstínu si myslím že by byla skvělá :)

    OdpovědětVymazat
  12. Jsou to super rtěnky! :)

    OdpovědětVymazat
  13. vypadá pěkně, ale jiný odstín...

    OdpovědětVymazat
  14. Přesně! Já jí mám taky a koupila jsem si jí kvůli přítelovi, tomu se na mě děsně moc líbila a i všichni mi jí chválí jak mi sluší, ale já si stejně myslím, že všichni lžou :D, protože si v ní od začátku připadám jak vylovený utopenec :(..mrkni na 06 ten je nááádherný a blondýnkám podle mě moc sluší! Taková fialkovorůžová to je..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo a možná mi trochu i evokuje 80.-90.léta..

      Vymazat
    2. jee tak to jsem ráda, že to někdo cítí stejně :D jinak tu 06 jsem viděla je opravdu krásná :))

      Vymazat
    3. Ještě ti musím doporučit, dokud běží ta akce v Sephoře za starý výrobek nový o 50% levnější, koupila jsem si rtěnku č.11 Love test, je to překrasná křiklavě tmavě růžová a na puse neskutečně drží a lichotí a VUBEC nevysušuje :) a třešničkou na dortu je, že byla zlevněná z 290 na 190 a ještě jsem odevzdala starou rtěnku, takže jí mám za 95 :). Skáču radostí ještě teď!

      Vymazat
    4. jeee teď jsem se na tu svojí dívala na google a je opravdu nádherná! To je přesně ten odstín, který jsem měla na mysli pod označením "HOT PINK" v článku :)) ta cena je úplně suprová! Ale já mám hodně podobnou od Sleek v odstínu Fuchsia a pak ráda ještě používám ELF - Flirtatious :) ale každopádně moc děkuji za tip až tyhle mé trošku vypotřebuji po téhle se určitě mrknu a celkově ráda bych rtěnky ze Sephory vyzkoušela, protože jsem na ně četla dost chvály ;) Jinak tu akci nový za starý výrobek jsem chtěla využít, ale mám pocit, že bohužel teď někdy končí a já se do Prahy chystám až ke konci měsíce :(

      Vymazat
    5. bohužel konči už zítra a fakt mě mrzí, že jsem si jich nekoupila víc! Snad bude nějaká podobná akce brzy a i kdyby nebyla stejně si pořídím nějakou další sestřičku asi :)

      Vymazat
    6. jasný :)))) mě zrovna dnes přišla má první rtěnka YSL ... tak jsem momentálně opět nadšená také z rtěnky :D

      Vymazat
  15. vyzerá úžasne, určite si ho pôjdem pozrieť :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Já si koupila odstín 07 a jsem strašně spokojená :) Vypadá fakt dobře a za ty peníze se mi zdá supr :)

    OdpovědětVymazat
  17. Krásná rtěnka a moc krásná barva, myslím, že si jí koupím, jelikož jsem na ní slyšela jen samou chválu :)

    OdpovědětVymazat
  18. hodlám si ji určitě pořídit! a nejvíc se mi líbí, jak se vysouvá :))

    OdpovědětVymazat
  19. rtěnka vypadá dobře, dokonalý odstín
    Gratuluji vítězům)
    xoxo
    http://dreamaboutflowers.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  20. velmi pekny obal, len mi nesedi ta farba
    www.perlaoreneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  21. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  22. Nádherný odstín, moc se mi líbí to balení! :))

    OdpovědětVymazat
  23. Já už mám 4. Dokonce i odstíny, které bych běžně nenosila :-D jsou super :)

    OdpovědětVymazat
  24. jsem hrozně zvědavá, jak bude vypadat na Tobě, protože barvička je to krásná a Tobě jako blondýnce bude určitě hodně slušet :)

    OdpovědětVymazat
  25. Krásná rtěnka :-) Mám dotázek :-) jak jsi se prosím dostala k tomu aby Ti různé servry posílaly rtěnky (i jinou kosmetiku) a Ty je zkoušela? Celkem mě to láká :-) Děkuji předem :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj, úplně jednoduše :) Na kontaktní e-mail, který mám tady na blogu mi ty e-shopy sami zasílají nabídky ke spolupráci :)

      Vymazat
    2. Tak to asi začnu psát články o kosmetice :-)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...