|| || || || || || || 

6. srpna 2012

... ČERVENCOVÉ TIPY!!

... hezké pondělí! Tak jsem konečně zase "splácala" dohromady článek kosmetických tipů za minulý měsíc ;)
Freeman - Kaolinová pleťová maska (avokádo&oves) - drogerie Schlecker 149,-
Tyhle masky mám moc ráda a celkově značku Freeman, protože všechny výrobky tak nádherné voníííííí!!!!! Už delší dobu používám citronovo/mátovou masku a tak jsem si koupila další na střídání. Tato maska by měla čistit póry do hloubky, zmenšovat je, zpevňovat a vyhlazovat pleť. Tak za 1, vůně je opět moc příjemná (cítím z ní i trochu kokos) 2, pleť hezky vyčistí a zanechá jí nádherně jemnou 3, póry určitě hezky stáhne, ale zase nečekejte zázraky, že úplně zmizí :))) 
PS. Maska má teď už novější obal já mám ještě starý ... tak aby Vás to v obchodě nezmátlo :))))
MANUFAKTURA - regenerační krém na ruce grep&verbena (kamenný obchod MANUFAKTURA - 149,-)
Nechápu proč jsem tak dlouho přehlížela tuhle značku????!!! Proč mi nikdo neřekl, že se jedná o Český národní podnik????!!! MADE IN CZECH REPUBLIC (jsem tak trochu vlastenec, haha) :))))))) 
Opravdu tuhle značku jsem vždy nějak přehlížela ... až minule jsem zašla do obchůdku na hlavním nádraží v Praze a zaujala mě tato letní edice grep&verbena! Krém obsahuje bambucké máslo a makadamiový olej a  naprosto úúúžasně voní jako bonbony čočky ... nebo prostě jako LIPO  :))) Konzistence se mi zdá trochu vodovější, ale to mi nějak nevadí. Vstřebávání by mohlo být o chlup lepší, ale není to nejhorší. Každopádně ruce hezky zjemní a hydratuje! Rozhodně mám v plánu Manufakturu více prozkoumat a tak mě napadá doporučíte mi něco co Vám vyhovujete?? Budu ráda za všechny Vaše tipy, protože mě tenhle obchod vážně moc zaujal .... 
Bourjois - Jemný odličovač očí (FANN parfumerie cca 109,-???)
Odličovače celkem dost ráda střídám ... teď mám tento a nemám co bych mu vytkla. Odlíčí očí bez problémů a hlavně neštípe! ;)
Carex - antibakteriální gel na ruce (Rossmann ve slevě za 59,90,-)
Donedávna jsem si stále kupovala gel od Adonis, ale nebyla to žádná hitparáda ... po aplikaci se mi vždy zdálo, že mám takové "těžké" trochu ulepené ruce a to rozhodně není případ tohoto Carex. Nelepí a má praktický dávkovač (pumpičku) takže mám nového favorita! ;)
Sleek - tvářenka Pomegranate 923 (bestmakeup.cz 175,-)
Dlouho jsem nevěděla, který odstín vybrat a pak jsem si nakonec vzala tento Pomegranate, který mi padl do oka hned vlastně jako první :) Tvářenka je opravdu hodně pigmentová takže stačí fakt jen trochu přejet štětcem, nepráší a výdrž je velmi dobrá! Odstín je takový růžovo/vínový s jemným shimmerem :) Rozhodně za tu cenu velmi kvalitní tvářenka a klidně bych šla do dalších odstínů ... kdybych doma neměla už tolik jiných tvářenek :D
Sleek - rtěnka True Color (Barely There 776) (bestmakeup.cz 175,-)
Tuhle rtěnku, ale v jiném odstínu Fuchsia jsem Vám -TADY už jednou vychvalovala a znovu to zopakuji!! Tyto rtěnky jsou opravdu výborné! Není pod ně potřeba vůbec balzám - jsou krásně mastné a rty nevysušují + navíc perfektně drží! Chtěla jsem teď trochu utlumenější odstín než je ten "barbie pink" co mám a povedlo se ... i když teda upřímně čekala jsem, že bude více do růžova, ale je nádherný, matný broskvový odstín bez třpytek.
Momentálně je to moje jednoznačně nejpoužívanější rtěnka ;)
 (odstín rtěnky se zdá na obalu více do růžová, ale ve skutečnosti tomu není tak) ...
 .... tady odstín naprosto odpovídá realitě ;)
LUSH oční krém (Enchanted Eye Cream) (LUSH 485,-)
Tenhle krém se mi líbí už hrozně dlouho, ale ta cena mě vždycky hrozně odrazovala, protože dát za oční krém skoro 500,- mi přijde fakt hrozně moc (já ho dostala jako dárek). Krém má praktické balení/pumpičku se kterou se hezky dávkuje. Já si ho skladuji v ledničce takže mi oční okolí vždy krásně zchladí což je moc příjemné :))) Přiznám se, že v očních krémech se nevyznám a ani nějak nemám předchozí velké zkušenosti (měla jsem zatím jen dva Balea) tenhle nádherně voní po levanduli a medu (prostě taková typická Lush vůně) ale není zase nijak násilná a protivná, když se s ním namažu tak už jí necítím. Je vodnatější konzistence a každopádně očnímu okolí hezky uleví a co beru jako hlavní neštípou/neslzí mi z něj oči! :) 
Essence - lip&cheek creme 02 beauty on tour (DM cca 60,-)
Nikdy nemám odvahu si pořídit krémovou tvářenku a tahle od Essence mě moc zaujala + i cena je velmi přivětivá takže jsem šla do toho! :) Může se použít jak jako tvářenka tak jako rtěnka/lesk na rty ... Já zkoušela obojí (jako rtěnka je odstín velmi hezký a celkem i dost "krycí" výdrž není nic moc, ale jde to) jako tvářenka - jsem byla překvapená, že aplikace prsty nevypadala vůbec špatně a i výdrž nebyla nijak hrozná ... Takže mě tenhle výrobek celkem mile překvapil, ale přece jen pudrové tvářenky mi vyhovují více :)))))))))
Maybelline - Color Tatto 24h (35 On and on Bronze) Rossmann ve slevě za 119,-
Ani já jsem samozřejmě neodolala a asi po milionté recenzi co jsem četla o tomhle "zázraku" jsem si do Rossmannu také pro jedny skočila. Zklamal mě výběr odstínů, protože v červnu jsem na ně koukala v Drážďanech a tam jich bylo daleko více, ale nějak jsem je tam nezkoumala, protože jsem si říkala, že stejně přijdou i k nám takže není potřeba je kupovat tam :X Ale přece jen mi do oka tady padl tento hnědo/bronzový odstín, který se mi líbí a myslím, že mi i sluší :))) Co se týče té výdrže tak bez báze mi 24h určitě nevydrží ... spíše tak 6h a s bází není problém, ale přece jen jsem čekala, že to bude větší pecka takže pro mě color tatto docela zklamání a jiné odstíny asi vyhledávat už nebudu, protože mi tyhle stíny nepřijdou ničím výjimečné :X
p2 Kosmetik - duo body bronzer (010 body kiss) (DM v Drážďanech 4,95eur)
Na bronzery si nějak extra nepotrpím, ale pár jich doma mám ... tenhle mě moc zaujal hlavně obalem/velikostí i cenou, která je myslím za tak velké balení v pohodě :) Jedná se o značku p2 (doposud jsem jí neznala, ale je to prý značka DM něco jako S-he - každopádně u nás se neprodává) ceny má velmi příznivé a navíc jsem na netu četla i dost chvály na její výrobky takže celkem škoda, že u nás není k dostání. 
Co se týče tohoto bronzeru tak má tři části (matnou tělovou barvu + tmavší hnědou se shimmerem + zlaté třpytky) dole vidíte co po smíchání všech tří částí vznikne (je to příjemný tmavší tělový odstín s jemným shimmerem, ale opravdu jen decentním) takže rozhodně bronzer pro světlejší typy jak jsem já :))) Vypadá na pleti velmi přirozeně a hlavně není do oranžova + moc hezky voní! ;) ..........
OPI - WOCKA WOCKA! (ebay.com 9,44 včetně poštovného)
Další OPI do sbírky ... tentokrát krásná vínová barva. Nevím jestli jsem Vám to tady už psala, ale mám takový problém, že nemám ráda červené laky, protože mi přijde, že mi vůbec nesluší???! :D ale tohle je výjimka ... měla jsem ho už v mini vezri -TADY- a je to prostě ten nejlepší červený/vínový lak!

54 komentářů:

  1. Nevím jestli si četla článek u mě o té tvářence Sleek, já si vybrala špatný odstín, ale ten tvůj je dokonalý!!! Příště to musím víc rozmyslet :))
    A ty Color Tatto bych chtěla, aspoň jedny vyzkoušet, ale u nás maj všude v drogérkách jen ten tyrkys a fialovej a to já prostě nechci, ostatní jsou furt vyprodaný :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sleek článek si u Tebe vybavuji, ale už přesně nevím co sis pořídila, ale mrknu se teď ;) Já ty odstíny vždycky "googluju" a pak vybírám no :) Jinak já zase u nás neviděla vůbec ty tyrkysové :X

      Vymazat
  2. Super recenze :))
    Manufaktura mi trošku připomíná L´occitane, ale není tak předražená, takže ji mám moc ráda :)
    saras-island.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné tipy, já mám od Sleek paletku očních stínů a je skvělá. Určitě není má poslední a asi půjdu i do rtěnky, i když teď mám od Revlonu rtěnku a lip butter, oboje v broskovovém odstínu. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ta tvářenka je nádherná :) Kouzelná barvička :)
    Probíhá u mě Giveaway :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nad těmi stíny Maybelline pořád přemýšlím, čtu na ně různé, většinou protichůdné, recenze. Takže do nich asi půjdu a udělám si svůj názor, naštěstí nejsou tak drahé, abych pak litovala:) Ten antibakteriální gel vyzkouším, mám bez pumpičky a vždycky si vymáčknu nebo vystříknu zbytečně moc:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako špatné nejsou, ale zase jsem prostě četla větší pecku no :)))) Jinak mám pocit, že budou teď v Rossmannu za 99,- jestli jsem dobře viděla ;) ....

      Vymazat
  6. Ten Sleek mě hodně láká... a jinak super článek! Díky za tipy!

    OdpovědětVymazat
  7. Color Tatto a lip/cheek cream od Essence jsem si také zamilovala. Nad Sleekem přemýšlím už dlouho, zvlášť nad tvářenkami, ale přesně tak jak říkáš, kdybych jich už neměla tolik :-(

    OdpovědětVymazat
  8. Tak Color Tattoo musím už opravdu mít :D Čtu o něm všude, takže nejde odolat... :) Navíc, teď je v rossmannu za 99 :))

    OdpovědětVymazat
  9. Freeman masky jsou báječné, mám jich hned několik a zrovna tahle kaolínová patří mezi mé nejoblíbenější. Až mi doje současný antibakteriální gel na ruce, tak určitě sáhnu po tomhle Carexu. Díky za tento článek!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. není zač ;) a ten gel je fakt suprový!! Já bych ještě ráda zkusila tu jahodovo&čokoládovou masku ;)

      Vymazat
  10. Super tipy! Manufakturu mám ráda, nakupuju tam už docela dlouho a spokojenost!:-) Z té řady verbena jsem měla sprcháč:-) Tvářenku essence jsem si taky pořídila- výdrž sice nic moc, ale s pigmentací a barvou jsem spokojená!:-)

    OdpovědětVymazat
  11. carex jsem si v rossmannu taky koupila a jsem moc spokojená, co se týče color tattoo tak já jsem nadšená, mám stejný odstín a drží mi pěkně (i když s bází, tu používám pořád ;)

    OdpovědětVymazat
  12. Super tipy, nejvíc mě zaujala ta tvářenka Sleek, o té popřemýšlím :)

    OdpovědětVymazat
  13. Z Manufaktury určitě vyzkoušej pivní šampon, hezky se tím vlasy pročistí a budou se lesknout... Ještě bych ti doporučila řadu Mojito, to perfektně osvěží, kor teď v létě a pak je super mrtvomořská kosmetika. ta jendak léčí problémy s kůží a jednak dokonale voní=))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta Mojito řada vypadá a voní opravdu moc hezky takže něco příště určitě ještě koupím a vyzkouším a děkuji moc za další tipy! Omrknu vše :)))

      Vymazat
  14. Ta tvářenka od Essence je limitka? Nebo je stále v prodeji? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to limitka z kolekce Ready for Boarding (u nás jí momentálně už vyprodávají) a stojí už jen 30,- ;)

      Vymazat
  15. Strašně se mi líbí kosmetika od Sleeku! Chtěla bych si objednat paletku očních stínů. Nemáš s nimi zkušenost? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nemám, ale četla jsem již několik recenzí a vždy kladné (jsou prý hodně pigmentové a dobře drží) já osobně bych se do nich nebála jít, ale mám pocit, že další paletku bych bohužel už vůbec nevyužila ... takže zatím se nechystám kupovat žádnou další :)

      Vymazat
  16. Wocka wocka od OPI sme teraz spolocne vybrali sestre..zavolala ma, nech jej pomozem vybrat novy cerveny lak na nechty a volba padla na tento :) samozrejme, v den nakupu som si cely den v hlave pospevovala vdaka tomuto nazvu Shakiru (tani tani ta eee waka waka eeeee) :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo to názvy laků jsou někdy opravdu srandovní a hezké :)))))

      Vymazat
  17. Manufakturu mám taky ráda. Obvzlášť jsem si oblíbila jejich limitku "čokoláda a pomeranč".
    A Freeman je jedna z mých oblíbených značek. Jejich meruňkový peeling a maska s čokoládou a jahodami voní dokonale :))
    Peťa

    http://rainbowworldofcosmetics.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. s meruňkovým peelingem jsem také spokojená a na tu čokoládovou masku se také chystám :) Jinak ta limitka čokoláda&pomeranč zní hodně dobře, ale teď jí asi neprodávají viď? mají jí tam nějak pravidelně? :)

      Vymazat
    2. Myslím, že čokoláda byla už podruhé a někde jsem ji ještě pořád viděla doprodávat, hlavně sprchové gely :) já doufám, že zase v zimě bude, protože už jsem na té vůni snad závislá :-D

      Vymazat
  18. Celkom sa mi zapáčili tie vecičky od sleek. A ďakujem za stránku, kde si ich môžem kúpiť. :)

    http://stoker-dewy.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  19. Ten bronzer vypadá zajímavě:)) Já ted mám o NYCu a lepší sem neměla!:))

    OdpovědětVymazat
  20. Tak ta tvářenka a rtěnka od Sleeku mě hodně zaujlay, vážně moc hezké odstíny :) A jinak super článek :)

    OdpovědětVymazat
  21. krémy manufaktura jsou skvělé! jinak i ostatní produkty vypadají hodně zajímavě! :)

    OdpovědětVymazat
  22. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tvářenky od Sleeku mám dvě, možná jsi viděla na blogu, mám i tu tvou;) ale nějak ji nepoužívám. freeman je bezkonkurenční

      Vymazat
  23. já se na tyhle články vždycky těším jak malá :D :))
    manufakturu mám moc ráda, nejvíc jsem si oblíbila kolekci hroznové víno, pivo a mojito ( mají úplně úžasně vonící krém na ruce! ). sleekem jsi mě zase navnadila, jejich tvářenky jsem si přímo zamilovala, už dlouho si chci nějaké objednat, líbí se mi jejich tvářenkové tria, ale to lze objednat pouze z jejich oficiálních stránek. až budu ve Fannce, tak asi vezmu ten odličovák, zkouším teď jeden za druhým a ještě pořád nejsem na 100% spokojená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsem ráda :) z kolekce Mojito si chci určitě něco pořídit, protože opravdu skvěle voní!! Já odličováky také střídám a také jsem nenašla ještě ten úplně pravý, ale každopádně tímhle myslím nic nezkazíš, je dobrý! ;)

      Vymazat
  24. color tattoo si musím nutně pořídit :-) jinak moc hezká receenze

    OdpovědětVymazat
  25. Asi taky zkusím něco od Sleeku :)

    OdpovědětVymazat
  26. Věci od Sleeku mám moc ráda, teď jsem si zrovna objednala jednu z jejich proslulých paletek a jsem nadmíru spokojená.
    Jinak z Manufaktury používám hydratační tělové mléko s hroznovým olejem a panthenolem a jsem též moc spokojená, naprosto božsky voní a úžasně hydratuje. Taky se mi líbí, že jsou to české výrobky, hlavně se mi ale líbí ta cena, která je celkem příznivá :-)

    OdpovědětVymazat
  27. Značku MANUFAKTURA poznám už od Vianoc keď som si kúpila vitamíny na spevnenie nechtov a vlasov, bol k ním pribalený aj ich krém. Bola som doslova unesená jeho vôňou, odvtedy som vyskúšala už viacej ich výrobkov a som nadmieru spokojná :) fakt sa to oplatí vyskúšať...
    Značku FREEMAN vôbec nepoznám, kupuješ túto masku normálne v drogérií ako je napr. aj DM?? :)
    A páči sa mi tvoja recenzia na antibakteriálny gel, naozaj väčšinou každý jeden ktorý som vyskúšala je taký že po jeho nanesení mám lepkavé ruky, je to taký hlúpy pocit vždy...ale inak vďaka naozaj za skvelé tipy :)))
    Ak sa niekedy budeš nudiť a mať čas, pozývam ťa na môj nový blog :)
    http://slyfestyle.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. v DM u nás Freeman nemají, ale v Rossmannu ano a pak také ve Schleckru :)

      Vymazat
  28. díky za tipy:)
    collor tattoo bych chtěla zkusit,ale tenhle hnědý odstín jsem bohužel zatím v drogerii neviděla

    OdpovědětVymazat
  29. Jej, strasne si ma potesila, ze si spomenula Freeman Beauty masky - ja ich mam asi tri a vsetky neskutocne zeriem! Velmi sa mi po nich zlepsila plet, normalne som bola prekvapena, ze taky lacny vyrobok a ma taku silu! A to Avocado/Oatmeal mam aj ja, len s novym obalom... az som sa normalne potesila, ze maju nejaku novu radu :-P. U mna uplne top vyrobky!

    VeVe (imperfectwonderland.blogspot.com)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nene tohle je právě ta stará no :) Jinak ty masky jsou opravdu super a hlavně je jich dost za celkem myslím super cenu! ;)

      Vymazat
  30. Gratuluji k první tisícce čtenářů a doufám, že se Ti čtenářská základna bude jenom rozšiřovat:-)
    Kosmetika na jedničku, musím se podívat po té tvářence!

    OdpovědětVymazat
  31. Masku mám teď druhý den, na mé póry působí fakt zázračně.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...