|| || || || || || || 

18. července 2014

HUAWEI Ascend P7 ;)

Při pátku si opět odpočineme od outfitů a kosmetiky. Ráda bych se dnes věnovala další chytré "hračce" se kterou jsem měla poslední dny tu čest.Všichni určitě víte, že nedávno jsem testovala telefon LG G2, který jsem nakonec i vyhrála. V krátkém čase mi přišla další nabídka na otestování dalšího telefonu, ale tentokrát značky Huawei. Osobně tato značka je pro mě velká neznáma a právě proto mě celkem zajímalo co vlastně za telefony v současnosti nabízí a jak jsem tady už několikrát zmiňovala. Jsem typ, který si potrpí na nejrůznější novinky co se týče elektroniky takže jsem moc ráda vyzkoušela pro mě opět něco úplně nového.
Testovala jsem nejnovější model Ascend 7. Na první pohled mě zaujalo jak moc je telefon tenký (pouhých 6,5mm) a velmi lehký. Celkové vzhledové zpracování působí velmi luxusně. Přední  i zadní strana displeje je ze skla. U displeje se jedná o nepoškrábatelné speciální sklo Gorilla Glass. Displej má 5 palců a celkově telefon do ruky padne skvěle. Neměla jsem žádný problém s ovládáním jednou rukou. Velmi se mi také líbila kvalita displeje, sytost a ostrost barev. Co také oceňuji je dobrá viditelnost na přímém slunci. Když už jsem u displeje, tak se přiznám, že mě osobně telefon trošku svým vzhledem hlavní plochy/menu připomíná iPhone od Apple. Na pravé straně telefonu se nachází (viz. fotografie) tlačítka k ovládání hlasitosti a zamknutí telefonu. Obě tyto tlačítka je možné nastavit k pohodlnějšímu ovládání fotoaparátu, kdy mohou posloužit buď jako zoom nebo přímo k focení. Což je myslím velmi praktické. Přední fotoaparát má 8MPx (ideální pro ty z Vás, kteří si libujete v současném trendu focení selfie, protože Ascend P7 dokáže zachytit i speciální panoramatickou selfie), zadní fotoaparát má 13MPx. K fotoaparátu můžu říct jen jediné. Fotí opravdu nádherné ostré fotky a je možné i díky další speciální, nové a hlavně velmi rychlé funkci pořídit fotky  už za 1,2s. P7 má také v nástrojích telefonu výbornou správu telefonu, která se stará o čištění úložiště a celkové urychlení telefonu. Telefon je tím výkonnější a souvisí s tím i výdrž baterie. Zde je opět další vychytávka v podobě nastavení inteligentního úsporného režimu, který lze nastavit podle potřeby jak dlouho potřebujete, aby telefon se udržel ještě v aktivním provozu. Režim si můžete zvolit ze tří stupňů: normální, inteligentní a ultra. Má zkušenost s výdrží baterie při aktivním celodenním, průběžném používání (kontrola facebooku, instagramu, několik sms, telefonování a občas nějaká ta hra) telefon mi vydržel do dalšího nabití krásné 2 dny. Což u chytrých telefonů je dle mého nádherný výkon. Tento nadupaný telefon s všemožnými vychytávkami je možné sehnat již od 9 999,- což oproti konkurenčním telefonům na to všechno co umí je dle mého krásná cena. Já osobně jsem s ním byla moc spokojená. Co se týče funkcí neměla jsem žádný problém. Jen možná takový detail, který je čistě moje osobní preference na mě telefon má celkem dost ostré hrany. Doteď jsem na to nebyla zvyklá, ale to jen spíš otázka zvyku. Pokud Vás telefon zaujal, tak si určitě nenechte ujít agentskou soutěž s Jardou Jágrem -TADY-. Podrobné info najdete přímo na webu a po splnění všech úkolů je možné právě tento telefon vyhrát. Takže hodně štěstí všem :)

15 komentářů:

  1. No vypadá krásně :) Ségra má taky Huawei a je s ním spokojená
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já když se zamyslím tak právě v okolí ani o nikom nevím, kdo by tuhle značku měl :)

      Vymazat
  2. Taky mám huawei a to sklo je fakt skvělý, opravdu se neponičí

    OdpovědětVymazat
  3. Zrovna tenhle si chci pořídit :) ale budu si na nej muset jeste chvilku počkat bohuzel :(

    OdpovědětVymazat
  4. Tenhle je naprosto perfektní! i když cenově by mohl být tak o 2 tisíce niž,takže ještě o pořízení musím popřemýšlet :)

    OdpovědětVymazat
  5. Hm, ten bych si taky nechala líbit!

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá velmi pěkně :)
    Momentálně se koukám po nějakém mobilu, ale chci s plnohodnotnou klávesnicí a tam je výběr opravdu mizerný...


    PS: Moc ráda bych tě pozvala na svojí první GIVEAWAY
    http://lovies47.blogspot.cz/2014/06/giveaway-01.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu. Takový mobil jsem už dlouho neviděla. Teď je trh plný jen dotykových.

      Vymazat
  7. Mám Huawei P6 a jsem maximálně spokojená! P7 musí být vážně něco... :)) vypadá úžasně :)

    OdpovědětVymazat
  8. mám P6 a je to miláček, opravdu kvalitní mobil :) s tvou zmíňkou o podobnosti s iphonem souhlasím plně, já jsem to s kámoškou, která má iph zkoumala a těch podobných znaků je hodně :D mrzí mě, že jsem si nepočkala čtvrt roku na P7, protože ty dva tisíce na víc bych za ten krásný foťák klidně investovala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo ono s tou elektronikou je to hrozné. Člověk si něco koupí, přinese to domů a v tu chvíli je to už vlastně staré. Kdyby měl člověk stále čekat až vyjde novější model nemohl by si koupit nic a nebo kupovat každý půl rok nový :D

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...