|| || || || || || || 

3. června 2015

... květnové tipy :)

Dnešní článek jsem měla původně připravený na včera, ale nějak jsem to špatně nastavila a bohužel se nezveřejnil, jak jsem večer zjistila. Takže proto až dnes tu jsou mé pravidelné kosmetické tipy a už teď mohu prozradit, že tento měsíc tu mám hned tři zklamaní. Více se dočtete níže. Přeji hezký den :)neww_YMax
Pantene PRO-V šampon na barvené a matné vlasy (drogerie 75,-)
Minule jsem tu chválila šampon a kondicionér z této stejné řady PRO-V na oslabené a poškozené vlasy. A jelikož se mi dostal do ruky i tento na barvené a matné vlasy, tak jsem ho tento měsíc začala používat. Bohužel už cca po týdnu jsem si všimla, že mé vlasy jsou hrozně vysušené (hlavně konečky) naprostá hrůza a jelikož nic jiného z vlasové péče jsem kromě tohoto šamponu nezměnila bylo jasné, že za to může on. Takže tento šampon já rozhodně nedoporučuji, protože mě opravdu vůbec nesedl. 
DSC_6788_YMax DSC_6792_YMax
Sebamed - regenerační šampon + kondicionér (drogerie ???)
Výše zmíněný šampon jsem vyměnila za toto duo regeneračního šamponu a kondicionéru od značky Sebamed od které mám vlasovou péči úplně poprvé. Moc se mi líbí, že oba produkty jsou velmi jemně parfemované po různých až příliš převoněných šamponech je tohle po čase zase super změna. Používám tuto řadu asi necelé tři týdny a rozdíl je opravdu znát. Konečky vypadají již mnohem lépe a celkově vlasy vypadají více "živě" a né vysušeně a bez života jako tomu bylo ještě před pár týdny.
Více o této řadě si můžete přečíst -ZDE-.
DSC_6783_YMax
Dove - powder soft antiperspirant (drogerie cca 80,-)
Dove celkově jako značku mám poslední dobou ráda čím dál více. Je to celkem zvláštní, ale dřív mi její typická parfemace vůbec nevoněla a divila jsem se mamce, jak může používat jejich tělová mléka. Postupem času musím říct, že i já jsem si tuhle vůni oblíbila a momentálně mi velmi voní tento nový antiperspirant. Je to taková příjemná pudrovo-květinová vůně. Nedělá fleky na oblečení, nelepí a hlavní účel za mě tedy splňuje na jedničku :)
DSC_6793_YMax
Essence - 01 Wearing only a smile dlouhotrvající rtěnka (drogerie 70,-)
Tohle je další propadák minulého měsíce. Rtěnka na mých rtech vypadá naprosto příšerně. Hrozně zalézá do vrásek a měla jsem celkově pocit, že jsem si na rty namazala snad korektor + její parfemace je mi velmi nepříjemná. Takže tenhle odstín za mě opravdu ne.
DSC_6815_YMax rtenky
KIKO - Luscious cream creamy lipstick 517 Rosa Fluo (KIKO 5 eur ve slevě)
Bohužel ani tuto rtěnku nemůžu pochválit. Rtěnka má sice nádherný zářivý růžový barbie odstín, ale zalézá do vrásek a na rtech žmolkuje což nevypadá prostě hezky. Stačí, ale použít před nanesením balzám a pak to vypadá už zase trochu lépe a rtěnka je přijatelně nositelná. Každopádně ta minulá KIKO z jiné řady, kterou jsem v dubnových tipech tolik chválila je 100x lepší :)
DSC_6825_YMax
Sally Hansen - modrý 130 Blue Me Away! (TETA 100,-) korálový 546 Get Juiced (DM ve slevě 60,-)
Několik SH laků doma už mám a patří k mým oblíbeným. Mají krásné odstíny a s výdrží jsem také velmi spokojená. Modrý lak má více užší štěteček než ten korálový. Více mi vyhovuje sice ten širší, ale nemám problém s nalakováním ani u toho druhého. Jsem zvyklá na různé štětečky a za ty roky lakování mám už praxi. Ve skutečnosti ten korálový má, ale trošku jinou světlejší barvu než na této fotce v lahvičce. Fotky na nehtech jsem bohužel zapomněla pořídit :(
DSC_6801_Xe847 DSC_6802_Xe847
Balea - gel proti puchýřům (DM cca 70,-)
Perfektní věc pokud vás trápí nějaké boty a dělají vám odřeniny/popáleniny/puchýře. Stačí jednoduše malé množství gelu aplikovat ve slabé vrstvě na ta místa, která jsou nejvíce ohrožena "třením" v botě a máte po problému. Vyzkoušeno u gumových Melissek a já si to teď nemůžu vynachválit. Je to vážně perfektní věc a teď na léto určitě potřebná pro spoustu z vás :)
DSC_6844_YMax
H&M - tvářenka Coral (H&M ve slevě 1,50 eur) 
Krásná broskvová tvářenka z H&M, kterou jsem objevila nedávno v Drážďanech v super slevě. Upřímně bez té slevy bych si tam tvářenku asi ani nikdy nekoupila. Překvapivě práší úplně minimálně a na tvářích vypadá opravdu hezky, nedělá fleky a výdrž je také uspokojivá. Jen na můj vkus by mohla obsahovat více třpytek, které já mám ráda.
DSC_6836_YMax DSC_6838_Xe847 DSC_6847_YMax
Lovely Things || FACEBOOK || ASK.FM || INSTAGRAM ||

27 komentářů:

  1. Dove vyrobky mam velice rada.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  2. Pantene šampony mi také vůbec nesedly, hrozně rychle se mi po nich mastí vlasy:/ Od Dove mám nejraději sprchové gely, vždy dobře hydratují, jsou krémové a vždy mi po koupeli dlouho voní pokožka:) Deodoranty od Dove mě nikdy neochrání proti pocení teď raději pořád požívám tuhé od Rexony a už nechci jiné:)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten gel na puchýře fakt funguje? Tak to docela čučím, protože v tom případě ho potřebuju! Vlastně Balea má cokoliv na nohy super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. opravdu :) používám to teď už několik týdnů u Melissek a jsem nadšená! ;)

      Vymazat
  4. Mně naštěstí Pantene šampony docela vyhovují :). A rtěnky od Essence mi neseděly nikdy, už bych si žádnou nekoupila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já měla kdysi nějakou růžovou a ta nebyla špatná i když výdrž samozřejmě nic extra. Spíš takový fajn balzámek :)

      Vymazat
  5. Pantene šampon chci vyzkoušet, momentálně mi nejvíce vyhovuje od Elseve šampon pro objem, na doporučení kadeřnice jsem právě hledala šampon bez silikonů. A tvářenka vypadá moc pěkně asi se po ní v H&M podívám, ikdyž se mi moc ani nechce věřit tomu, že by zrovna tvářenka z H&M byla nějak spolehlivá ale třeba mile překvapí. :-)
    LuxureGirl

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za tip na Dove deo, Dove značku mám ráda moc :) A barva rtěnky Kiko je úžasná

      Vymazat
    2. Mě právě fakt mile překvapila i když samozřejmě mám doma lepší, ale na to že je z H&M ji hodnotím fakt kladně. Za plnou cenu, která je myslím okolo 150, - bych do ní nešla, ale za tu cenu co jsem jí koupila je super :)

      Vymazat
  6. Kiko rúž je naozaj krásny, farba je prekrásna, ale škoda že sa žmolkuje..:( Inak ten gel na puchýře vážne potrebujem..:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Tvářenka vypadá moc hezky a po tom gelu se budu muset podívat, puchýře mám skoro z každých nových bot :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě ho kup, protože je to teď v létě vážně věc k nezaplacení :)

      Vymazat
  8. Ta tvářenka vypadá hezky, já naopak třipytky moc nemusím :) Jinak lak od SH jsem si nedávno pořídila a výdrž je zatím nejlepší ze všech laků, co jsem kdy vyzkoušela, takže jsem z něj vážně nadšená .)

    OdpovědětVymazat
  9. Ten antiperspirant od Dove budu muset vyzkoušet, láká mě ta vůně :)

    Essence event

    OdpovědětVymazat
  10. Laky od Sally Hansen miluju co jsem v Dánsku :) Přijde mi že opravdu drží, a navíc mají často akci 3 za 2, tomu nejde odolat :))
    Lenny Mali i Danmark

    OdpovědětVymazat
  11. Rtěnky a tvářenka vypadají skvěle.Antiperspirant od Dove je fajn

    OdpovědětVymazat
  12. tak ten gel proti puchýřům musím v DMku omrknout! :) puchýřové peklo zažívám pokaždé, když si koupím nový pár bot, au :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to si ho určitě pořiď, protože teď v létě je to vážně věc k nezaplacení :)

      Vymazat
  13. tyjo, ještě se mi asi nestalo, že bych s Pantene nebyla spokojena :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já měla nedávnou jinou řadu a ta mi vyhovovala, ale tahle bohužel ne no :(

      Vymazat
  14. Tu rtěnku od essence jsem si také koupila, je bombastická, ale bohužel se min někam zatoulala :(
    Lovies 47
    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  15. Rtěnky Essence mě všeobecně moc nebaví, i když si je většina chválí. :) Zaujala mě vůně od Dove, musím se na ni podívat až budu zase v drogérce. A ta rtěnka Kiko má vskutku výživnou barvičku, škoda že je tak problémová...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já měla před nějakým časem takovou růžovou od Essence rtěnku a to byl takový příjemný balzám. Nebyla špatná, ale tahle nude je fakt příšerná.

      Vymazat
  16. Sebamed mám ráda :)

    http://www.shoesmaniac.cz/2015/06/giveaway-shein-120-usd.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...