|| || || || || || || 

7. července 2014

... basic sukně :)

Hezký začátek nového týdne. Dnes tu mám fotky outfitu z minulého týdne, které mi nafotil přítel. Vzala jsem si na sebe poprvé novou basic sukni z C&A, kterou jsem zde nedávno ukazovala a teď docela lituji, že jsem si nevzala i černou, protože je skvělá. Tílko jsem kupovala minulý týden v H&M ve slevě. Jako každý rok jsou tam momentálně velké slevy a já tam mimo jiné objevila nádherné kotníkové boty za pouhých 200,- (viz. můj instagram). Ze kterých mám teď velkou radost. Takže na podzim je tady určitě hodně uvidíte. Dnes ráno mi udělal také velkou radost balíček ze sheinside.com. Přišla mi krásná halenka s velkou mašlí na zádech a nové šortky (foto opět na instagramu). Oboje mi krásné sedí takže se už těším až v tom vyrazím odpoledne ven a nafotím outfit. V pátek se chystám do Prahy a ráda bych si pořídila nějaké bílé kalhoty. Nikdy se mi bílá barva nelíbila a v mém šatníku nemá snad ani žádné zastoupení, ale teď se to obrátilo a ráda bych to změnila. Minulý týden jsem si objednala toto bílé sako, tak jsem moc zvědavá až mi přijde jak se v něm budu cítit :) Pro dnešek je to asi vše a vy nezapomeňte, že se stále můžete zapojit do GIVEAWAY o voucher na 1000,- do Adidas NEO. Mějte se hezky a já jdu vařit dýňovou polévku :)
Tílko - H&M
Sukně - C&A
Sandálky - asos.com
Brýle - firmoo.com

21 komentářů:

  1. Kočka :) sluší Ti to, máš pěkný štíhlý nohy

    OdpovědětVymazat
  2. Tady ti to vážně sekne :) ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Líbí se mi to, hlavně tedy ty boty!

    OdpovědětVymazat
  4. Odpovědi
    1. jste milé holky! Děkuji, ale tak dokonalé zase nejsou. Spíš ty podpatky dělaji svoje :)))

      Vymazat
  5. Sluší ti to! Ty boty v H&M jsem si koupila také a mám z nich hroznou radost! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. parááda :)))) kup roku vid! Já měla(mám) normálně druhé Vánoce z toho :D

      Vymazat
  6. Sluší ti to..! ;) Mít tvou postavu...jo to by bylo.. :D Ty botky jsou nádherné, brala bych ty samé, jen aby nebyly lesklé...Podobné měli letos na jaře v CCC , s kamínkama, ale kolem paty byly strašně vysoké a absolutně se v tom nedalo normálně chodit, což byla škoda, protože jinak byli moc pěkné a už dlouho po takových koukám, objednat je z netu si netroufnu.. :(

    Debie

    www.thingsbydebie.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V CCC jsem po nich také koukala a o těch co píšeš jsem také uvažovala a zkoušela si je a opravdu se nedalo v nich chodit. Boty, které jsou nepohodlné už v obchodě jsou dost podezřelé. Na asos.com, kde jsem tyhle moje objednávala mají právě bot v tomto typu moc a jedny hezčí než druhé. Já se objednávat nebojím. Kdyby náhodou, prodám je dál a koupím větší/menší :))) Jinak děkuju moc!

      Vymazat
  7. Ten top má super vzor!
    Jinak tuhle sukni mám v černý, heč ;) Dá se pořídit v H&M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. žejo :) líbil se mi hned na první pohled. Jo? Tak to se v H&M po ní musím také podívat :)

      Vymazat
  8. achjo, Ty a slevy, to fakt není možný :D já byla v H&M, ale boty, které by se mi líbily samozřejmě v mé velikosti nebyly, grrr! outfit je super, tyhle sukně mám ráda :)

    OdpovědětVymazat
  9. Nemohla jsem si nevšimnout těch velkých zlatých hodinek! :) Takové jsem dlouho sháněla a nakonec jsem je za příznivou cenu sehnala na www.answear.cz, nemáš je také z toho e-shopu? :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...