|| || || || || || || 

8. července 2015

... červnové tipy :)

S poslední zkouškou na počátku tohoto měsíce a začátkem prázdnin jsem tento měsíc úplně zapomněla na mé pravidelné kosmetické tipy. To se přiznám hned na úvod. Takže se omlouvám za týdenní zpoždění, ale snažím se si volno užívat jak jen to jde. Příští týden se chystám zase na nákupy do Drážďan, ale o tom vám samozřejmě brzy pak zvlášť napíšu. Teď už se jdeme konečně podívat na ty produkty, které jsem používala v červnu :)
DSC_7000_YMax
Diamond Collection - Coconut vanilla tělové mléko (parfemy-elnino.cz 42,-)
O tomhle tělovém mléku jsem se tady již nedávno zmiňovala. Na tuto značku jsem narazila úplnou náhodou při objednávce na parfemy-elnino.cz, když jsem si objednávala parfém. Mléko mi obalem velmi připomíná tělová mléka a body spreje od Victoria's Secret a musím říct, že se jedná v podstatě o opravdu podobný produkt jako jsou mléka od VS. Vybrala jsem si mojí nejoblíbenější kombinaci vanilku&kokos a vůně je vážně nádherná. Bála jsem se, že za tu nízkou cenu bude mléko nějaký páchnoucí hnus, ale opak je pravdou. Za tu cenu je to rozhodně super produkt. Krásná vůně, rychle se vstřebává a příjemně hydratuje. Takže pokud budete někdy na elnino objednávat mrkněte na tuhle značku a třeba také něco vyzkoušejte :)
DSC_6994_Xe847 Dove - Invisible Dry antiperspirant (drogerie 85,-)
Nový antiperspirant od Dove, který byl testován na sto barvách a díky svému složení by neměl na žádné barvě zanechat nevzhledné bílé stopy (viz. níže fotka z mého testování) bílé stopy opravdu nezanechává. Antiperspirant voní typickou "pudrovou" vůní pro Dove, kterou určitě všechny moc dobře znáte. Já tuhle vůni nikdy moc v lásce neměla, ale časem jsem si na ni zvykla a naopak ji mám moc ráda. Řada invisible dry má v nabídce tento klasický sprej, tuhý a kuličkový antiperspirant. Zaručuje až 48h ochranu před pocením, ale takovou dlouhou dobu nikdo z nás myslím nepotřebuje. Takže tolik hodin jsem ho opravdu netestovala. Mě osobně stačí cca těch 10h a to zvládá na výbornou :) 
DSC_6992_YMax Nepojmenovaný 1
Lanvin - Marry Me! (parfemy-elnino.cz 776,-/75ml)
O mém novém parfému jsem vám tady už také nedávno psala. Koukala jsem po něm už asi dva roky a až letos jsem se rozhodla, že si ho tedy pořídím. Líbí se mi roztomilý flakonek a samozřejmě jeho vůně. Cítím z něj hlavně pomeranč, broskev a jasmín. Krásná svěží vůně, které já prostě můžu. Výdrž je individuální, ale na mě je to cca půl dne a pokud se chystám večer někam ven, tak se stejně navoním i tak znovu. Takže jsem spokojená :)
IMG_20150627_211353 EOS - Strawberry sorbet ( Douglas v Drážďanech cca 4 eura)
Jedno borůvkové "vajíčko" od EOS jsem už měla a byla jsem s ním moc spokojená. Takže když jsem objevila, že v Drážďanech je prodávají v Douglas koupila jsem si i druhé. Tentokrát jsem si vybrala s vůní jahodového sorbetu a jsem opět spokojená. Příjemně voní, vyhovuje mi praktické balení, kterým se balzám dobře aplikuje, sladká chuť a dobrá hydratace.
DSC_6972_YMax Aussie - Miracle Shine (DM 149,-/kus)
Jedna z posledních novinek od Aussie na našem trhu a to je tato řada pro matné a unavené vlasy. Jestli něco na Aussie miluje, tak je to jednoznačně vůně jejich produktů, protože mě osobně voní z vlasové péče co jsem zatím vyzkoušela od různých značek úplně nejvíce právě Aussie. Používám teď už nějaký čas celou řadu šampon + kondicionér + masku a jsem moc spokojená. Tahle řada mi sedí, protože moje vlasy byly poslední dobou vyloženě takové dost "unavené". Šampon velmi dobře pění a společně s kondicionérem tvoří super dvojici. Po umytí jdou vlasy krásně rozčesat a když ještě 2x do týdně použiji masku je to zase úplně o něčem jiném. Mám pocit, že teď moje vlasy vypadají zdravě a opravdu se i více lesknou. Takže za mě tahle řada rozhodně ano!
DSC_6977_Xe847 Sally Hansen - laky na nehty (parfemy-elnino.cz 42,- / 60,-/kus)
Sally Hansen laky mám poslední dobou hodně ráda. Objevila jsem totiž, že na elnino je mají za super ceny. Od 42,- do 60,- což se mi zdá opravdu dobrá cena. Laky se dobře aplikují a mají výbornou výdrž. Týden naprosto s klidem na mých nehtech. Naposledy jsem si vybrala tyhle tři krásné odstíny 310 Pretty in hot pink, 165 Pink Punk, 230 Pep-lum.
DSC_6988_YMax
Lovely Things || FACEBOOK || ASK.FM || INSTAGRAM ||

13 komentářů:

  1. Ach eosy. Teď jsem ztratila můj první a na netu jsou strašně předražené. Nevíš, jestli se v Německu dají sehnat v drogérce?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že právě bohužel ne. Ale byla jsem v Drážďanech naposledy v květnu a to jsem je neviděla v DM ani v Rossmannu :(

      Vymazat
    2. parfums.cz (159,-) ..možnost vyzvednutí zboží na pobočce zdarma

      Vymazat
  2. Laky maji nadherne odstiny. Dove take pouzivam, tento ve spreji jsm mela a uper a tedka mam tuhy a ten mi vyhovuje vic.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám celkově tuhé také raději než spreje....vlastně cokoliv jen ne kuličku, haha :))))

      Vymazat
  3. Jojo, Marry me je krásná vůně. když jsem si pořizovala první parfém, dost jsem váhala mezi ní a klasickou Jeanne :)

    OdpovědětVymazat
  4. tie laky majú neskutočné farby :) a eosky by som už konečne chcela vyskúšať, ale nakoľko sa u nás predávajú na nete cca za 7€, tak som ti povedala, že toľko za to nedám.

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. EOS jsem měla několikrát a za mě spíše takový průměr, ale to balení je rozkošné :). Aussie mám ráda a parfém Lanvin moc hezky voní!

    OdpovědětVymazat
  6. Super článek! Našla jsem tu i pár mých oblíbených věcí. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Úplně koukám za jak výhodnou cenu jsou na el ňiňu laky Sally Hansen, budu tam muset zabrousit i pro to vanilkové tělové mléko :)

    Zaměřeno na: Kosmetika MOJE ♥

    OdpovědětVymazat
  8. Marry me mám a voní úžasně. A EOS si jdu právě objednat x)
    http://plesatazpevacka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...