|| || || || || || || 

30. července 2015

... letní random I.

Polovina prázdnin je za námi a já dnes zjistila, že jsem minulý měsíc zapomněla publikovat random fotek. Proto jsem se rozhodla dnes z první poloviny prázdnin udělat takový větší foto-článek a další část bude zase někdy jindy :) No už mě znáte já fotím skoro vše takže fotek mám opravdu hodně, tak snad se vám budou líbit. Příští pondělí se můžete těšit na mé kosmetické tipy za červenec a pak určitě na nějaký outfit :)
Zmrzlinu naprosto miluju a to nejen v létě. Chodím třeba i zimě ráda na mcflurry. Pokud jsem, ale v Praze chodím do Angelato, kde mají úúúúplně tu nejlepšííí zmrzlinu co znám a těch příchutí.....no nikdy nevím jakou vybrat. Momentálně mi hodně chutná slaný karamel a kokos :) Tento měsíc jsem, ale s kamarádkou navštívila pro mě úplně nové a doposud neznáme Puro Gelato, které se nachází kousek od Náplavky a tam jsem se zamilovala do příchutě kiwi, která byla opravdu extra osvěžující :)
Ledová káva je po zmrzlině hned můj druhý nejlepší parťák :) Nové karamelové latté z Costa Coffee můžu také doporučit :) 
A když se ochladí, tak teplá klasika v podobě karamelového macchiata neurazí nikdy :) Tohle je focené na začátku měsíce před poslední zkouškou z dějin umění :)
Další bistro, které jsem chtěla už delší dobu navštívit byl Delmart. Pokud sledujete instagram, tak vám fotka těchto salátu, které tam dělají určitě neunikla. Upřímně já nejsem zrovna člověk, který vyhledává saláty, ale tady mě to opravdu velmi lákalo a teda tenhle salát, který jsem si tam sama sestavila byl ten nejlepší salát jaký jsem v životě jedna. Vůbec bych nečekala, že z toho budu až takhle nadšená, ale byl vážně výborný, čerstvý a prostě úžasný. Porce je opravdu veliká a ani jsem ho celý nedojedla. Takže rozhodně také doporučuji a já už se nemůžu dočkat až tam příště půjdu zase na oběd :)
Klasika všech klasik - caesar salát :)
Oblíbené patatas z Boulevard Bageterie si ráda kupuju na cestu vlakem :D
Pokud je více času ráda chodím samozřejmě na celé menu :D
V Drážďanech naše oblíbené jídlo a to je fish & chips z Nordsee :)
Oblíbené zapečené těstoviny s brokolicí a sýrem :)
Včerejší relax opět v Costa Coffee s jejich výborným latte a novým broskvovým cheesecake, který je teda také výborný :)
Když už sladké snídaně, tak nejraději v podobě palačinek :)
... dnešní z ovesných vloček a tvarohu :)
Slané snídaně mám stejně, ale raději :)))
Další z mých velmi oblíbených jídel a to je cibulový koláč :) Tenhle jsem dělala tento víkend.
Zdravé svačinky :))))
Frappé z McCafé joo to také můžu :D
Přítele oblíbení tousty :D
Zásilka od Giraffe smoothie. Upřímně asi nejhnusnější smoothie co jsem kdy měla. Za ty peníze, které stojí v Albertu bych si ho nekoupila ani náhodou. Přišlo mi chuťově hrozně umělá a jedno jsem dokonce i vylila do dřezu. Takže tohle vám opravdu nedoporučuji!
Slevy v M&S :)
A také jsem tento měsíc navštívila další podnik okolo, kterého je hlavně opět na instagramu velké halóó a všichni tam hrozně rádi chodí - Ema espresso bar. Přiznám se, že tohle byla moje třetí návštěva, ale ty první dvě tam vždy bylo tolik lidí, že se mi nechtělo čekat a odešla jsem. Naposledy jsem si tam tedy konečně už dala ledové cappuccino cestou na vlak a hodnotím ho kladně. Ale nijak zvlášť nadšená z toho nejsem a jsem asi jediná, které ten interiér tam přijde naprosto příšerný a necítím se tam dobře. Ale poloha u Masarykova nádraží je super. Takže v budoucnu tam třeba zase někdy i zajdu pro něco do ruky, ale sedět přímo tam mě neláká vůbec.
Sváčinky :)
Zmrzlina, ledové kafe a Aperol ten uzavírá tu mojí letní  "svatou trojici" haha :D
Náplavka :)
Ke grilování :)
Fotogenický kanál z Drážďan, hahaha :D
Jogurt ze kterého jsem byla naprosto nadšená, ale bohužel ve finále mi vůbec nechutnal a příště se budu raději držet mých oblíbených vyzkoušených příchutí jako je borůvka a višeň :)
Ještě něco málo z nákupů k moři, které jsem zapomněla minule ukázat.....
Na výletě s Olympusem PEN E-PL7 :)
Vesmíné nákupy v Lidlu :D
... a další nákupy z Lidlu :D boty Crocs pro mě a pro naší čtyřnohou vodítko :)
Na procházce okolo Labe :)
Na cesty....
Nákupy, protože jsou SLEVY, SLEVY, SLEVY :D
... a vyplatilo se, protože jsem objevila třeba v Gate tyhle super sandálky, které jsem vám tady už nedávno ukazovala :)
Nový oblíbenci od makeuprevolution.cz
Jak už jsem vás začátkem týdne informovala na instagramu a facebooku, tak konečně se i u nás v DM dají sehnat tyhle populární "vajíčka" od EOS :) Od tohoto týdne by měli být už prý v každém DM :)
Zlaté tetování mě stále baví :)
A na závěr malý tip na lahodné osvěžení :) V Lidlu jsem si o víkendu koupila ve výprodeji tuhle silikonovou formu, která je sice určená na pečení, ale já ji používám na tvoření ledové kávy. Uvařím si silkou rozpustnou kávu, osladím agáve sirupem nechám vychladnout a naliji do formiček dám do mrazáku a po zmrznutí jednotlivé "bubáky" servíruji ve studeném mléce. Chutná to jako kupovaná ledová káva v té krabičce :)
Lovely Things || FACEBOOK || ASK.FM || INSTAGRAM ||

15 komentářů:

  1. Ježiš ty ale děláš chutě! Takového jídla!!! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Tvoje random fotky miluju, asi proto, že je všude jídlo:-). Díky za tip na zajímavou výrobu domácí ledové kávy a taky na Eos v DM.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D chápu! Jídlo je prostě největší potěšení :)))) nemáš zač. Doufám, že Ti bude káva chutnat :)

      Vymazat
  3. Super fotky, zrovna bych si dala kávu z Costy :D :)

    Haul | July 2015

    OdpovědětVymazat
  4. Miluji tyhle tvé články a hlavně fotky! :))) Tolik jídla. :)

    http://style-and-smile15.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. samý jídlo!
    to tílko s legínama z lidlu vypadaj skvěle! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherné fotky! Hlavně ty tvé snídaně ;) jo a já osobně miluju Alpro jogurt citrónový koláč, ten je výborný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně ten cremoso jogurt je také můj nejoblíbenější :) a děkuju!

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...