|| || || || || || || 

22. července 2014

... nový křivák z Manga (Drážďany)

V sobotu jsem si udělala s mamkou jako už tradičně nakupovací výlet do Drážďan. Náš cíl byla hlavně kosmetika. Oblečení jsem žádné v plánu neměla kupovat. Vzhledem k tomu, že jsem si před cca dvěma týdny koupila novou Michael Kors kabelku, kterou tady můžete poprvé vidět v outfitu a asi jí tu teď uvidíte neustále, protože jsem z ní hrozně nadšená a nosím jí teď pořád. Snažím se teď opět trochu šetřit a navíc nikde se mi nic nelíbilo. Už opravdu nemusím mít každé tílko/tričko v H&M co má na sobě červenou cedulku jako tomu bývalo dříve. Úplně neplánovaně jsem si ale koupila křivák v Mangu. O tom, že si chci nějaký kožený koupit jsem tu už psala před nějakou dobou. Nebo spíš takto. Netrvala jsem na koženém, ale na kvalitním. Křiváků z koženky, které většinou nedrží svůj tvar mám několik. No a když jsem viděla tento v Mangu bylo rozhodnuto. Není sice kožený, ale byla to prostě láska na první pohled a navíc zatím působí velmi kvalitně. Takže doufám, že mi nějaký čas vydrží. Nemůžu se dočkat až na něj bude počasí a já v něm vyrazím ven. Mimo to jsem si tedy koupila nějakou kosmetiku, kterou Vám ale ukážu až v kosmetických tipech. No a samozřejmě jsem nezapomněla si dát v Centrum Galerii mé oblíbené sushi a jelikož v sobotu bylo opravdu šílené vedro caramelové frappuccino posloužilo jako výborné osvěžení :) 

28 komentářů:

  1. končne na niekom vidím aj túto veľkosť Korsky, prednedávnom som o nej uvažovala, ale podľa obrázkov som si tak celkom nevedela predstaviť veľkosť pri mne, tebe ide perfektne a teším sa na ďalšie posty, kde sa s ňou ukážeš:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji také mám pocit, že se ke mě moc hodí k mému stylu :) Jinak bude se tu objevovat určitě často, protože jí teď tahám stále dokola :)

      Vymazat
  2. Křivák Ti sluší a ta kabelka je krásná :)
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. těším se na kosmetické nákupy :)) miluju nakupování v Drážďanech a doufám, že se tam zase brzy podívám :))

    OdpovědětVymazat
  4. Křívák vypadá moc pěkně a sluší ti :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc ti to sluší! :) Ten křivák vypadá krásně :)
    http://jeanne-s-world.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Taky jsme v sobotu byli v Drazdanech :) a nakoupili jsme toho pomerne dost :))

    A.

    OdpovědětVymazat
  7. Také už jsem několikrát byla v Drážďanech nakupovat. Ta nákupní třída společně s obchodním centrem jsou moc dobré. :) Jinak tvoje oblečení je moc pěkné. :) Jak nové, tak to, co jsi měla na sobě. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Povedený outfit, to tílko je super, hned bych takové brala ;) A teď jsem dostala strašnou chuť na to frappuccino, ačkoliv kávu vůbec nepiju... :D Křivák se mi líbí, ale osobně je na mě moc "přecvočkovaný", ale to je tím, že já jsem spíš na ty romantičtější věci... ;)

    Debie

    www.thingsbydebie.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já klasickou kávu také nemusím, ale tyhle sladké "kávičky" ze Starbucks ani za kávu moc nepovažuji :))))

      Vymazat
  9. Nádherný outfit, vše krásně sladěné a ta kabelka k tomu je úplně TOP! :) Frappuccino ze SB miluji, ale příjde mi šíleně přeslazené, takže jsem z něj vždy minimálně dvě hodinky přeplněná.. :D Křivák je nádherný, moc se mi líbí ty cvočky tam, přesně můj styl.. krása! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Ano, to máš pravdu je opravdu dost sladké, ale mě moc chutná :D přesně já také. Připadám si vždy jak po obědě, když ho vypiju :D

      Vymazat
  10. ja idem v stredu do Mníchova :)

    http://lifebyteenboy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  11. mně ten křivák k Tobě vůbec nesedí :( moooc se těším na článek o kosmetice! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ten křivák ti neskutečně sluší. :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ten křivák je super, viděla jsem ho ted na Mango outlet.com, chtěla jsem se zeptat, co máš za velikost a zda velikostně sedí? Děkuji :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. také jsem ho tam viděla :) mám XS ještě jeden podobný z Manga a ten mám také XS :) S je mi už větší :)

      Vymazat
    2. Já jsem si objednávala z Manga tento http://www.mangooutlet.com/CZ/p0/zena/obleceni/kabatky/motorkarska-bunda-boucle/?id=23020124_02&n=1&s=prendas.americanas&ident=0__0_1429246985986&ts=1429246985986 a ačkoliv mám bundičky XS, tak mi absolutně neseděl, na pohled OK, ale nemohla jsem se v něm hýbat, tak ted právě přemýšlím nad tímto křivákem, ale jsem trochu v rozpacích nad tou velikostí....

      Vymazat
    3. aha, tak ten co mas mam take :) jen s jinym vzorem (neco jako kouhouti stopa) :) tak asi radeji objednej S ;)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...