|| || || || || || || 

29. srpna 2011

... White Pearl!

... pěkné pondělní dopoledne všem :) V minulém článku random jsem si všimla, že dost z Vás zaujala bělící sada na zuby od White Pearl. Nejdříve jsem chtěla recenzi zahrnout do článku srpnové tipy (který bude už brzy) ale pak jsem se rozhodla udělat zvlášť článek :)
White Pearl jsem si zakoupila po dlouhém rozmýšlení - přečetla jsem si hlavně na omlazeni.cz plno diskuzí, zkušeností ... Bála jsem se hlavně narušení skloviny, citlivosti, ale nakonec jsem to riskla, protože jsem koukala, že v DM je to zrovna akce za 399,- + já si na to ještě dala 25% slevu ze slevové knížečky! Takže mě to vyšlo na nějaký 300,- ...
Dnes jsou to přesně 2 týdny co jsem to začala používat. Řeknu Vám jedno - FUNGUJE TO!!! Rozdíl opravdu uvidíte ... jako není to zase, že zuby jsou sněhově bílé, ale rozdíl je fakt vidět :))) Přidávám fotky (bohužel mě "chytrou" nenapadlo na začátku vyfotit si zuby - takže jsem našla alespoň takovou fotku jakou vidíte níže pro porovnání) díky bohu se u mě vůbec žádná citlivost nebo jakákoliv změna vůbec nekoná. Každý den jsem si bělila obě patra najednou po dobu 60min (asi první 2 dny jsem dost slinila, ale potom už jsem si zvykla a úplně v pohodě se to dalo vydržet) jde taky hlavně o to vytvarovat na začátku hezky si ty aplikátory, aby to na zubech sedělo což myslím, že se mi povedlo ... takže za mě určitě tenhle přípravek ANO!
Jinak ale píší na krabičce, že gel vystačí na 65 aplikací ... já si jich dělala 14 a mám tam už tak na 3x ... takže to pravda určitě není a to jsem si dávala opravdu jen doporučené množství.
 ... po 14 dnech! (mé zuby nejsou bohužel úplně ideálně (rovné) ale teď jsou alespoň bělejší) :)))

19 komentářů:

  1. Ty jo! Myslím, že si to pořídím taky, vybělení je vidět a máš zuby jako perličky! ;)

    OdpovědětVymazat
  2. to by som chcela vyskúšať! aj keď som počula chývry o tom že to poškodzuje zubnú sklovinu..

    OdpovědětVymazat
  3. Ja sama jsem si touhle sadou zuby belila a se skvelym vysledkem! Mam je vybelene uz vic jak dva roky a porad drzi. I u tebe je to krasne znat :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Když jsem byla malá, tak mi zubařka brousila jeden z těch dvou předních zubů, měla jsem tam údajně nějakej hrbolek a jí se nelíbil, tak že mi ho zbrousí ale sjela jí ruka. No a časem se mi v tý prohlubni udělal hnědý flek, takže jsem si už u jiné zubařky nechala dát bílou blombu na to. Tak se bojím, že kdybych si ty zuby začala bělit, vylezla by ta blomba. Nebo to není tak moc viditelné vybělení? Jinak bych do toho teda šla:D

    OdpovědětVymazat
  5. White Pearl je fajn, ale příště zkus Crest, je ještě efektivnější ;) (mám na blogu srovnání :-) )
    P.S.: Máš krásné zoubky!

    OdpovědětVymazat
  6. co blbnes ved mas uplne super zubky :D

    OdpovědětVymazat
  7. vypadá to skvělě, rozdíl je vidět :) Asi taky vyzkouším :)

    http://myfashionforall.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  8. tak to musím rozhodne vyskúšať :o))

    http://truskawka-fashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  9. dlouho jsem váhala, protože ta cena byla celkem vysoká, ale teď si říkám, že bych do toho šla

    http://tyjsimandarinka.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  10. Vypadá to fakt dobře, ale mám rovnátka, tak nevím, jestli by to šlo a ani se mi do toho s rovnátky nechce, takže možná až mi je sundají, ale to bude až za dlouho...

    OdpovědětVymazat
  11. Tuhle věcičku jsem už chtěla dávno zkusit : ) ..tak vidím, že asi nastal čas : )

    OdpovědětVymazat
  12. zuby bych si nechala vybělit od zubaře ale jedině až tehdy, když by se mi je odařilo srovnat, protože jinak to nemá u mě moc smysl :) ale kde vzít peníze na rovnátka, když chci ty keramické - bílé (aby nebyly moc vidět).
    ta rtěnka od Korres je dokonalá, ovšem poněkud dražší no ...

    OdpovědětVymazat
  13. Michaela: no teda tak to si měla opravdu "šikovnou" zubařku :(((( hele to je těžké posoudit nevím jak to máš odstínově. Jako je to dost vidět i kamarádky si toho třeba už všímají aniž bych jim řekla, že jsem bělila. Fakt nevím ...

    OdpovědětVymazat
  14. hmm! asi si taky nechám vybělit zuby, šiklo by se to.. :D

    OdpovědětVymazat
  15. Wow, možná to taky vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  16. Konečně nějaká pravdivá recenze :) Myslím že to zkusím, za ty peníze to stojí :))))

    OdpovědětVymazat
  17. O tomhle jsem dost četla, někomu prý jdou blbě vytvarovat ty aplikátory a pak jim gel leze všude možně.. ale jestli to mají normálně v DM, tak to asi zkusím :) Ještě mě lákají ty pásky crest, ale ty jsou ještě o něco dražší :) díky za tip a komentář u mě na blogu! :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře!! :)
Pro případné další dotazy Vám ráda odpovím -ZDE- ;) xoxo Angel ...